Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

David Lynch: 75 éves lett az egyik legnagyobb filmrendező

Origo
-
 Ma 21:59Film

Radírfej, Dűne, Kék bársony, Veszett a világ, Útvesztőben, Mulholland Drive - és persze Twin Peaks.

Megszületett a döntés: a felcsúti lett a hazai akadémiák akadémiája

A Puskás Akadémiát működtető Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványt jelölte ki a kormány a fociakadémiák akadémiájává. Egyfajta módszertani központtá, amely a többi intézménynek, illetve a teljes hazai utánpótlás-nevelésnek mutatja az utat, szakmai támogatást és továbbképzéseket nyújt.

Székely Gábor a magyar kultúra lovagja lett

Baon
-
 Ma 20:00Kultúra

A tanácsadó testület javaslatára a Magyar Kultúra Lovagja címmel tüntette ki Székely Gábort a Falvak Kultúrájáért Alapítvány.

Most érdemes frissíteni a Google Chrome-ot, könnyebb lett a jelszavak kezelése

A Google már kiadta a Chrome böngésző 88-as verzióját, ami több apró, de fontos frissítést tartalmaz.

Két éves lett Kiss Ramóna kisfia, Noé

A színésznő valószínűleg ugyan azt gondolja ilyenkor, mint a legtöbb szülő: hogy nőhet ilyen gyorsan? Rami és férje, Máté minél előbb szeretnénk kisfiúknak egy testvért. Egy nemrég készült interjúban elmondták, hogy belevettették magukat a családbővítésbe.

Duci lányból szépségkirálynő lett, döbbenetes a változás

Túlsúllyal és komoly önbizalom hiánnyal küzdött a 26 éves teltkarcsú nő. Ám drasztikus életmódváltásának köszönhetően hihetetlen átalakuláson ment át, olyannyira, hogy elindult egy szépségversenyen is.

Nfl: Dan Campbell lett a Detroit Lions új vezetőedzője

Dan Campbell, a New Orleans Saints korábbi segédedzője lett a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Detroit Lions új vezetőedzője.

Jégkorong-vb: Litvánia szívesen lenne társrendező a lettek mellett

NSO
-
 Ma 16:55Sport

Litvánia szívesen lenne társrendezője a május-júniusi jégkorong-világbajnokságnak, és ez ügyben felveszi a kapcsolatot a lett szervezőkkel – jelentette be Jurgita Siugzdiniene litván sportminiszter szerdán.

Informatívabb lett a Facebook a látássérültek számára

Jelentőset fejlesztett a Facebook az Automatic Alt Text rendszerén, amivel a látássérült emberek élete lehet könnyebb a közösségi oldalt böngészve. Az Automatic Alt Text lényege, hogy egy algoritmus kitalálja, hogy mi látható egy adott képen, majd azt felolvassa a felhasználónak. A 2016-ban indult szolgáltatás most sokkal pontosabb lett, és…

Kamala Harris: Hogyan lett bevándorlók gyermekéből az USA első afroamerikai, női alelnöke?

Kamala Harrisszel kapcsolatban kevés dolog számít hétköznapinak, személyes története azonban egyben Amerika legjobb oldalának reprezentációja is. Az Amerikai Egyesült Államok leendő alelnökéről Dan Morain veterán újságíró írt életrajzi könyvet, mely Magyarországon a Cor Leonis Kiadó gondozásában jelenik majd meg. A Kamala útja …