Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 402 hír

Már több mint ötmillió koronavírus elleni oltást adtak be Nagy-Britanniában

A nagy-britanniai koronavírus-járvány halálos áldozatairól szerdán közzétett napi összesítésben több mint 1800 haláleset szerepel, de az adat számos olyan halálozást is tartalmaz, amelyek korábban történtek. Az újonnan kiszűrt koronavírus-fertőzések száma ugyanakkor ismét jelentősen csökkent, és a koronavírus elleni oltásból már több mint…

Női kézilabda NB I – Újabb fölényes győri siker

A címvédő Győri Audi ETO KC házigazdaként 43-27-re legyőzte a Boglári Akadémia-SZISE csapatát a női kézilabda NB I szerdai mérkőzésén.     A házigazda győriek mezőnyjátékosai közül csak a dán Anne Mette Hansen nem szerzett gólt, a mezőny legeredményesebbje viszont a vesztes vendégek irányítója, Kajdon Blanka volt, aki nyolc…

Digitális oktatás: hátrányos helyzetű települések iskolái pályázhatnak segítségért

Napi.hu
-
 Ma 20:06Mobiltech

Akár 2 millió forint értékű, a digitális oktatást segítő tablet-, valamint notebook csomaghoz juthatnak hátrányos helyzetű települések felső tagozattal rendelkező alapfokú oktatási intézményei a Telenor és a Magyar Református Szeretetszolgálat közös pályázatán. A technikai eszközök mellett a nyertes intézmények ingyenes, 30 órás akkreditált HiperSu

A Google pályázatot indít a közé-p és kelet-európai régió digitális felzárkóztatásáért

A Google meghirdette a közép- és a kelet-európai régió országainak szóló Google.org Impact Challenge programját, amely a digitális felzárkóztatásért, illetve az inkluzív gazdasági növekedés elősegítéséért dolgozó szervezetek támogatását célozza.

Női kézi NB I: 16 góllal győztek a győriek hazai pályán

A Győri ETO szerda este hazai pályán magabiztosan, 43–27-re legyőzte a Boglári Akadémiát a női kézilabda NB I 7. fordulójából elhalasztott mérkőzésen.

Támogatja a Google a közép- és kelet-európai digitális felzárkózást

Újabb pályázatot írtak ki, amivel a gazdasági újraindulást szeretnék támogatni.

Úton a világhír felé a győri gitárművész

A zeneszerző egyedül képviselte hazánkat a napokban online megrendezett ötödik European Guitar Award döntőjében, ahol a kontinens kilenc legtehetségesebb gitárművésze közül a nívós szakmai zsűri támogatói díját érdemelte ki, ezzel a pénzjutalom mellett lehetőséget kap egy kiválasztott szerzeményének publikálására világszerte, valamint…

Győri horrorbaleset: kiderült, ki lehet a gyámja az árván maradt 14 éves lánynak

Borzalmas tragédia miatt kellett életét veszítenie egy boldog családnak. A tragédia idején iskolában lévő tinédzser élte egyedül túl a balesetet, aki így most gondviselő nélkül maradt.

Eltalálja-e a digitális torpedó a felvételizőket?

MFor
-
 Ma 17:06Gazdaság

Nyakunkon a középiskolai felvételi időszak, ami sok gyerek és szülő számára okoz álmatlan éjszakákat. Cikkünkben azt jártuk körül, hogy a korábbi éveknél valóban sokkal gyengébb eredmények születhetnek-e. Indokoltnak tűnik ebben a helyzetben könnyített feladatsort adni?

Pályázatot indít a Google a közép- és kelet-európai régió digitális felzárkóztatásáért

A Google meghirdette a közép- és a kelet-európai régió országainak szóló Google.org Impact Challenge programját, amely a digitális felzárkóztatásért, illetve a gazdasági növekedés elősegítéséért dolgozó szervezetek támogatását célozza.

Különleges online koncertet adtak megyénk Junior Prima díjasai

A Váczi Gyula Alapfokú Művészeti Iskolában a minap négy Junior Prima díjas egykori növendék – Balázs István gordonkaművész, ifj. Gelencsér János népzenész, népzenetanár, Kiss Péter zongoraművész és Kubinyi Júlia népdalénekes – adott különleges távkoncertet a közönségnek.

Az SZFE oktatója szerint két valóság fut párhuzamosan az egyetemen

ATV
-
 Ma 15:57Belföld

Az SZFE 107 oktatója követeli, hogy az új vezetés ismerje el az őszi félévet. Forgács Péter azt is elárulta, hogy egy budapesti kerülettel már egyeztetnek arról, hol lehet a független alkotóműhely munkáját folytatni.

Az egriek esélyt sem adtak ózdi ellenfelüknek

Heol
-
 Ma 15:44Sport

Gyorsan döntésre vitte az NB I/B-s ellenfelével szembeni találkozót az SBS-Eger csapata.

Nemzetállamok helyett egyetlen digitális szuperállam?

Bruno Maçães The Crypto State? című írásában a ma meglévő internetes modellek fejlődését némileg továbbgondolva arra a következtetésre jut, hogy a hagyományos nemzetállami struktúrák kora lejárt, hogy funkciójukat a közösségi platformok működési elvei szerint funkcionáló – automatizált – világkormány vegye át.