Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 72 hír

„Én nem vagyok homofób” – Baukó Éva videóban reagált a mesekönyv miatt őt ért támadásokra

Baukó Éva tegnap osztotta meg határozott véleményét Dúró Dóra könyvdarálós akciójával kapcsolatban. A bejegyzés miatt rengeteg vád érte, amikre most videóban reagált.

Megkezdődött az EU-csúcs, Macron beszólt az EP-nek, Babiš reagált a Jourová-ügyre

Nyitókép forrása: twitter/Mark Rutte   Csütörtök délután megkezdődött az tagállamok vezetőit tömörítő Európai Tanács ülése Brüsszelben. Az mostani EU-csúcs központi témája az EU-török kapcsolatok, de nyilván nem hivatalosan szó lesz az uniós büdzséről, az újjáépítési alapról és persze a hozzá kötődő jogállamisági vitáról. Még Emmanuel…

Reagált Klopp szavaira a portugál szövetségi kapitány

M4 Sport
-
  Ma 16:39 Sport

Egy portugál generáció, amelynek CR7 volt az előfutára.

Elzárná az EU a pénzcsapot? Így reagált a forint

Napi
-
  Ma 15:28 Pénzügy

Jól indult az október a devizapiacon, 360 forint alá ment csütörtökön az euró ára. A spekulánsok nem ijedtek meg az Európai Bizottság fenyegetőzésétől.

Kemény túlóra zajlik, hogy elkészüljön a Cyberpunk 2077 – A stúdió reagált

Nemrég olyan hírek jelentek meg több hírportálon is, hogy a Cyberpunk 2077-en dolgozó alkalmazottak kénytelen kötelező túlórát vállalni. Annak érdekében, hogy a játék valóban megjelenhessen novemberben, sokan hat napot dolgoznak a héten. A közösség azért is tartja ezt problémának, mert a stúdió korábban ígéretet tett arra, hogy nem szabnak ki…

Erős üzenetet küldött a jegybank alelnöke, reagáltak a piacok is

A múlt heti meglepetésszerű kamatemelés után újabb lépéseket vár a piac a Magyar Nemzeti Banktól. A mai változtatásra hiába számítottak az elemzők, ám Virág Barnabás üzenete mégis megmozgatta a piacokat.

Így reagált a Fidesz-közeli csoport az SZFE-vel szimpatizáló akcióra: trágár kifejezés és leszaggatott szalagok

Nem éppen nyomdafestéket tűrő formáját választotta egy, a gyulai Fidesz-szervezethez közel álló Facebook-csoport annak, hogy hangot adott véleményének. Az előzmény: a gyulai vár közelében található fotópontot a szolidaritás jeléül piros-fehér szalaggal tekerte körbe egy helyi ellenzéki csoport.

A CD Projekt Red vezetője reagált a kötelező túlórákkal kapcsolatos hírekre

„Az egyik legnehezebb döntés”. Egy kiszivárgott emailből derült ki, hogy a Cyberpunk 2077 befejezése érdekében megfeszített munkatempót rendeltek el a lengyel stúdiónál.

Hugh Jackman felesége reagált férje melegbotrányára

Joy
-
  Ma 07:17 Bulvár

Hugh Jackman meleg? Hát ha valaki, a felesége már csak tudja!

Közös nyilatkozatban reagált Lengyelország és Magyarország az EB jelentésére

A közlemény szerint a bizottság 2020-as jogállamisági jelentése komoly aggályokat vet fel annak koncepciójával, módszertanával, forrásaival és tartalmával kapcsolatban, ezért nem szolgálhat alapul a jogállamisággal kapcsolatos bármilyen további vitához az Európai Unióban.

Szabó Ádám reagált Köllő Babett Tóth Andival kapcsolatos kirohanására

Promotions
-
  Tegnap 18:48 Bulvár

Sokak szerint túlzásba esett a Feleségek luxuskicitelben sztárja, és nem kellett volna belefolynia az énekesek szerelmi életébe.

Reagált a plágiumvádra a legújabb Sherlock Holmes

Origo
-
  Tegnap 17:37 Film

Áll a bál egy új film körül.