Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 427 hír

Deloitte: a hazai vállalatok inkább a hagyományosabb tényezőkre fókuszálnak

Míg a hazai vállalatvezetők és tulajdonosok hagyományosabb irányt képviselve a költséghatékonyságra és piaci lefedettségre fókuszálnak, a nemzetközi vállalatok vezetői inkább a felforgató technológiai trendekben rejlő lehetőségek feltérképezését és kiaknázását preferálják. A hazai és közép-európai magánvállalkozások is kénytelenek…

Nagyon bizonytalan idén a gabonatermesztés jövedelmezősége

Az aszály miatt bizonytalanná vált a gabonatermesztés jövedelmezősége idén, a várható, 15 százalékos terméskiesés mellett az Alföldön megkezdték a búzatáblák öntözését, ami a költségeket növeli – közölte a Concordia Közraktár Zrt.

Az Intel idén nem tud növekedni

Bitport
-
  Ma 15:09 Infotech

Az első negyedévben is csak annak örülhettek, hogy elérték a tavalyi bevételi szintet.

A Dél-Alföldön már 30,8 fok volt, meg is dőlt a melegrekord

HVG
-
  Ma 15:06 Időjárás

Fülöpházán és Pitvaroson is a 31 fokot közelíti a hőmérséklet pénteken, de a rekord Békéssámsonban és Pitvaroson is megdőlhet.

Minden rendben a DVSC-nél, megvan a licenc a következő idényre

első körben megítélte a licencet a 2019/2020-as nemzetközi, illetve az NB I-es évadra. Az indoklás szerint a DVSC által benyújtott dokumentumok a klublicenc szabályzatban meghatározott minden kötelező "A" kritériumnak megfelelnek.

Sokan utaztak vonattal idén húsvétkor

OrientPress
-
  Ma 15:00 Életmód

Idén húsvétkor országszerte 13 186 vonat a tavalyihoz képest jóval több, körülbelül 615 ezer utast szállított. A jegyek több mint 40 százalékát online, a Vonatinfó mobilalkalmazással és automatákból vették meg.

Mol: a Barátság vezeték déli szakaszán a kőolaj minősége megfelelő

A Barátság kőolajvezeték déli szakaszán érkező kőolaj minősége megfelel az előírásoknak, azt több szakaszon, belépési ponton ellenőrzik – közölte a Mol az MTI érdeklődésére csütörtökön. Lengyelország és Németország minőségi okokra hivatkozva leállította az orosz olaj importját a Barátság kőolajvezeték északi ágán. A Mol…

DELILA olvasópróba a színházban

Nyirport
-
  Ma 13:59 Kultúra

A nagy sikerű, többszörös díjnyertes Illatszertár után, Mohácsi János újra egy fergeteges vígjátékot rendez Nyíregyházán! A 2019. június 14-én bemutatásra kerülő  DELILA című előadás olvasópróbái a héten már elkezdődtek a Móricz Zsigmond Színházban.

Ungár Péter (magán)történelmet írt, mint első, meleg identitását vállaló országgyűlési politikus

Ungár Péter a magánéletéről, a Pride-ról és arról is nyilatkozott a Magyar Hang heti számában, hogy szerinte legyőzheti-e Puzsér Róbert Tarlós Istvánt.

Idén is lesz Tájházak Napja

Index
-
  Ma 13:33 Kultúra

A rendezvénysorozat Szent György-napi népi programokat kínál a hosszú tél utánra, országszerte 80 helyszínen.

Idén is keresi az ország legsikeresebb vállalkozásfejlesztési programjait az ITM

Az Európai Vállalkozásfejlesztési Díjért május 26-ig hat kategóriában, legalább két éve működtetett programokkal jelentkezhetnek vállalkozások, civil szervezetek, önkormányzatok és állami szervek.

Megdőlhet a melegrekord, már délben 30 fok volt

24
-
  Ma 13:28 Időjárás

85 éve nem volt ilyen meleg.