Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Bemutatta Gwyneth Paltrow, hogyan kell használni a vibrátorokat

Ripost
-
  Ma 22:30 Belföld

Az Oscar-díjas színésznő elmagyarázta, hogyan kell használni és melyek a legjobb vibrátorok.

Itm: A távfűtéses lakásban élők új korszerűsítési pályázatra számíthatnak

Még mindig sok a korszerűtlen távfűtéses lakás Magyarországon, fejlesztésükre ezért új pályázat kiírása várható - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában.

Nánási Pál csodás fotókat készített a gyerekeiről

24
-
  Ma 20:45 Bulvár

Főszerepben: Mici, Vencel és Sári.

Čaputová aláírta a törvényt, elhalaszthatják a járulékfizetést a munkáltatók

Parameter
-
  Ma 20:44 Határtalan

A jogszabályt pénteken hagyta jóvá a parlament, gyorsított eljárásban tárgyaltak róla a képviselők. A törvénymódosítást az új típusú koronavírus terjedése miatt kialakult helyzetre reagálva terjesztette elő a munkaügyi minisztérium. A biztosítás befizetésének elhalasztása azokat a munkáltatókat és önálló keresőtevékenységet folytató,…

Iván Alex: amikor győztesként jöhetsz le a pályáról, az kárpótol mindenért!

ma7.sk
-
  Ma 20:40 Foci

A dunaszerdahelyi Iván Alex a Dac és a Győri Eto akadémiáján nevelkedett, majd Komáromban és Pozsonyligetfalun is szerepelt. A 22 esztendős tehetség végül Szereden lett élvonalbeli futballista. Az őszi szezon során kiválóan teljesített és hat gólpasszt is kiosztott, valamint nevelőegyesülete, a Dac ellen is remekelt. A fiatal futballistával beszélg

Palkovics László további részleteket közölt a gazdaságvédelmi akciótervről

ATV
-
  Ma 20:36 Belföld

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő Facebook-oldalán osztotta meg a részleteket.

Palkovics elárulta, mennyivel száll be az állam a bérköltségbe

Az Orbán Viktor miniszterelnök által hétfőn bejelentett gazdaságvédelmi akcióterv legfontosabb eleme a meglévő munkahelyek védelme a koronavírus-járvány idején - jelentette ki Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az M1 aktuális csatornán hétfő este.

Palkovics: innen lesz pénz a gazdasági mentőcsomagra

 A gazdasági kamarák, vállalkozói szervezetek javaslatai is beépültek a gazdaság újraindítását szolgáló kormányzati lépésekbe - hangsúlyozta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a gazdasági élet felsővezetőivel...

Palkovics újabb részletet árult el a gigamentőcsomagról!

MFor
-
  Ma 20:27 BelföldÁllás

Az Orbán Viktor miniszterelnök által hétfőn bejelentett gazdaságvédelmi akcióterv legfontosabb eleme a meglévő munkahelyek védelme a koronavírus-járvány idején - jelentette ki Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az M1 aktuális csatornán hétfő este.

Palkovics: az akcióterv legfontosabb eleme a munkahelyek védelme

A kormányfő által bejelentett akcióterv három szakasza összesen a nemzeti össztermék, a GDP 18-20 százalékát csoportosítja át.

Új pályázatra számíthatnak a távfűtéses lakásban élők

Egy teljes épületfelújítás 50-60 százalékkal is csökkentheti az energiafelhasználást.