Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 49 hír

Díjazták a magyar sportbírót, akitől mindannyian tanulhatunk kitartást

Az év legjobb motorsport-tisztségviselőit díjazta az Fia, és az elismerések közt magyar nevet is találunk. László Attila a Hungaroringen dolgozik sportbíróként, és a történetéből kiderül, hogy nem adta fel az álmait egy baleset miatt.

Madárfotós pályázat legjobbjait díjazták Tatán

Jakab Tibor Asztrál landolás című fotója nyerte az Envirotis – Madarak fényben és árnyékban – 2020 fotópályázat első díját.

Madárfotós pályázat legjobbjait díjazták Tatán

Jakab Tibor Asztrál landolás című fotója nyerte az Envirotis – Madarak fényben és árnyékban – 2020 fotópályázat első díját.

Madárfotós pályázat legjobbjait díjazták Tatán

Jakab Tibor Asztrál landolás című fotója nyerte az Envirotis – Madarak fényben és árnyékban – 2020 fotópályázat első díját. A díjátadó ünnepséget a vírushelyzetre tekintettel online tartották, a Tatai Vadlúd Sokadalom legtöbb rendezvényéhez hasonlóan. A kiíró Envirotis Holding harmadik éve a Tatai Vadlúd Sokadalom főtámogatója, az…

Díjazták az etikus vállalatokat

Növekedés
-
 Tegnap 19:54Gazdaság

Idén novemberben 10 vállalat vehette át az alapítók és az előző évben nyertesekből álló zsűritagok által odaítélt Üzleti Etikai Díjat.

Prostitúcióra kényszerített nőket szabadított ki a rendőrség Spanyolországban

Euronews
-
 Tegnap 18:52Külföld

A hatóságok egy több tartományban is aktív emberkereskedő-hálózat tagjai után nyomoztak.

Pálinkás és vörösboros szaloncukrokat is díjaztak

Bor és Piac
-
 Tegnap 18:06Recept

Idén először rendezték meg civil kezdeményezésként az Év Szaloncukra versenyt. A megmérettetésre az összes hazai gyártó meghívást kapott és szabadon dönthettek, hogy részt vesznek-e, illetve,...

Spilák Klára rövidfilmes alakítását díjazták New Yorkban

Koronán túl
-
 Tegnap 14:30Életmód

A New York-i The Short Film (SOFIE) Awards legjobb női mellékszereplőnek járó díját kapta Spilák Klára a Kimaradt körök című filmben nyújtott alakításáért.

A Vaklufisról készült alkotást is díjazták (videó)

Díjat nyert a kisharsányi Vaklufisról, Lakatos Norbertről készült portréfilm az idei Magyar Speciális Független Filmszemlén a Független-, professzionális filmes kategóriában.

Az informatika nagykövete címmel díjazták a kiskőrösi pedagógust

Polereczki Mihály István, kiskőrösi tanár elismerésben részesült a közelmúltban. A téma kapcsán beszélgettünk a pedagógussal.

Firenzében díjazták Lakos Nóra filmjét

Lakos Nóra HAB című alkotása nyerte a nagy múltú firenzei Cinema e Donne nemzetközi filmfesztivál legjobbjának járó Gilda-díjat.

Vasi születésű művészek is a Junior Prima Díjasok közt - A zeneművészet fiatal tehetségeit díjazták

A zeneművészet legtehetségesebb fiatal képviselői tizenharmadik alkalommal vehették át a Junior Prima Díj magyar zeneművészet kategóriájának elismeréseit. Az MVM Zrt. idén is tíz hazai tehetséget díjazott, köztük a vasi kötődésű Osztrosits Évát és Hotzi Mátyást.

Firenzében díjazták Lakos Nóra Hab című filmjét

A romantikus vígjáték nyerte a firenzei Cinema e Donne nemzetközi filmfesztivál legjobbját illető Gilda-díjat - közölte a Nemzeti Filmintézet (NFI).