Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 180 hír

Olyan emberekben mutatták ki a brit mutáns vírust, akik Magyarországon fertőződtek meg

Nem attól függ egy vakcinának hatékonysága, hogy az orosz, európai vagy kínai. Az első generációs vakcinák (az elölt vírus vakcinák) nem veszik fel a versenyt a harmadik generációs, mRNS-alapú vakcinákkal. Erről Jakab Ferenc, a PTE virológus professzora beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

A pandémia miatt ugrásszerűen megnövekedhet a depressziósok száma a következő tíz évben

Life
-
 Tegnap 20:57Életmód

A WHO úgy véli, 2030-ra sokkal több depressziós ember lesz a Földön.

Norvégia óva inti az idős, beteg embereket a koronavírus elleni vakcinától

Már 23 ember halt bele a koronavírus elleni vakcinába Norvégiában.

„Trump kiépítette ezt a szektaszerű követőtábort, és ezek az emberek őszintén hajlandóak meghalni érte”

444.hu
-
 Tegnap 19:45Színes

Az amerikai rapszcéna ismert fekete fotósa, Mel D. Cole ott volt a Capitolium ostrománál. A 444-nek mesélt a képeiről és élete legdurvább napjáról.

Kutyások a hajléktalan emberekért!

Ahogy fennállásunk óta minden évben, most is meghirdetjük kezdeményezésünket a hajléktalan emberekért.  Az embertelenül hideg éjszakák előtt, amilyenek most is

Fürjes Balázs: Fejezze be a fővárosi önkormányzat az emberek riogatását!

HírTV
-
 Tegnap 18:02Vélemény

Fürjes Balázs úgy fogalmazott: Karácsony Gergely két kézzel szórja a pénzt az ablakon, elsősorban barátai számára.

Benkő Tibor: a nemzeti védelmi képességgel kell garantálnunk a magyar emberek biztonságát

Infostart
-
 Tegnap 17:45Vélemény

A jelenlegi helyzet rávilágít, hogy milyen egyszerű egy országot vagy akár a világot egy biológiai, egy vegyi anyaggal lebénítani, vagy ilyen járványhelyzetet teremteni – mondta Benkő Tibor a koronavírus kihívásairól az InfoRádió Aréna című műsorában. A honvédelmi miniszter beszélt az illetmény- és a haderőrendszer fejlesztéséről, a katonák…

Csak bolyonganak az emberek a plázákban, még karácsonykor is 50 százalékkal kellett akciózni a boltoknak

G7
-
 Tegnap 16:32Cégvilág

A plázák nem ürültek ki, de nagyon kevesen vásárolnak, sok kisebb üzlet bezárt, a nagyobbaknál gyakori, hogy már csak egy ember visz egy műszakot.

Hajlanak az emberek az oltásra, de a kínai és orosz vakcinában nem annyira bíznak

A britek és a dánok többsége beoltatná magát, az amerikaiak között viszont sokan még mindig bizalmatlanok a vakcinával szemben. Akik hezitálnak, inkább még kivárnának kicsit, nem az oltásellenes kampányok miatt nem akarják még beoltatni magukat.

Nem vesz kínai vakcinát a fülöp-szigeteki polgármester, aki kikérte az emberek véleményét

Euronews
-
 Tegnap 14:23Külföld

Keith Nieto kíváncsi volt az emberek véleményére, és mint mondta, kiderült, hogy az emberek nem szeretnék a kínai oltást, így nincs más választása, nem vásárol a vakcinából.

Álmatlanság: szembesülés a félelmeinkkel, szorongásainkkal

Képmás
-
 Tegnap 14:03Életmód

Az éjszaka, az archetipikus analógiában a sötét, a tudattalan, a halál pólusa. Minden elalvással a megszabadulást, az ősbizalmat, az elengedést, az ismeretlen beengedését tanuljuk.

Visszaadjuk az embereknek az önkormányzatokat!

Ma Magyarországon az egészségügy és a pénzügyek terén is az egyik legfontosabb az emberek önrendelkezésének újbóli megteremtése – erről beszélt Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója csütörtök este az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Nemzetközi felmérés: tartanak a kínai és orosz vakcináktól az emberek

Egy nemzetközi szinten elvégzett felmérés szerint az emberek többsége hajlandó igent mondani a koronavírus elleni vakcinára, de sokkal bizalmatlanabbak a Kínában és Oroszországban fejlesztett vakcinákkal szemben, mint az amerikai és német oltóanyagokkal szemben – írja a Reuters.

A Mercedes a költségsapka ellenére sem bocsájt el embereket

Motorsport
-
 Tegnap 13:00Forma1

A koronavírus-járvány jelentette kihívások után az FIA és a Liberty az eredetileg belengetett 175 millió dollárról végül 145 millió dollárra nyomta le a csapatok költségvetését 2021-re, eltekintve persze jó néhány kivételtől, úgy mint a pilóták fizetése, ami nem tartozik be a sapka alá.Ez persze óriási feladat elé állította a Mercedest, a Ferrarit,

A megbízhatatlan emberek 6 leggyakoribb szokása: légy óvatos, ha ezeket tapasztalod

Femina
-
 Tegnap 12:56Életmód

Bizonyos szokások hamar leleplezik a megbízhatatlan embereket. Ha odafigyelsz rájuk, nagyon hamar felismerheted az ilyen embereket.