Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 288 hír

Tűz ütött ki egy tatabányai társasházi lakás konyhájában

Tűz ütött ki egy háromszintes társasház földszinti lakásának konyhájában Tatabányán, a Komáromi utcában. A lakó ki tudott jönni az ingatlanból. A tatabányai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral körülhatárolták, majd megfékezték a tüzet, a lakásból egy gázpalackot hoztak ki. Az épületből hat lakót kísértek ki, a lépcsőház szellőztetését megkezdték. A

Az összetartozás tüze lobbant fel Vásárhelyen

A trianoni békediktátum százéves évfordulója és a nemzeti összetartozás napja alkalmából létrejött kezdeményezéshez csatlakozott a Szeretem Vásárhelyt Egyesület is. Este fel is lobbant a közös láng a Népkerti Sörözőben.

Meggyulladt az emlékezés tüze

Promenad
-
  Tegnap 22:35 Megyei

A trianoni békediktátum százéves évfordulója és a nemzeti összetartozás napja alkalmából Összetartozásunk Tüze! elnevezéssel indult civil kezdeményezés a Kárpátaljai Magyar Cserkészszövetség ötlete nyomán. A kezdeményezéshez csatlakozott a Szeretem Vásárhelyt Egyesület is, és este 20 óra 20 perckor meg is gyújtották a tüzet.

Meggyújtották az összetartozás tüzét Bucsán

Beol
-
  Tegnap 22:04 Belföld

A településen zenés műsorral készültek a szervezők, majd a szánkódombon, este nyolc után meggyújtották az összetartozás tüzét.

Kiállítással és tűzzel emlékeztek Csabán

Beol
-
  Tegnap 21:51 Belföld

A Békéstáji Művészeti Társaság rendhagyó, különleges kiállítása nyílt meg a trianoni centenárium kapcsán csütörtök este Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központnál.

“...És akkor megkondultak a harangok”

ma7.sk
-
  Tegnap 21:40 Határtalan

Száz másodpercig tartó harangzúgás: a trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulóján ezzel az összeállítással járulunk hozzá a felvidéki lelkeket megérintő és egybeforrasztó emlékezéshez.

Fellobbant a nemzeti összetartozás tüze Baranyában

Bama
-
  Tegnap 20:54 Belföld

Siklóson Riegl Gábor és Nagy Csaba mondott beszédet.

Tűz volt egy lakásban Mohácson, a Káposztáskert utcában

Tűz ütött ki egy földszintes sorházi lakásban Mohácson, a Káposztáskert utcában csütörtökön este.    A városi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lakók eloltották a lángokat, amelyek a berendezési tárgyakat érték el. Az egységek az áramtalanítást követően egy vízsugárral derítették fel az épületet, amelyet mindenki elhagyott. A tűzoltók egy gázpa

Nem esett akkorát az USA termelékenysége, mint várták

Napi
-
  Tegnap 20:28 Külföld

Az Egyesült Államokban a szakértők által vártnál jóval kisebb mértékben csökkent a termelékenység a mezőgazdaságon kívüli ágazatokban az első negyedévben.

Tűz volt egy lakásban Mohácson, kimenekültek a lakók

Tűz ütött ki egy földszintes sorházi lakásban Mohácson, a Káposztáskert utcában csütörtökön este.    A városi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lakók eloltották a lángokat, amelyek a berendezési tárgyakat érték el. Az egységek az áramtalanítást követően egy vízsugárral derítették fel az épületet, amelyet mindenki elhagyott. A tűzoltók egy gázpa

Minden magyarért lobogott az Összetartozás Tüze

A Győri Önkormányzat is csatlakozott a magyar cserkészek kezdeményezéséhez, s június 4-én este 20.20-kor az Országzászló Emlékműnél fellobbant az Összetartozás Tüze, amelyet a város vezetői gyújtottak meg. A megemlékezésen jelen volt Simon Róbert Balázs és Kara Ákos országgyűlési képviselő is, akik szintén tiszteletüket fejezték ki a…

„Akkor vagytok szabadok, ha ismeritek a korlátaitokat” – Lélekerősítő különkiadás Limpár Imrével (7. rész)

PszichoForYou
-
  Tegnap 19:37 Életmód

„Újraindul az élet!” – mondogatjuk magunknak és egymásnak az utóbbi időben. „Tehát akkor a karantén alatt nem is éltünk? Vagy inkább arról van szó, hogy másként éltünk? Szegezi nekünk a teljesen jogos kérdést Lélekerősítő rovatunk legfrissebb videójában Limpár Imre, tanácsadó szakpszichológus. Állandó szakértőnk mindezek mellett beszél…

Ungváry: Ha a Fidesz újabb belső trianonokat akar, akkor hajrá

Index
-
  Tegnap 19:15 Belföld

Csonka önkormányzattal emlékezett Ferencváros Trianonra, ahol a történész mellett Baranyi Krisztina polgármester beszélt a trianoni gyászról.

Megsemmisült a tető egy társasházi tűzben a II. kerületben

Népszava
-
  Tegnap 18:50 Baleset-bűnügy

A tűzoltók az oltás közben az egyik emeleti lakásból egy házi kedvenc kisállatot, Fagyit, a kis tengerimalacot is kimentették.

Nagy tűz a II. kerületben

Kigyulladt egy társasház a II. kerületben - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.