Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Már 100 kamera biztosítja a biztonságot a Xviii. kerületben

Az utóbbi hónapokban 20 újabb kamerát telepített a kerületünkben, hogy még magasabb legyen a közbiztonság.

Ez a pár egyetem maradt, ami még megúszta az alapítványi besorolást

Noizz
-
 Ma 18:39Bulvár

Az állami fenntartású egyetemet száma egyfolytában csökken, mutatjuk, mely egyetemek kerülnek ki az állami fenntartás alól az elkövetkezendő időben.

Putyin nehezen tud már jót lépni a Navalnij-ügyben

A The New York Times vezércikkben emelte ki, hogy Navalnij páratlan bátorságról tett tanúbizonyságot, amikor visszatért a medve barlangjába, öt hónappal azután, hogy megpróbálták méreggel eltenni láb alól. Tudta, hogy le fogják tartóztatni, amint beteszi a lábát Oroszországba, és afelől sincsenek kétségei, hogy ez mit jelent. Az elnök csak…

A Víziót alakító színész biztos volt benne, hogy vége a Marveles karrierjének

Filmsor
-
 Ma 18:34Film

A Bosszúállók-filmekben Víziót alakító Paul Bettany biztos volt benne, hogy azért hívatja a Marvel-univerzum agytrösztje, hogy közöljék vele, ennyi volt.

Nem igaz, hogy pünkösdig zárva kell maradniuk a vendéglátóhelyeknek és szállodáknak

A Kormányzati Tájékoztatási Központ cáfolta a több portálon megjelent álhírt.

Nem sikerült felhőtlenre Marton Adrienn vakációja

Edvin Marton csinos feleségének 3 negatív PCR-teszt, illetve 5 napos karantén után nyaralása során akadtak egészségügyi problémái.

100 millió forintnyi drogot akartak eladni a Sziget Fesztiválon, 4 év börtönt kaptak

Nagyon megkönnyebbült és hálás, miután csökkentették a büntetését - ezt mondta az RTL Híradónak az egyik elítélt holland fiatal, aki társával 2019-ben 100 millió forintnyi drogot akartak eladni a Sziget Fesztiválon. Ügyvédjük azt mondta róluk: felelőtlen, dilettáns amatőrök. Végül egy évvel kaptak kevesebbet, így a jogerős ítélet fejenként 4 év bör

Már több mint 235 ezren kapták meg az oltást

Keddig 235 239 személyt oltottak be a koronavírus elleni vakcinával - közölte kedden Dr. Valeriu Gheorghiţă, a COVID-19 elleni oltáskampányt koordináló országos bizottság (CNCAV) vezetője.

Ebben az országban a brit és a dél-afrikai vírusmutáció is terjed: már több esetet regisztráltak

Újabb 91 ember szervezetében mutatták ki a brit, hét esetben pedig a dél-afrikai vírusmutáció jelenlétét Belgiumban egy idősotthonban – közölte Yves Van Laethem, a belga Egészségügyi Minisztérium szóvivője kedden.

Sehol sem tart az EU az oltásokkal - de már azt tervezgetik, mi lesz a fölösleggel

Az EU azt kéri a tagállamoktól, gyorsítsák fel a koronavírus elleni beoltást - az Unió ugyanis lakosságarányosan egyelőre eléggé le van maradva a világ több országától is. Ennek ellenére azt tervezgetik, mit csinálunk majd a fölösleggel.

Már eltakarították a véres havat Alsóújlakon

Vaol
-
 Ma 18:05Megyei

Véres havat hagytak hátra maguk után a vadászok az elmúlt hét végén, olvasónk pedig sérelmezte, hogy lakóterületén ilyen látvány fogadta vasárnap délután. A vadásztársaság hétfő dél előtt kiszállt és ellapátolta a beszennyezett havat a területről.

Képeslapok mutatják be Marcali történetét

Sonline
-
 Ma 18:00Belföld

A városi múzeum gondozásában jelent meg az a kiadvány, amely képeslapokon mutatja be Marcali múltját és jelenét.

Nagy Márton: jövőre a 7 százalékos növekedés sem elképzelhetetlen

Minden esélyünk megvan arra, hogy a gazdasági növekedést idén akár 6 százalék közelébe is toljuk, jövőre pedig a 7 százalék sem elképzelhetetlen – mondta Nagy Márton az InfoRádió Aréna című műsorában. A miniszterelnök gazdasági főtanácsadója arról is beszélt, hogy a legfontosabb kihívás most a gazdaság újraindítása, amiben főszerepet…

A britek már készülnek a nyaralásokra

Origo
-
 Ma 17:51Gazdaság

Nő a foglalások száma az utazási cégeknél, az irodák adatai szerint, nagy az optimizmus az utazni vágyók körében.