Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

10 vicces fotó macskákról, akik teljesen máshogy értelmezik a kényelem fogalmát

Joy
-
 Ma 20:11Életmód

Hiába a kényelmes ágy, ezek a cicák egészen más helyeket néztek ki a pihenésre!

Idén sem ússzuk meg kátyúk nélkül

Alattomos ellenség bújik meg az utakon a hó, a sár és a jég alatt: a kátyú. A legtöbb biztosítótársaságnál a kötelező biztosítás mellé köthető olyan kiegészítő szolgáltatás is, amely megtéríti a kátyú miatt keletkezett kárunkat.

Meghallgatják a bántalmazások áldozatait

Kezdetét vette a nemi zaklatások áldozatainak meghallgatása a belgrádi Felső Ügyészségen, szerdán Milena Radulović (26) színésznő számolt be arról, min ment keresztül, amikor a belgrádi színitanoda diákja volt.

Gravitációs háttérhullámot észlelhettek a tudósok, segíthet megérteni az univerzumot

HVG
-
 Ma 20:03Infotech

Amerikai tudósok három éven át mintegy 45 pulzárt figyeltek meg, amelyek bizonyítékot szolgáltathattak a gravitációs háttérhullámok létezésére.

Zala Megyei Sportszövetségek Egyesülése: 30 év után is aktívan

Zaol
-
 Ma 20:00Sport

Tavaly volt 30 éve, hogy 1990-ben megalakult a Zala Megyei Sportszövetségek Egyesülése mint az ágazat szerveződéseit összefogó és koordináló, az érintett szereplők érdekeit képviselő civil szervezet. A kerek évszámot szerették volna széles körben is ünnepelni, ám a járványhelyzet ezt nem tette lehetővé. A munkát viszont folytatják – tudtuk meg a…

Melocco Miklós megépítené a Feltámadás templomát

Teol
-
 Ma 20:00Megyei

A Kossuth-díjas és Magyar Corvin-lánccal kitüntetett szobrásznak felesége, a volt válogatott kosárlabdázó Budavári Zsuzsanna révén szekszárdi kötődése is van, és barátai élnek a tolnai megyeszékhelyen.

Hol az aszállyal, hol a belvízzel kellett megküzdeniük a békési gazdáknak

Beol
-
 Ma 19:58Gazdaság

A növénytermesztésbe jelentősen beleszólt tavaly az időjárás megyénkben. Rendkívül száraz tavasz után extrém mennyiségű csapadék hullott júniusban és júliusban.

„Told le a nadrágod, különben megöllek!” – hajtogatta a Hév-en erőszakoskodó férfi

A HÉV-szerelvényből kiugorva menekült az a férfi, aki megpróbált megerőszakolni egy nőt kedd reggel, az esetről a minap a Blikk is beszámolt.

Szijjártó: megérkezett az orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet

Megérkezett a koronavírus elleni orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet - közölte a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a kormányülés szünetében az MTI-vel.

Megöltek egy 19 éves fiatalt a IX. kerületben kora este

Megöltek egy fiatal férfit a főváros IX. kerületében szerdán; a feltételezett elkövetőt elfogták. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a rendőrségre 17 óra 23 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapesten, a IX. kerületben megszúrtak egy fiatal férfit. A 19 éves áldozat a helyszínen életét vesztette. A feltételezett elkövetőt a rendőr

Kipróbálta a tuti hűtlenségi tesztet a fiatal lány, jól meglepődött az eredményen 

Andrea vicces tanácsadó videóját már közel 13 millióan megnézték.

Márciusban kapja meg az Xbox Series X frissítését a Samurai Shodown

A Samurai Shodown rajongói örülhetnek, ugyanis next-gen frissítést kap a bunyós őrület hamarosan, legalábbis az SNK azt ígéri, hogy március 16-án megkapjuk az Xbox Series X-re vonatkozó update-et. Az eddigi 60 FPS-es játékmenet immáron 120 FPS-re fog emelkedni, ahogyan az kiderül az SNK által közzétett videóból, és természe...

Hősként fogadták a K2 megmászóit

Euronews
-
 Ma 19:44Sport

Sikerült télen megmászni a világ második legmagasabb hegyét, és a mászók épségben le is jutottak e hegyről.

Megöltek egy fiatal férfit Budapesten, a IX. kerületben

Megöltek egy fiatal férfit a főváros IX. kerületében szerdán. A feltételezett elkövetőt elfogták - közölte a rendőrség a honlapján.