Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Orbán Viktor misével kezdte a napot

Korán kelt, hogy beülhessen a templomba. /Orbán Viktor Hétfőn utazott Varsóba Orbán Viktor, hogy Mateusz Morawiecki lengyel kormányfővel megvitassák az EU-s költségvetést és a soron következő uniós csúcstalálkozót. A magyar miniszterelnök Facebook-bejegyzése arról tanúskodik, hogy a keddi napon első programja az áhítat volt.

Orbán Viktor reggeli misével kezdte a napot Varsóban

A magyar kormányfő hétfő este tárgyalt lengyel kollégájával az uniós költségvetésről és a vétóról.

Szentmisével kezdte a napot Orbán Viktor

Orbán Viktor hétfőn Varsóba utazott. Lengyelországi sajtóorgánumoknak Piotr Müller kormányszóvivő elmondta: a tegnapi kétoldalú megbeszélés célja további intézkedések megvitatása az EU-s költségvetési tárgyalások és a soron következő uniós csúcstalálkozó kapcsán.

Német megoldásra vár az Orbán-kormány vétó ügyben

Budapest és Varsó várja a német uniós elnökség javaslatait, valamint fenntartja vétóját. Eközben az Európai Bizottság a 7-es cikk szerint eljárás folytatását javasolta a két országgal szemben.

Az Interpol elfogta Szlovákia egyik legkeresettebb bűnözőjét

Rendőrségi információk szerint Šnajdrt 2019. május 2-án vette őrizetbe az Interpol a Dél-afrikai Köztársaságban. Azóta őrizetben várta a kiadatási eljárás végét, amelynek eredményeként az elmúlt napokban a hatóságok Szlovákiába szállították. A bazini Specializált Büntetőbíróság bűnszervezet alapítása, fenntartása és támogatása, durva…

Bejelentette egyik jövő évi pilótáját a Haas-istálló

A Forma-2 mezőnyéből érkező újonc lesz az amerikai csapat egyik versenyzője 2021-ben.

Misével kezdte a napját Orbán Viktor Varsóban

Ma reggel a magyar miniszterelnök a hivatalos Facebook-oldalán tett közzé egy fotót, amiből megtudhattuk, hogy éppen a varsói karmelitáknál vett részt misén.

Misével kezdte a reggelt Orbán Viktor Varsóban

A varsói karmelitáknál járt misén Orbán Viktor, erről osztott meg egy képet kedden reggel.

Hivatalos: Mazepin lesz a Haas egyik versenyzője jövőre!

F1világ
-
 Ma 09:16Forma1

Nikita Mazepin lesz a Haas Forma-1-es csapatának egyik versenyzője 2021-ben – jelentette be az amerikai istálló. Csapattársa jó eséllyel Mick Schumacher lesz, bár ezt egyelőre nem erősítette meg a csapat.

F1: a Haas megerősítette az egyik jövő évi pilótáját

NSO
-
 Ma 09:09Forma1

A Haas a hivatalos oldalán erősítette meg, hogy leszerződtette a Formula–2-es bajnokságban szereplő Nyikita Mazepint.

Orbán Viktor hajnali misére ment Varsóban - kép

Adventi misére látogatott el Varsóban Orbán Viktor, derül ki a miniszterelnök közösségi oldaláról. A kormányfő ugyanis egy képet is megosztott az istentiszteletről.