Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tokió 2020: gólrekord a hollandok meccsén, a norvégok is nyertek a női kéziseknél

NSO
-
 Ma 14:33Olimpia

A világbajnoki címvédő holland válogatott 43–36-os győzelmet aratott a dél-koreai csapat felett kedden a tokiói olimpia női kézilabdatornájának második fordulójában, míg Norvégia 30–21-re nyert Angola ellen.

Kétszer nyert a lottón ugyanazokkal a számokkal

NLC
-
 Ma 14:27Életmód

Az első lottónyereménye után is ugyanazokkal a számokkal játszott, és újra nyert.

Macskák vadon - Házi cicák, ha kiszabadulnak

Augusztus 9-én, 20:00-tól az M5 műsorán!

Boldogkői Zsolt: kötelezővé kell tenni a koronavírus-oltást

Boldogkői Zsolt szerint ősszel berobbanhat egy újabb járványhullám, amely során az oltatlanok lesznek nagyobb veszélynek kitéve – írja az atv.hu. A mikrobiológus professzor beszélt arról is, ha nem tesszük kötelezővé az oltást, nem fogunk tudni megszabadulni a koronavírustól.

"Nem én voltam a célpont, hanem a Botka meg a Németh"

A 2010-es fideszes hatalomátvétel után a szegedi IKV Zrt. új vezetése feljelentette Balla Bélát. Kilenc évig járt a bíróságra, nemrég bűncselekmény hiányában felmentették. Most kártérítési pert indít egykori cége ellen.

A partizánok nem a barátaink, hanem az ellenségeink voltak

Nagyapám véleménye mindezekkel kapcsolatban meglehetősen árnyaltnak volt tekinthető.

Az emberi jogok megsértése miatt pert indítottak a Frontex ellen

Az ügyet két menedékkérő nevében nyújtották be, akiket erőszakosan kiutasítottak, amikor megpróbáltak védelmet keresni az EU-ban. #BrusselsBureau

Blikk: Árpa Attila ellen kokainkereskedelem miatt emeltek vádat

A celeb azt mondja, nincs ellene tárgyi bizonyíték, különben sem ő a magyar Pablo Escobar.

Vadnai Benjamin: nincs veszve semmi!

Hunsail
-
 Ma 14:01Vitorlás

Fordulatokban gazdag, erős szeles futamokon van túl Vadnai Benjamin is, aki Cserta Gábornak mesélt arról, hogy mennyire kiegyensúlyozott a mezőny és, hogy mindig mindent megtesz a sikerért.

Figyelj a vadakra a balatoni utakon

Nem ritka, hogy a Balatonhoz vezető utakon is váratlanul feltűnik az autós előtt egy őz vagy szarvas, esetleg szarvascsorda. Többnyire az éjszakai és hajnali órákban mozognak a nagyvadak, de érdemes egész nap résen lenni.

André Ferenc Foszfor és verejték című írása nyert a PesText fesztiválon

André Ferenc Foszfor és verejték című alkotása nyerte a PesText világirodalmi fesztivál 2021-es, buborék hívószóra kiírt irodalmi pályázatának szakmai díját. A döntős művekre a közönség is szavazhat. A tizenegy döntős mű elsőként a Szifonline irodalmi portálon olvasható, ahol hétfőtől augusztus 20-ig szavazni is lehet, hogy melyik nyerje el a közön

Filmbe illő autós üldözésben volt részük a helyi rendőröknek

Szolgálaton kívüli esztergomi rendőr segített a kollégáinak elfogni azt a járművezetőt, aki a vezetéstől el volt tiltva, kábítószert, valamint szeszes italt is fogyasztott. A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették a 31 éves dorogi sofőrt. Egy terepjáró közlekedett Esztergomban a Csatai utcában 2021. július 26-án 23 óra 10 perc kör

A pécsi főátvilágító, Bodnár Imre is indul az ellenzéki előválasztáson

Mellár Tamás és Nemes Balázsnál lesz az ellenfele a Baranya 1-es körzetben.