Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 461 hír

Online Adókonzultációt rendez a NAV

Milyen lehetőségek és kötelezettségek kapcsolódnak jövőre az Online Számla rendszerhez? Hogyan változott a foglalkoztatás közterheihez kapcsolódó szabályozás? Hol tart a digitális adóztatás? Hogyan változnak a termékimport áfaszabályai és mi várható a brexit hatására 2021-ben? Egyebek mellett ezek a témák kerülnek napirendre az Online…

Adótartozása van? Nem biztos, hogy azonnal fizetnie kell!

A koronavírus miatt sokaknak problémát jelenthet az adótartozás, hiszen most nehéz többletjövedelmet felhalmozni, amiből ezt fedezhetnék. Mit tehetnek?

Egy nemesi kúriában épül látogatócentrum a szlovák-magyar határ közelében

Travelo
-
 Ma 11:04Utazás

Egyre több turista keresi fel Karvát, de ha ez a központ megépül, még többen kompoznak majd át a településre.

Rászorulóknak gyűjtenek tartós élelmiszert a Bosnyák utcai adományboltban

Az önkormányzat a Vöröskereszt zuglói Adományboltjával közösen tartós élelmiszer gyűjtést szervez a segítségre szoruló emberek számára. Az adományokat december 1-jén kedden 10 és 18 óra között várják a Bosnyák utca 3. szám alatt!Csak bontatlan csomagolású, nem lejárt élelmiszereket várnak, úgymint: cukor, olaj, tartós tej, konzervek,…

Matovič és Sulík egyezségre jutott az áramellátás több százmilliós adósságáról

A Robert Fico, majd a Peter Pellegrini vezette smeres kormányok idején az áramellátó ágazat több mint 420 millió eurós tartozást halmozott fel. Mindezt azért, mert politikai nyomásra mesterségesen alacsonyan tartották a villanyáram árát, de ezen túlmenően még rendkívül nagy összegekkel támogatták az számlafizetők pénzéből a megújuló…

Music Hungary Szövetség: a katás adóalanyok mentesülése jelentene segítséget

Levélben fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez a magyar zeneipar szereplőit tömörítő Music Hungary Szövetség - írja a Fidelio.

A kormány engedélyt adott, de nagy szigorúság vár a magyarokra

Cívishír
-
 Ma 10:25Megyei

A debreceni Tóvizi Petra is tagja a keretnek.

Nehéz helyzetbe került adósokat hitegetett a cég: lecsapott az MNB

Az MNB piacfelügyeleti vizsgálatának lezárásáig azonnali hatállyal megtiltotta a budapesti HBA Faktoring Kft.-nek és egy magánszemélynek, hogy jogosulatlan pénzügyi közvetítői (alkuszi), illetve követelésvásárlási tevékenységet végezzenek.

Több mint 250 áruházban szervez Karácsonyi Adománygyűjtést az Élelmiszerbank

2020-ban a Covid-19 hatásainak enyhítésére és az ünnepi időszak megsegítésére a Magyar Élelmiszerbank Egyesület idén is megszervezi Karácsonyi Adománygyűjtését. Három napon keresztül, november 27-én, 28-án és 29-én országszerte közel 160 település több mint 250 áruházában várják a lakosság élelmiszeradományait.

Kinek érdemes a kisvállalati adót választani?

VG
-
 Ma 09:34Gazdaság

Három, a vállalkozások által fizetendő adónemet vált ki a kisvállalati adó, a jövő évtől mértéke, az adóalap 11 százaléka.

Fideszes polgármester is csődöt emleget, ha elvonnák az iparűzési adót a Heves megyei településektől

Eger, Szilvásvárad, Gyöngyös, Hatvan, Heves vezetői, legyenek függetlenek vagy kormánypártiak, egyaránt kiakadtak az Iparkamara elnökének ötletén, amely két évre felfüggesztené a legfontosabb helyi adó fizetését.

Nem semmi: 47 milliót adott valaki egy árverésen egy videójáték-kazettáért

Bár a videójátékok legjobbjai és legfrissebbjei napjainkban sem igazán olcsó dolgok - és a hírek szerint egyre drágábbak lesznek -, de még így is meglepő lehet, hogy milyen sok pénzt is volt hajlandó a napokban valaki kifizetni egyikükért. Egy múltheti árverésen ugyanis nem kevesebb, mint 156.000 dollárért, azaz kb. 47 millió forintért cserélt gazd

Radics Gigi hat hete adott életet a kislányának, most a szülés utáni alakjáról vallott

Blikk
-
 Ma 09:04Bulvár

Hat héttel ezelőtt adott életet kislányának Radics Gigi. Az énekesnő most az Instagramon szólalt meg a terhesség utáni alakjáról, valamint a felszedett kilókról.

Csökkent a kórházak adóssága

Még így is maradt közel 41 milliárd forintnyi tartozás. Októberben 710 millió forinttal csökkent a költségvetési intézményként gazdálkodó magyar kórházak tartozása, ami így 40,8 milliárd forint a Magyar Államkincstár friss adatai szerint – írja a napi.hu. Az idén havi átlagban 4-5 milliárddal duzzadó adósságállomány alakulásáról már az előző hónapb