Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 102 hír

Kelendő volt a targoncás képzés

Boon
-
 Tegnap 19:00Belföld

Baktakéken is az a cél, hogy a szegregátumban élő emberek közül minél többen képzettek legyenek és dolgozzanak.

Éjfél utáni talpnyomok a friss hóban

Nem volt lakatlan az az arlói családi ház, amelyben betörőket értek tetten a rendőrök.

Már a járvány utáni időszakra készülnek fel az eMAG vásárlói

2021 első két hetében még a karácsonyihoz hasonló forgalom zajlott, sokan az ajándékba kapott pénzből ekkor szerezték be az új tévét  vagy okostelefont. E közben azonban már a járvány utáni korszakra is készülnek a vásárlók, amit a szobabiciklik, futópadok és elliptikus trénerek kiugró forgalma jelez.

Február 15-ig lehet jelentkezni a szeptemberben induló képzésekre

  A szeptemberben induló osztatlan, alap- és mesterképzésekre, valamint a felsőoktatási szakképzésekre 2021. február 15-ig lehet jelentkezni az E-felvételi felületen. A középiskolásoknak legkésőbb az említett időpontig kell eldönteni, hogy merre szeretnének tovább tanulni. Az idei tanévben már Gál Ferenc Egyetemként működő intézmény…

Brexit utáni pezsgés a londoni tőzsdén

VG
-
 Tegnap 16:17Pénzügy

Az új trendeket képviselő, internetre alapozó startupok mellett tradicionális vállalatok is szerepelnek a London Stock Exchange év eleji kínálatában.

Éjfél utáni talpnyomok a friss hóban

Éjfél utáni talpnyomok a friss hóbanBorsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 15., p - 15:46 Nem volt lakatlan az az arlói családi ház, amelyben betörőket értek tetten a rendőrök.

Szombathely Zeneiskola - Gáspár Fanni diplomaterve

A zenei nevelés évszázadok óta fontos eleme a gyermekek oktatásának, szabadidős tevékenységeinek. Egy modern zenei intézmény egyszerre szolgálja az érdeklődő nagyközönség művészethez, zenés kikapcsolódáshoz fűződő igényeit és a fiatalok személyes edukációs szükségleteit. Gáspár Fanni…

Vidnyánszkyék elismerték, hogy széttelepítik az Szfe képzéseit

444.hu
-
 Tegnap 15:07Karrier

És a református egyházzal is tárgyalnak a Vas utcai épületrész átadásáról.

Így néz ki a Sandhurst Akadémia képzése egy magyar katona szemével

Telex
-
 Tegnap 14:25Belföld

Porkoláb Imre első magyar katonaként végezte el a brit tiszti akadémiát, könyvet írt a tapasztalatairól. Az olvasottak alapján nem lehetett könnyű dolga Orbán Gáspárnak: kőkemény fegyelem, embert próbáló fizikai kihívások várják a kadétokat.

Világverseny döntőjébe jutott Czikkely Panni a diplomamunkájával

Baon
-
 Tegnap 13:58Kultúra

A természet és az ember kapcsolata központi szerepet kap a kiskunmajsai születésű Czikkely Panni alkotásaiban.

Mapei képzési központ – nem csak építőmestereknek

Az Üzlet
-
 Tegnap 12:53Gazdaság

Magyarországi képzési központot hoz létre a Mapei, amely a magyar piac elvárásaihoz igazodó termékfejlesztéssel is erősíti piaci pozícióját – fejtette ki Markovich Béla a Mapei Kft. ügyvezetője.

Fagy nehezíti a horvát földrengések utáni romeltakarítást

December 28-án és 29-én két erősebb – 5,2-es, illetve 6,3-es erősségű – földrengés rázta meg Közép-Horvátországot. A Petrinja és Sziszek közelében történt földmozgásoknak hét halálos áldozata és 28 sérültje van, és folyamatosak az utórengések. A károk nagyságáról egyelőre csak becslések állnak rendelkezésre. A horvát…

Csányi: 18 éves korára készen kell lennie egy játékosnak, az utánpótlásedzők képzésében van a legnagyobb hiányoss…

Telex
-
 Tegnap 11:39Sport

Szerinte jóval több pénzhez kéne jutniuk a magyar csapatoknak játékosképzésből és -eladásból.

Már félszáz magyar cég a tagja a BÉT nemzetközi képzési programjának

Újabb magyar cég csatlakozott a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) és a Londoni Értéktőzsde együttműködésében megvalósuló ELITE Programhoz: a CER Cargo Holding belépésével immár 50 tagvállalatot számlál a nemzetközi vállalkozásfejlesztő képzés magyarországi közössége.