Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Apa! – kezdődik! Tüntetés a szabad művészetért – élőben a Madách térről

Városi Kurír
-
  Ma 18:01 Kultúra

A kormány most szinte a teljes művészeti életet le akarja nyelni, méghozzá egyetlen harapással. A civilek mindazok nevében, akiknek fontos a szabad gondolat, tüntetést kezdtek a Madách téren. Nem kell hozzá jóstehetség… Az Orbán-rezsim az utolsókat rúgja, de sajnos még ezeket is belénk. Most már nem lehet sok hátra, ezt jelzi a tüntetés is,…

Adventi éneklés – kórustalálkozó a szepetneki templomban

Zaol
-
  Ma 18:00 Kultúra

A német nemzetiségi önkormányzat szervezésében Adventi éneklés címmel kórustalálkozóra került sor vasárnap az evangélikus templomban.

Folytatódik az adventi programsorozat Békésen

Az adventi időszak második hetében is ünnepre hangoló programokkal várták az érdeklődőket Békésen. Pénteken a kulturális központban Balog Gáborné, a Nefelejcs Békési Kulturális és Hagyományőrző Közhasznú Egyesület elnöke vezetésével mézeskalácsot díszítettek az ügyes kezű családok, vasárnap pedig adventi műsor, kirakodóvásár és…

Már két gyertya ragyog a város adventi koszorúján

A második gyertya a reményt szimbolizálja, tegnap ismét egy lépéssel közelebb kerültünk Jézus születéséhez.

Decembertől a Legénylakás a Centrál Színházban

Gondola
-
  Ma 17:09 Kultúra

Hollywood 1961-ben tízre jelölte és négy Oscar-díjjal jutalmazta Billy Wilder filmjét, a Legénylakást, amelyből a nagy sikerre való tekintettel Neil Simon színpadi változatot írt.

Adventi kiállítás nyílt vöröskő szobrokból Alsóörsön

LikeBalaton
-
  Ma 17:00 Megyei

Magánlapidárium, azaz magánkőtár címmel Both Gábor helyi borkereskedő, amatőr kőfaragó szakrális témájú, különleges vöröskő alkotásaiból nyílt a minap kiállítás.

Komoly tisztogatás kezdődik a román közigazgatásban

A román kormány kilátásba helyezte mintegy 150 ezer köztisztviselő elbocsátását, a közméltóságok tiszteletdíjának befagyasztását és a kiemelt nyugdíjak eltörlését, hogy lefaragja a  bruttó hazai termék (GDP) négy százalékát meghaladó költségvetési hiányt - írta hétfőn az Adevarul hírportál.

Már kinyílt pár ablak – megmutatjuk adventi játékunk múlt heti nyerteseit

Dübörög a tél, és ezzel az aktuális ünnepre hangolódó játékunk is. Most megmutatjuk a múlt héten készült nyertes fotókat, melyeket az adventi játékunkhoz készítettetek. Inspirálódni ér, a verseny folytatódik!

Ég a második Adventi Gyertya

Szántó Zoltán Paks alpolgármestere gyújtotta meg a városi adventi koszorú második gyertyáját. A hétvégi programon a Városi Nyugdíjasklub kórusa, valamint a Dunakömlődi Nyugdíjasklub Félnótás Dalköre is fellépett.

A csodálatos adventi terasz így néz ki

Cafeblog
-
  Ma 16:30 Blog

Megoszlanak a vélemények arról hogy mikor jön el a karácsonyi készülődés ideje Vannak akik csak az ünnep előtti napokban öltöztetik díszbe a

Hatalmas érdeklődés mellett zajlott az adventi keresztyén zenei fesztivál székelyudvarhelyi kiadása

Székelyhon
-
  Ma 16:24 Határtalan

Hogy mennyire meglelte helyét a székelyudvarhelyi adventi rendezvények sorában a Várom az Urat keresztyén zenei fesztivál, kitetszett a nagy érdeklődésből, a lelkes, közös imádságból és -éneklésből. Sokan csak másodszori próbálkozásra fértek be, és estig zengett a volt Stúdió mozi a zenés dicsőítéstől.

December és január az akciók időszaka a Rider13 üzletében

Onroad
-
  Ma 16:15 Sport

Úgy döntöttünk, hogy kell a hely 2020-ra. Ezért decemberben 12, januárban pedig 13 százalék kedvezménnyel vásárolhatsz meg minden bolti készleten lévő terméket a Rider13 motoros boltban. A felszerelési cikkektől a motorápoláson át a ruházatig. Tényleg mindenre adunk kedvezményt, még az akciós árból is levonjuk! Ez nem egy egyhétvégés…

Ilyen, ha az adventi vásár, a helyi gasztro és a korcsolyapálya a Balaton-parton találkozik

WeLoveBalaton
-
  Ma 16:06 Kultúra

Az élettel teli téli Balatont zászlajukra tűző gasztropionírok megint megmutatták, hogy érdemes 0 fok alatt is elzarándokolni a tóhoz. Kézműves vásárral, koripályával, gasztronómiai seregszemlével, vitorlásversennyel készültek, és látogató is akadt bőven.

Advent - Az adventi időszak felkészülés a karácsonyra testileg és lelkileg is

Alon
-
  Ma 15:59 Megyei

Advent - Néprajzkutató: ez az időszak a karácsonyra felkészülésé

A szombathelyi önkormányzat adventi kirándulásra hívta a nyugdíjasokat

Ez a lényeg
-
  Ma 15:10 Belföld

Az "Aktív Időskor Szombathelyen" programsorozat keretein belül adventi kirándulásra invitálták a helyi 60 év feletti nyugdíjas polgárokat.