Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 398 hír

Szabó Tibor lesz a Weöres Sándor Színház igazgatója

Szabó Tibor színművész lesz február elsejétől a Weöres Sándor Színház igazgatója, akinek kinevezését csütörtökön egyhangúlag szavazta meg Szombathely önkormányzatának közgyűlése.

Tiszteletbeli professzor lett Debrecen polgármestere

Dehir
-
  Tegnap 22:16 Megyei

Debrecen – A város fejlesztési terveit, fejlődési irányait mutatta be az Ötórai tea című rendezvényen Papp László.

52 évesen lett apuka a táncoló milliárdos

A sztár közösségi oldalán osztotta meg a nagy hírt.

Benkő Tibor: Az őseink által megteremtett értékeket óvni kell

A haza szolgálata minden magyar állampolgár kötelessége, ami akkor ér valamit, ha szívből fakad – hangoztatta a honvédelmi miniszter.

Tony Hawk 52 évesen is a legmenőbb és még mindig bámulatos trükköket tol

Tony Hawk még mindig a legismertebb gördeszkás arc a világon és még mindig vérprofi.

Szentmise a debreceni temetőben

Cívishír
-
  Tegnap 20:24 Megyei

Halottainkra emlékezünk.

Forgalomkorlátozások lépnek életbe péntek reggeltől Debrecenben

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a járművezetőket, hogy 2020. október 30-án 8 órától november 1-jén 22 óráig ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe Debrecenben. A Benczúr Gyula utcán a Hadházi úttól a Debreceni Köztemető II. bejáratáig minden jármű forgalma tilos, kivéve a tömegközlekedési járműveket,…

Szabó Tibor lesz a szombathelyi Weöres Sándor Színház igazgatója

Jordán Tamásnak, a színház alapító igazgatójának szerződése 2021. január 31-én jár le, a Kossuth-díjas színművész nem indult újra az igazgatói posztért.

Horroranya: 14 évesen szült, aztán a fagyasztóba rakta kisbabáját

Rettegett, mit szólnak majd a szülei. Egy 14 éves lány fagyasztóba rejtette újszülött gyermekét az oroszországi Verkh-Tula településén, mivel félt, hogy mit szólnának a szülei, ha megtudnák, hogy terhes volt. A lány annyira félt a szüleitől, hogy az újszülött kisfiút egy műanyag zsákba csomagolta, majd a család garázsában egy fagyasztóba tette, ho

Nfl: Brady 43 évesen is a hónap legjobbja – először nyert az NFC-ben

NSO
-
  Tegnap 19:49 Sport

A Tampa Bay Buccaneerst irányító Tom Bradyt választották meg október hónap legjobb játékosának az NFL Nemzeti főcsoportjában.

Szívmelengető imázsfilm készült Debrecenről

Csodás Magyaroszág: Debrecen címmel érhető el a Magyar Turisztika Ügynökség legújabb imázsfilmje, melyben számos debreceni látványosságot felfedezhetünk.  Még a helyiek is rácsodálkozhatnak, hogyan néz ki a cívisváros, ha értő kezek mutatják be szépségeit. A rövidfilm rendezője Horváth Andrea, operatőre Bernáth Milán és Rácz Dániel,…

Letették tűzoltó hadnagyi esküjüket a Heves megyei tűzoltók

Heol
-
  Tegnap 18:41 Belföld

A járványhelyzetre való tekintettel a tűzoltók a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon tették le az esküt és vették át a kinevezéseket.

Letették hadnagyi esküjüket a Heves megyei tűzoltók

Heol
-
  Tegnap 18:41 Belföld

A járványhelyzetre való tekintettel a tűzoltók a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon tették le az esküt és vették át a kinevezéseket.

Fábián Tibor – Egy percben a világ – Európai előjogait félti az iszlám

Az iszlám válságáról, a franciaországi mecsetek szigorúbb ellenőrzéséről, a külföldi befolyás visszaszorításáról beszélt a francia elnök, a kegyetlenül meggyilkolt történelemtanár búcsúztatóján. Emmanuel Macron szavait világszerte felháborodás követte az iszlám országokban. Az európai fészekben berendezkedett és az önmagát…