Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 200 hír

Orosz kémbotrány okoz fejfájást Belgrádnak

hirado.hu
-
  Ma 14:25 Külföld

Amennyiben a híresztelések igaznak bizonyulnak, az komoly gondot jelenthet Belgrádnak.

A korai karácsonyi hangulat szorongást okoz

NLC
-
  Ma 14:05 Karácsony

Idén korábban kezdődött a karácsony a kereskedelemben, ez azonban nemcsak felesleges költekezést, de szorongást is okoz.

Engedély nélkül vitte el az autót, amivel ittasan balesetet okozott

Police
-
  Ma 13:35 Baleset-bűnügy

Engedély nélkül vitte el az autót, amivel ittasan balesetet okozottVeszprém Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 11. 20., sze - 13:35 Ittas járművezetés és jármű önkényes elvétele miatt indult büntetőeljárás egy 29 éves férfi ellen, a Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Keressük a halálos baleset okozóját - frissítve

Police
-
  Ma 13:23 Baleset-bűnügy

Keressük a halálos baleset okozóját - frissítve Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 11. 20., sze - 13:23 SUZUKI Swiftet keres a rendőrség a Bőcsön történt halálos kimenetelű közúti közlekedési balesettel kapcsolatban.

Hat év börtönt kapott a magyar csaló, aki 170 milliós kárt okozott

Jogerősen hat év börtönbüntetésre, jelentős összegű kártérítésre és vagyonelkobzásra ítélte a Nyíregyházi Törvényszék azt a férfit, aki befektetési arany ígéretével csalt ki ügyfeleitől mintegy 170 millió forintot.

Ez okozza, hogy nálunk halnak meg a legtöbben tüdőrákban

Alon
-
  Ma 13:04 Megyei

Magyarországon körülbelül 2,5 millió ember dohányzik.

Ittas nő okozott balesetet az M7-esen, elmenekült a helyszínről, a kanizsai rendőrök megtalálták

Egy 29 éves nő közlekedett Volkswagen típusú személygépkocsival az M7-es autópálya irányába. Amikor a körforgalmi kereszteződéséhez ért, nem biztosított elsőbbséget egy Skoda típusú személygépkocsival közlekedő pilisszántói férfi részére, és összeütköztek. Az ütközés után a Skoda a körforgalom közepén lévő füves területre sodródva állt…

Súlyos károkat okozott a „lassú, de könyörtelen” tengervíz a velencei Szent Márk-székesegyházban

A világhírű velencei Szent Márk-székesegyház egyes elemeiben végzetes károkat okozott a sós tengervíz – írták kedden a helyi lapok.

Milyen piaci, nemzetgazdasági és társadalmi kihívásokat okoz a klímaváltozás?

A fenntarthatóság és a klímaváltozás okozta kihívások adták a központi témáját a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) éves konferenciájának. A vándorgyűlésen több mint 130 előadó osztotta meg gondolatait a mintegy 800 fős hallgatósággal. Következzenek a konferencián elhangzott legfontosabb megállapítások.

Halálos balesetet okozott, majd elhajtott a sofőr Bőcsön

A kerékpáros nő a helyszínen életét vesztette. November 20-án 6 óra 30 perc körül, Bőcsön, a Rákóczi Ferenc utca 85. szám előtt egy eddig ismeretlen személy, ismeretlen gépjárművével Hernádnémeti felé haladva elütött az úttesten egy kerékpárral közlekedő 63 éves helyi asszonyt. A kerékpáros nő a baleset során olyan súlyos sérüléseket…

Mindenki ledöbbent, amikor Liptai Claudia kimondta mi okoz neki ekkora lelki gyötrelmet minden nap

Blikk
-
  Ma 11:44 Bulvár

Csak a mosolyát látjuk, de most bevallotta, mi az igazság

Keresik a halálos baleset okozóját

A Bőcsön történt közúti közlekedési balesetben egy 63 éves helyi asszony hunyt el, a sofőr segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

Menthetetlen a Szent Márk székesegyház? Végzetes károkat okozott a tengervíz

A tengerár súlyos károkat okozott a Velence egyik jelképének számító Szent Márk-székesegyházban.