Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 38 hír

Így lehetünk hatékonyak: a legjobb programok 2021-re

Techwok
-
 Ma 06:00Infotech

Reméljük, már mindenki belerázódott a 2021-es évbe, s bár úgy tűnik, a COVID-19 még 2021-es terveket is erősen borítja majd, azért reméljük, az alábbi megoldások segítségével tudunk egy kis segítséget adni, mind az irodából, mind az otthonról dolgozóknak, hogy eredményes és sikeres évet zárhassanak majd idén. Összeszedtük,…

Színházi premierek, nőnapi programok, Építészeti Filmnapok – Programajánló (03. 04–10.)

Friss heti programajánlónkat a március 4-én bejelentett újabb korlátozások figyelembevétele mellett állítottuk össze.

Omlásos lyukak keletkeztek egy horvát faluban a decemberi földrengés miatt

Euronews
-
 Tegnap 15:38Külföld

Lakott területen omlott be több felszín alatti üreg, ami már a földrengés előtt is létezett.

A Qantas ismeretlen úti célokat és programokat kínál kíváncsi utasainak

Egy titkos desztinációra repíti őket, ahol egy tartalmas napot tölthetnek el.

Balatongyörök - Nyitott pincék, JazzFiesta, Borkorzó, Szüret és más programok

Balatontipp
-
 Tegnap 10:13Utazás

Ha a vírushelyzet engedi, a megszokott és népszerű rendezvények többségét az idén is megtartják Balatongyörökön. Mivel a pünkösdi nyitásra építenek, a Háromlábú- és Palacsinta fesztivál sajnos áldozatul esik a Covid-nak, de így is marad bőven választási lehetőség a pünkösdi szezonnyitó és az újévi pezsgős túra között.

Könyvtárban gyújtogattak a fiatal tolvajok – vádat emeltek (fotók)

Több rendbeli lopással vádolja a Nyíregyházi Járási Ügyészség azt a két fiatalt, akik nemcsak eltulajdonították a számítógépeket az egyik szabolcsi településen lévő önkormányzattól, hanem még fel is gyújtották a polgármesteri hivatal épületét és a könyvtárat.

Látszik a családtámogatási programok eredménye

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 06:44Gazdaság

A ­2010-es években nőtt a termékenységi ráta, és 2020-ban 3,4 százalékkal több gyerek született, mint egy évvel korábban.

Világsztárokkal, bemutatókkal, online ingyenes programokkal debütál a Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek

Metropol
-
 Tegnap 00:20Kultúra

John Eliot Gardiner és az English Baroque Soloists & Monteverdi Choir, Vaszilij Petrenko és a Royal Philharmonic Orchestra, a Kelemen Kvartett, René Jacobs és a Kammerorchester Basel, valamint számos más magyar és külföldi művész produkcióit mutatja be április 8. és 18. között online platformokon, élőben streamelt formában,…

Színes programokkal üdvözli a tavaszt a Budapesti Operettszínház

zene.hu
-
 21.03.04 07:55Zene

Régi nagy kedvencek és nemrég bemutatott előadások is megtekinthetők lesznek a Budapesti Operettszínház márciusi online műsorában.

Világsztárokkal, bemutatókkal és ingyenes online programokkal jön a Bartók Tavasz

A Bartók Tavasz nagyon régi adósságot törleszt azzal, hogy születésének 140. évfordulójától kezdődően egy új, nagyszabású összművészeti fesztivál is Bartók Béla nevét viseli – hangsúlyozta a fesztivált szervező Müpa vezérigazgatója.

Világsztárokkal, bemutatókkal és ingyenes online programokkal debütál a Bartók Tavasz

John Eliot Gardiner és az English Baroque Soloists & Monteverdi Choir, Vaszilij Petrenko és a Royal Philharmonic Orchestra, a Kelemen Kvartett, René Jacobs és a Kammerorchester Basel, valamint számos más magyar és külföldi művész produkcióit mutatja be április 2. és 18. között online platformokon, élőben streamelt formában,…

NAV-ajánlás a számlázó programok fejlesztőinek

Adózóna
-
 21.03.03 10:20Cégvilág

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) összeállította azt az ajánlást a számlázó programok fejlesztői számára, amely támogatja a programok jogszerű és eredményes működésének kialakítását, valamint az online számlaadat-szolgáltatási kötelezettség teljesítését, olvasható a NAV honlapján.

Kétnyelvűségről és ifjúsági programokról

Vaol
-
 21.03.03 07:00Megyei

Idén negyedik alkalommal rendezte meg a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkársága a Hétvégi Magyar Iskolák Találkozóját február 26-án, melyen az AMAPED – Ausztriai Magyar Pedagógusok Egyesülete – ez alkalommal is részt vett.

Kiemelt programok Isten szolgája Esterházy János születésének 120. évfordulója kapcsán

2021. márciusban emlékezünk Isten szolgája Esterházy János, Közép-Európa vértanúja születésének 120. és mártírhalálának 64. évfordulójára. Ebből az alkalomból egyházi és világi intézmények, illetve civil szervezetek Esterházy Emlékévet hirdettek a mártírpolitikus életművének népszerűsítése céljából. Az évforduló alkalmából mind a 4 visegrádi…