Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Kiadják a Harry Potter filmek sztárjának naplóit

Metropol
-
 20.11.29 20:00Bulvár

25 éven át számolt be naplójának mindennapjairól, kulisszatitkokat és anekdotákat is papírra vetett - hamarosan könyv formájában bárki elolvashatja őket.

Digitálisan is folyik a mentorprogram

Ridikül
-
 20.11.29 14:14Divat

Három hazai tervező, az Abodi, a Cukovy és az Elysian élénkítheti az exportját a NuORDER digitális platformjával.

Így tilthatod meg, hogy a lakcímedet kiadják marketing célokra

Jogma.hu
-
 20.11.26 18:59Gazdaság

A legtöbben bosszankodva nyitják ki a postaládájukat, hogy megint milyen sok marketing célú, vagy éppen, kormányzati, statisztikai célú küldeményeket kapott.

Digitálisan is olvasható a Gyártástrend novemberi lapszáma

Gyártástrend
-
 20.11.26 18:18Tudomány

A GyártásTrend novemberi száma, igyekszik a klisék helyett a fenntarthatóság igazi mozgatóerejét körüljárni, elsősorban a klímakímélő technológiai innovációk, a környezetbarát ipari fejlesztések, a zöld gyártás szemszögéből.

Érkezik a digitálisan felújított 6:3, mitósok mesélnek a mögé épített kampányról

November 25-én színes gólokkal megspékelt változatban lesz látható a legendás mérkőzés. A projektet a Mito vezette fel, az ő kampánybejelentőjüket olvashatjátok.

DOOM Eternal - Switchre csak digitálisan érkezik

Gamekapocs
-
 20.11.24 16:00Gaming

Nagy volt az ijedtség, amikor több online áruház kínálatából is eltűnt a játék Nintendo Switch-verziója, azonban pánikra semmi ok: a DOOM Eternal továbbra is tervben van a hibridkonzolra, csak kizárólag digitális formában fog megjelenni.