Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 453 hír

Idén érkezik a piacra az X5 méretű BMW villanyautó, az iX

Monolitikusként hivatkozik a BMW arra a formatervre, amit a márka harmadik tisztán villanyhajtású típusára, az iX-re szabtak. Ez ráadásul egy

Jelentősen drágult a szőlő

Beol
-
 Ma 08:00Belföld

Az előző héthez képest drágább lett a kelkáposzta, a karfiol, a szőlő és a kivi, de olcsóbban juthatunk hozzá a lila hagymához és a jégsalátához.

Levél érkezik a banktól

Dehir
-
 Ma 07:28Megyei

Budapest - A napokban postázzák a törlesztési moratóriumról az elszámoló dokumentumokat.

Még két hét és érkezik a 13. havi nyugdíj első negyede!

A 13. havi nyugdíjat banki átutalással, február 12-én lesz, a postai kézbesítés ezután következik, de nagyjából két hét múlva a címzettek kézhez vehetik a pénzt – közölte Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára.

Két hét múlva érkezik a 13. havi nyugdíj negyede

Most egy heti plusz juttatást kapnak az érintettek.

Tállai: Két hét múlva érkezik a 13. havi nyugdíj negyede

A banki átutalások február 12-én történnek meg, a postai kézbesítés ezután következik – mondta az államtitkár.

Ma érkezik az egyik leghatékonyabb Covid-ellenes hatóanyag első szállítmánya

A magyar infektológusok folyamatosan vizsgálják a COVID-19 fertőzés terápiájába beépíthető új gyógyszereket. Ennek eredményeként Európában elsőként engedélyeztük az amerikai Eli Lilly gyógyszergyár által előállított készítményt, a bamlanivimab gyógyszert - ismertette Kásler Miklós.

A Milanból érkezik a Lazio új hátvédje

FociClub
-
 Ma 07:01Foci

Megtalálták a kiesett játékos pótlását...

Téli napsugarak és feltámadó szél érkezik szerdán

Napsütéses időre van kilátás szerdán, csak néhol vastagodhat meg a felhőzet Somogyban.

Két hét múlva érkezik a 13. havi nyugdíj időarányos része

Külön juttatásként nagyjából 2,5 millió nyugdíjban és nyugdíjszerű ellátásban részesülő személy kapja meg havi járandóságának egynegyedét

Biztossá vált: újabb óriásberuházás érkezik Borsodba

A külügyminiszter jelentette be, hogy amerikai befektetők érkeznek Magyarországra, a két helyszínből az egyik Tiszaújváros. Erről Szijjártó Péter saját Facebook-oldalán számolt be. Az amerikai világvállalatok bizalma töretlen a magyar gazdaságban és magyar válságkezelésben. Míg a nagyvállalatok a világ más országaiban leépítenek, addig nálunk…

Napok múlva érkezik a 13. havi nyugdíj

Az államtitkár szerint, ha az idei folyamatok a kormány tervei szerint alakulnak, akkor újra erőteljesen növekedhet a magyar gazdaság. Február 12-én kezdi meg a 13. havi nyugdíj kifizetését az államkincstár, külön juttatásként nagyjából 2,5 millió nyugdíjban és nyugdíjszerű ellátásban részesülő személy kapja meg havi járandóságának…

Játszik velünk az időjárás: alig, hogy jön az enyhülés, már ismét érkezik a lehűlés

Megbolondul az időjárás a hét második felében. Többfelé havazhat az enyhülést megelőzően, ami pénteken jön, majd vasárnap ismét lehűlés veszi kezdetét.

Második Trónok harca előzménysorozat érkezik

Akinek nem lenne elég a Targaryen-család története, örülhet. Újabb Trónok harca előzménysorozat is várható, amelynek nem nagyon lesz köze a sárkányokhoz.

Egyszerre pazarló és takarékos – a jövő a BMW szerint - Digitális bemutató: BMW iX 2021

Az iX hatalmas, nehéz és a luxus új szintjét célozza, mégis nagyon környezetbarátnak ígéri a gyár – és úgy tűnik, ezt be is próbálják tartani.