Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 209 hír

Összevert klarinétos és a haldokló apjához ki nem engedett rab ügyében is pert nyert a Helsinki Bizottság

HVG
-
  Ma 15:22 Belföld

Három pert nyert meg egy nap alatt a Helsinki Bizottság. A gyülekezési szabadságról, a rendőri erőszak kivizsgálásáról, és a magán- és családi élet tiszteletben tartásáról szóló ügyben is a jogvédő szervezetnek adott igazat az Emberi Jogok Európai Bírósága.

Íme a Spar és az Auchan ünnepi nyitvatartása

Most vasárnap, május utolsó napján tartjuk a gyereknapot és pünkösdöt is, egyes áruházláncok pedig előre figyelmeztetnek minket az ünnepi nyitvatartásra.

Nézd élőben az Év Esportolója 2019 díjátadóját

Esport 1
-
  Ma 13:58 Gaming

Ma este kiderül, hogy kik voltak 2019 legeredményesebb hazai e-sportolói.

Újabb állami megrendelést nyertek el Mészáros Lőrincék

A Komáromi Ipari Park vízközmű-hálózatának fejlesztésére kiírt tendert nyerte meg a vállalkozó érdekeltsége.

Ők nyerték a múzeumi karantén-pályázatot

A pályázatot meghirdető Szépművészeti Múzeum – Magyar Nemzeti Galéria, a Magyar Nemzeti Múzeum, a Magyar Cirkuszművészeti Múzeum, a Ludwig Múzeum és a Petőfi Irodalmi Múzeum, majd a virtuális gyűjteményhez később csatlakozó Gödöllői Királyi Kastély és a Magyar Vadászati Múzeum 4 kategóriában hirdetett győztest.

Jövő évi költségvetés: itt vannak a nyertesek és a vesztesek

A korábbi évekhez képest jóval nagyobb hiánnyal számol a kormány a kedden benyújtott költségvetési törvényben. A nyugdíjasok jól járnak, több pénz jut számukra, míg a felsőoktatásra és kultúrára kevesebbet szándékozik a kormány költeni.

Újabb sokmilliárdos megrendelést nyert el a Mészáros és Mészáros Kft.

Közel 6 milliárd forintos megrendelést nyert el az Opus érdekeltségi körébe tartozó Mészáros és Mészáros Kft. konzorciumban a Komáromi Ipari Park víziközmű-hálózatának fejlesztésére – tette közzé a társaság a BÉT-en.

Minden nap nyert a TV2, továbbra is tarol az Exatlon

Origo
-
  Ma 11:58 Bulvár

Hétből hét napot nyert a TV2, a hírműsorok is remekelnek.

A mozibezárásoknak vannak nagy nyertesei, például ez a civakodó pár

Player
-
  Ma 11:33 Film

A Szerelemben, bűntényben eredetileg nagyvásznakra készült, de a Netflixre száműzték, és jó is ez így, mert egyáltalán nem való mozikba.

Nem a kínai pályázó nyerte el a világ legnagyobb vízsótalanító építésének tenderét Izraelben

ma7.sk
-
  Ma 11:31 Külföld

Nem a kínai pályázó nyerte el a világ legnagyobb vízsótalanítójára kiírt izraeli pályázatot - jelentette a Jediót Ahronóí című izraeli újság honlapja, a ynet kedden.

Mellettünk Európa: nyertek a magyar újságírók Kövér önkényével szemben Strasbourgban

Az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) kedden Strasbourgban egyhangú döntéssel kimondta, hogy az Országgyűlés elnöke megsértette hat magyar újságíró szólásszabadsághoz fűződő jogát, amikor 2016-ban kitiltotta

Újabb, nagy összegű nyertes ajánlat

A 4iG Nyrt. tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit a 4iG Nyrt. ajánlatának nyertes ajánlatként történő kihirdetéséről a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (NISZ) által „AZ EES bevezetéséhez szükséges informatikai jellegű fejlesztések” tárgyú verseny-újraindításával…

Szeles Mónika harminc évvel ezelőtt, 16 évesen nyerte meg először a Roland Garrost

Hosszabbítás
-
  Ma 10:22 Blog

Ekkor kezdődött a pályafutás, mely minden idők legnagyobbja is lehetett volna.

Spar, Auchan, Tesco: mi a helyzet az online rendeléssel, mennyit kell várni?

A koronavírus okozta kezdeti sokk után magukhoz tértek a kiszállításra is vállalkozó boltláncok. Már a legtöbb üzletben korlátozások nélkül lehet online rendelni Budapesten és környékén. Az Auchan elárulta, mennyivel bővültek a kapacitások, a Spartól elmondta, hogyan muzsikál a taxis kiszállítás. Az is kiderült, hogy mi a helyzet a Tesco korábban b