Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

125 millió forintért újítják fel a soproni Russ-villát és a Zichy-Mesko palotát

Ugytudjuk
-
 Ma 19:12Megyei

Korábban már próbálkoztak a felújítással, de akkor még nem volt rá pénz.

Borkóstolón bontják majd ki a földönkívüli palackokat

Egy év után tért haza a világűrből 12 palack francia bordeaux-i bor és több száz szőlővessző.

A világ legjobb MotoGP pályái

Borsodihír
-
 Ma 18:40Sport

Sok példa van a magyar versenyhelyszín előtt.

Petőfi Sándor: Pál-napkor

Hiros
-
 Ma 18:39Kultúra

Petőfi Sándor Kecskeméten írt versei közül a legkorábbit 1843. január 25-én keltezte, címe: Pál-napkor. Ekkor már néhány hete Kecskeméten tartózkodott, mint a Székesfehérvárról városunkba érkezett Szabó József-féle vándorszínész társulat tagja. 

Levideózták, Dárdai Pál már a Herthát edzi

Ripost
-
 Ma 18:30Sport

A kinevezés utáni napon máris munkába állt a klublegenda.

Csatlakoznának az ellenzéki összefogáshoz Pálinkás Józsefék, a pártok nagy része nem reagált a hírre

Az Új Világ Néppárt is csatlakozna az összefogás hat pártjához a 2022-es országgyűlési választások előválasztásain – jelentette be a párt elnöke, Pálinkás József. Az előválasztáson való indulásuk célja, hogy a teljes Fideszen kívüli világ megmérettessen, és 2022-ben a kiábrándult Fidesz-szavazók és a bizonytalan választók is megtalálják…

Hangfoglaló program – Újabb harminckilenc pályázat részesül támogatásban

Húsz könnyűzenével foglalkozó médium 34,4 millió forint, a magyar dalra fókuszáló tizenkilenc pályázat pedig csaknem 30 millió forintos támogatásban részesül az Nemzeti Kulturális Alap (NKA) Hangfoglaló könnyűzene támogató program kollégiumának utolsó 2020-as döntése értelmében. A Hangfoglaló program médiatámogatási…

Soltész Miklós államtitkárt fogadta hivatalában Palánki Ferenc megyéspüspök

Haon
-
 Ma 18:04Belföld

A találkozón a járvány okozta nehézségekről is szó esett.

Bánkút: szerdán az összes pályával nyitnak!

Síelők
-
 Ma 18:03Utazás

A hazai síterepek közül holnaptól már Bánkúton is beindul az élet. Tegnap körülbelül 30 cm hó hullott, így a holnapi nyitásra az összes pályát előkészítették. A felvonók közül a 'C' és 'D' jelűket állítják üzembe.

Folytatódik az oszmán palota emlékeinek kutatása Szolnokon

Szoljon
-
 Ma 17:30Kultúra

Ha az időjárási körülmények is megengedik, februárban folytatódhat a szolnoki vár területén helyet foglaló oszmán palotaépület maradványainak feltárása.

Palkovics László a lemondásáról szóló híresztelésekre is reagált

Fenntartható, hosszú távú gazdasági növekedést alapoznak meg a 2022-ig tervezett átalakítások - mondta az innovációs és technológiai miniszter a mandiner.hu oldalon megjelent interjúban.

Magyar futballedző még nem kapott akkora lehetőséget, mint most Dárdai Pál

HVG
-
 Ma 17:15Sport

Dárdai Pál előző berlini vezetőedzői kalandja egy szegény csapat összerázásáról szólt, az elmúlt másfél évben viszont változtak a célok a Herthánál: az új befektető Bajnokok Ligájáról álmodik a német fővárosban, ehhez pedig pénzt sem sajnál adni.

Megjelent a Podolszki József publicisztikai pályázat

A bácsfeketehegyi Kozma Lajos Fiókkönyvtár meghirdetette a 24. Podolszki József Publicisztikai pályázatot, amelynek felhívásában az áll, hogy az érdeklődők a következő műfajokban pályázhatnak eddig még

Jó tanuló, jó sportoló – Pál Krisztián

A Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága által meghirdetett Jó tanuló, jó sportoló felhívás 19 győztesének egyike: Pál Krisztián, sí, Csíkszereda The post Jó tanuló, jó sportoló – Pál Krisztián appeared first on Külhoni Magyarok.