Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 33 hír

Egyre több cég telepít kutatási és fejlesztési tevékenységet az országba

hirado.hu
-
 Tegnap 19:46Gazdaság

A kormány eddig 10 egyetemmel állapodott meg a modellváltásról, de más intézmények is kérhetik ezt.

Nagy Ervin: Az SZFE diákjainak ellenállása példaértékű kell, hogy legyen

A magyar kultúrát jónéhány hatalmi rendszer próbálta már a saját képére formálni, de sosem sikerült. Interjú.

Nagy Ervin: „Az SZFE diákjainak ellenállása példaértékű kell, hogy legyen

Nagy Ervin sosem félt kinyitni a száját, most pedig úgy érzi, egyenesen árulás, ha hallgat. Mint mondja, ezt már társadalmi felelősségvállalásból sem teheti, hiszen sokan figyelnek rá. Beszélgetésünk alatt pedig azt is megfejtette, Vidnyánszky miért döntött úgy, hogy szétnyomja az SZFE-t.

Nagy Ervin: „Az SZFE diákjainak ellenállása példaértékű kell, hogy legyen”

Nagy Ervin sosem félt kinyitni a száját, most pedig úgy érzi, egyenesen árulás, ha hallgat. Mint mondja, ezt már társadalmi felelősségvállalásból sem teheti, hiszen sokan figyelnek rá. Beszélgetésünk alatt pedig azt is megfejtette, Vidnyánszky miért döntött úgy, hogy szétnyomja az SZFE-t. – Áttettük a beszélgetésünket, mert egy platós kocsit…

A magyar kormány szabályozná a nagy techcégek tevékenységét

Tavasszal törvényjavaslatot fog benyújtani az Igazságügyi Minisztérium a nagy technológiai vállalatok szabályozásáról, írta Varga Judit miniszter egy Facebook-posztban, erről a 444.hu számolt be. „Semmi mást

Huszonöt éve jött a döbbenetes hír: a milliárdos örökös három lövéssel végzett az olimpiai bajnok birkózóval

Blikk
-
 Tegnap 13:18Sport

John E. DuPont az egyik leggazdagabb amerikai család sarjaként, milliárdos örökséggel, a Forbes Magazin négyszáz leggazdagabb embere közé tartozott. Az elhatalmasodó téveszme, a zavartság, meg a kábítószer és az alkohol együttes hatása odáig vezetett, hogy a saját birtokán működő edzőterem előtt agyonlőtte a Los Angeles-i olimpia…

Példaértékű: hatvaniak adományoztak a horvátországi földrengés károsultjainak (fotók)

Heol
-
 Tegnap 11:30Belföld

Az elmúlt hetek horvátországi történései az egész világot megrázták. A földrengések következtében emberek vesztették életüket, sérültek meg és maradtak otthon nélkül. A károsultak megsegítésére Heves megyében is elindult az összefogás.

Példaértékű: hatvaniak segítették a horvátországi földrengés károsultjait (fotók)

Az elmúlt hetek horvátországi történései az egész világot megrázták. A földrengések következtében emberek vesztették életüket, sérültek meg és maradtak otthon nélkül. A károsultak megsegítésére Heves megyében is elindult az összefogás.

Aggasztó és meglepő szerbiai adatok: 850 ezer polgárnak nincs általános iskolai végzettsége

Szerbiában a lakosság mintegy 14 százaléka, pontosabban 850 ezer felnőtt személy nem rendelkezik általános iskolai végzettséggel, noha az a törvény szerint kötelező.

850.000 általános iskolai végzettség nélküli lakos él Szerbiában

Noha törvényes kötelezettség, Szerbiában a lakosság 14 százalékának, kb. 850.000 polgárnak mégsincs általános iskolai végzettsége.

Szeméremsértő gyógyszerész Győrben – az 52 éves férfi „különös” allergiavizsgálatot végzett egy 21 éves nő mellén

A Győri Járási Ügyészség határozata szerint a jelenleg 52 éves férfi a munkahelyén, egy patikában megtévesztette az ott vásárló 21 éves sértettet azért, hogy vele szemben szeméremsértő magatartást tanúsítson.

Hetedik alkalommal díjazzák a helyi cégeket

Feol
-
 Tegnap 07:05Megyei

Ismét díjazzák a helyi cégeket, vállalkozásokat. Március 10-éig küldhetik a jelöléseket kereskedelem, szolgáltatás és gyártás kategóriában.

„Öleld szorosan magadhoz akiket szeretsz” - elkeseredésében megölte 5 gyermekét, majd magával is végzett egy anya

A nő nem tudta feldolgozni a folyamatos veszekedéseket a párjával. Végül végzetes döntésre szánta rá magát.