Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 72 hír

A belső határellenőrzések nélküli schengeni térség visszaállítását sürgeti az EP

A belső határellenőrzések nélkül működő schengeni térséghez való gyors visszatérést sürgette brüsszeli plenáris ülésén elfogadott állásfoglalásában az Európai Parlament.

A schengeni térség visszaállítását sürgeti az EP

A belső határellenőrzések nélkül működő schengeni térséghez való teljes körű visszatérést sürgette brüsszeli plenáris ülésén elfogadott állásfoglalásában az Európai Parlament (EP), leszögezve, hogy az övezetben a járvány idején is csak kivételes esetben lehet korlátozni a mozgás szabadságát.

Az EP a szabad schengeni határátlépéshez való visszatérést sürgeti

Állásfoglalásában az Európai Parlament leszögezte, hogy az övezetben a koronavírus-járvány idején is csak kivételes esetben lehet korlátozni a mozgás szabadságát.

Fenntartható és szolidáris gazdaság megteremtését sürgette Ferenc pápa

Egy Assisiben megrendezett ifjúsági fórumra készített videóüzenetben az egyházfő arra kérte a fiatal közgazdászokat, vállalkozókat és üzletembereket, hogy olyan fejlesztési programokat kezdeményezzenek, amelyekbe be lehet vonni a szegényeket is.

Azonnali tűzszünetet sürgetett az ENSZ-főtitkár Afganisztánban

"Csak olyan tárgyalási folyamat képes biztosítani a tartós békét, amelyben az összes érdekelt fél, a nők, a fiatalok és a konfliktus áldozatai is képviseltetik magukat" - szögezte le e tárgyalásokra célozva António Guterres az ázsiai ország megsegítésére rendezett, 80 ország internetes részvételével zajló genfi donorkonferencián. Kiemelte,…

Az EP a belső határellenőrzések mellőzését sürgeti

Szerintük a koronavírus-járvány idején is csak kivételes esetben lehet korlátozni a mozgás szabadságát.

Koronavírus – Az EP a belső határellenőrzések nélkül működő schengeni térség visszaállítását sürgeti

Nyitókép: Sátorosbánya, 2020. március 13. Személygépkocsi visszafordul Magyarország felé a Somoskõújfalui és Sátorosbánya közötti határátkelõhelyen 2020. március 13-án. A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében a szlovák kormány reggel 7 órától a közúti határátkelõin – a lengyel határszakaszt kivéve – visszaállítja a…

„A Jobbikban kinyírtak, mert az összefogást támadtam”

Volner: A járvány elleni védekezés rombolása, a kamuvideók terjesztése maga a hazaárulás.

Rendőrségi vizsgálatot sürgetnek, mert muszlim férfi és hindu nő csókolózik egy netflixes sorozatban Indiában

A hindu nacionalisták attól félnek, hogy a muszlimok a „szerelemdzsihád” által gyengítenék a hindu többséget.

Podcast: Hogyan esett szét, és lesz-e még jelentős Jobbik Szombathelyen?

Nyugat
-
 Tegnap 18:14Vélemény

Szalai Bálint választókerületi elnököt arról is kérdeztük, milyen pártnak tartják most magukat, és benne lesznek-e az ellenzéki összefogásban.

Az MNB is sokkal hosszabb időt sürget az 5 százalékos lakásáfára

A kormány által bejelentett két évvel szemben az MNB sokkal hosszabb időre fixálná az új lakásokra vonatkozó 5 százalékos áfát. A jegybank azt reméli, hogy jövőre már megfordulnak a mostani negatív folyamatok, a keresletre jótékony hatást gyakorol a kormányzat otthonteremtési csomagja és a bankok nagyobb arányban enyhítenek…

A Jobbik is az orosz vakcina miatt jajveszékel

Demokrata
-
 Tegnap 15:18Belföld

A Jobbik szerint a kormány orosz labort csinál Magyarországból.

"Az Arsenal a spórolás miatt maradhat le Szoboszlairól" - Angliában is a magyar játékos leigazolását sürgetik

Egy angliai cikkben részletesen írnak arról, hogyan és miért maradhat le az Arsenal Szoboszlai Dominik megszerzéséről - amit hatalmas hibának tartanának.