Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Felvételi élménynapot szerveznek november 27-én a Nyíregyházi Egyetemen

Nyíregyháza
-
  Ma 14:04 Belföld

Felvételi Élménynapot, egész napos eseményt rendeznek 2019. november 27-én, szerdán a Nyíregyházi Egyetemen. A tájékoztató és szórakoztató programokra szeretettel várják a középiskolásokat, iskolás csoportokat, családokat, diákokat és szüleiket is. A Nyíregyházi Egyetem tavaly indult és sikeres kezdeményezésének célja – tájékoztatott…

Felkészültek a télre a Magyar Közút munkatársai és munkagépei

A Magyar Közút munkatársait és munkagépeit is felkészítették a téli üzemmódra – hangzott el az M1 és a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című közös pénteki műsorblokkjában.

Felvonultak az óvodások Lentiben

A napokban szervezte meg a helyi Mesevár Óvoda a hagyományos Márton-napi lámpás felvonulását.

Az extrém időjárási körülményekre is felkészültek a szakemberek megyénkben

Kemma
-
  Ma 14:00 Belföld

A kormányhivatalban tartott pénteki sajtótájékoztató során a Megyei védelmi Bizottság arról számolt be, hogy felkészültek a legextrémebb téli helyzetekre is.

A gazdaságfejlesztésre koncentráló új szervezetet állít fel az önkormányzat

A pécsi városvezetés a Polgármesteri Hivatalon belül új szervezetet állít fel, mely a gazdaságfejlesztésre fog koncentrálni. Az új szervezeten belül a befeketetésösztönzésre, a városmarketingre és a turizmusfejlesztésre fognak koncentrálni.

Áthelyezi ügyfelei adatainak feldolgozását a Kaspersky

Megkezdődött az egyesült államokbeli és kanadai ügyfelek adatfeldolgozási funkcióinak az áthelyezése a Kaspersky kiberbiztonsági vállalat svájci központjába - tájékoztatta pénteken közleményben a Kaspersky az MTI-t.

Fantasztikus leletek kerültek elő a Tiszaugon feltárt gepida temetőből

A Kárpát-medence elmúlt fél évszázadának legnagyobb sírszámú gepida temetőrészletét tárták fel az elmúlt másfél évben Tiszaug határában a Kecskeméti Katona József Múzeum szakemberei – közölte Wilhelm Gábor ásatásvezető régész csütörtökön Kecskeméten. A Kecskeméti Katona József Múzeum régészeti osztályvezetője elmondta: az…

Hivatalos: mégsem kell nyelvvizsga a felsőoktatásba kerüléshez

A kormány visszavonta a felsőfokú tanulmányok megkezdését középfokú nyelvvizsga meglétéhez kötő 2014-es döntését, az erről szóló rendelet megjelent a Magyar Közlönyben. A „nyelvvizsgatörvény” eltörlése ellenére az emelt szintű érettségikre vonatkozó határozat érvényben marad, így aki a felsőoktatásban szeretne továbbtanulni, a…

Leszakadt a hó Franciaországban, több városban is súlyos a helyzet

Origo
-
  Ma 13:44 Baleset-bűnügy

A hirtelen jött heves havazásnak egy halálos áldozata is van.

Újraértelmezik a vízenergiát - felforgathatják vele az árampiacot

Napi
-
  Ma 13:37 Külföld

Az árapály-energia kiszámítható, olcsó és óriási globális potenciállal rendelkezik, így a közeljövőben újra átírhatóvá válik a világ energiamixe. Nagyjából ez derült ki a párizsi Powergreen Europe konferencia egyik eladásán.

Remek lépéssel lendíti fel Pécs gazdaságát Péterffy

Ez a lényeg
-
  Ma 13:36 Belföld

Péterffy Attila ismét szakmai hozzáértéséről tett tanúbizonyságot: Gazdaságfejlesztési Főosztály létrehozásával szerez befektetőket Pécsre.

Csaknem 200 sírt tartalmazó gepida temetőt tártak fel Tiszazug közelében

Ötven éve nem találtak akkora gepida temetőt a Kárpát-medencében, mint amekkorát az elmúlt másfél évben tártak fel Tiszaug határában a Kecskeméti Katona József Múzeum szakemberei – közölte Wilhelm Gábor ásatásvezető régész.

Fogyasztói figyelmeztető felhívás

Police
-
  Ma 13:31 Baleset-bűnügy

Fogyasztói figyelmeztető felhívás ORFK Kommunikációs Szolgálat2019. 11. 15., p - 13:31 A termék az elműködtetés során túl magas zajt bocsájt ki.

Új felsőoktatási szakképzési szak, és magas színvonalú oktatás: nyílt napot tartott a Mezőgazdasági Kar

November 15-én a középiskolás diákokat, illetve családjaikat várták az oktatási intézménybe.