Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 488 hír

Újabb járványgócokat találtak Szlovákiában

Szlovákiában az újabb általános tesztelés keretében a hétvégi szűrésnek köszönhetően két új gócpontra bukkantak. Dunaszerdahelyen az egyik elkülönített romatelep került vesztegzár alá, ahol az ott élők mintegy 24 százaléka kapta el a vírust. A telepet vasárnaptól rendőrök őrzik - derül ki az InfoRádió helyi tudósításából.

Szlovákia elegendő oltással rendelkezik a kormányfő szerint

Index
-
 Tegnap 22:14Külföld

A meglévő és lekötött vakcinákkal 3,7 millió embert tudnak beoltani.

Most már mi is csak negatív teszttel mehetünk Franciaországba

A koronavírusnak a korábbiaknál fertőzőbb variánsaitól tartva Franciaország az Európai Unió tagállamaiból tengeri vagy légi úton érkezőket is csak egy 72 órásnál nem régebbi, negatív PCR-teszt kell felmutatása mellett engedi belépni a területére.

Szinte kiesnek a szexi, extrém ruhából Tolvai Reni mellei

Origo
-
 Tegnap 21:13Bulvár

Látványos fogyása utána rengeteg bókot kap.

Újabb járványgócokat szűrt ki a tömeges tesztelés Szlovákiában

Infostart
-
 Tegnap 21:06Külföld

Szlovákiában az országos mintavétel múlt heti megkezdése óta csaknem kétmillióra tehető az elvégzett tesztek száma. A kormányfő azt feltételezi, hogy ez a szám keddre felkúszik 2,7 millióra, és előreláthatólag 30 ezer lesz a pozitív eredmények száma. A hétvégi általános szűrésnek köszönhetően sikerült a járvány új gócpontjaira is fényt…

Az SZFE kollégistái csak külön engedéllyel mehetnek be a szobáikba, ahol a Pesti TV forgatott

Népszava
-
 Tegnap 20:57Kultúra

A kormányközeli csatorna riportjában SZFE-hisztit, tüncit és libsiket emlegetett a műsorvezető.

Paul McCartney mellett fotózkodott New Yorkban, de csak a hazatérése után vette észre a képen

SzMo
-
 Tegnap 20:31Bulvár

Egy igazi világsztár volt a photobomber a fotóján, de a lány sajnos már csak otthon szembesült azzal, milyen mázlista volt.

A Pfizer a harmadával kevesebb vakcinát küld Szlovákiába ezen a héten

Körkép
-
 Tegnap 20:18Határtalan

A Hospodárske Noviny közlése szerint ezen a héten a Pfizer csak az állam által megrendelt mennyiség kétharmadát tudja leszállítani, február első két hetében pedig az akkorra várt mennyiség 89 százaléka érkezik meg – mintegy 46 ezer adag. A hiányt a Pfizer leghamarabb a jövő hónap második felében lesz képes pótolni.  

A Fidesz 150 milliárdnyi közpénzből megpróbálja maga mellé állítani a fiatalokat

Csaknem 150 milliárdnyi közpénzt áldoz jövőre a Fidesz arra, hogy a maga oldalára állítson egy szűkebb csoportot. Ám ezen a rétegen múlhat a voksolás eredménye.

Navalnij és a mellette tüntetők szabadonbocsátását követeli az EU

A lengyel elnök állt a putyini rezsim megbüntetését követelők élére. A magyar külügyminisztérium nem foglalt állást. Andrzej Duda lengyel államfő az Oroszország elleni európai uniós szankciók fokozását követelte hétfőn egy lapinterjúban, Josep Borrell, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője pedig aggodalmát fejezte ki az oroszorsz

Komoly mellékhatásai lehetnek, ha túl sok almát eszel

Nosalty
-
 Tegnap 19:01Életmód

Minden nap egy alma, az orvost távol tartja – tartja a többé-kevésbé helytálló mondás. Arról azonban már nem szól a fáma, hogy a túl sok almafogyasztás bizony kellemetlen, sőt, esetenként akár veszélyes következményekkel is járhat.

Nem mehetünk sehova, nem is fogy jól a pályamatrica

Csaknem 1,7 millió tavalyi autópályamatrica helyett nem vettek még újat.

Szlovákia délkeleti csücskében árvizek fenyegetnek

Szlovákia délkeleti csücskében 18 óráig árvízriasztás marad érvényben az olvadó hó és az eső miatt. A Bodrog alsó szakaszán, Tőketerebes – Ronyva térségében a legmagasabb, harmadfokú riasztás lépett érvénybe.

Hamilton kutyája, Roscoe különleges pózban dőlt ki a bajnok mellett

Liner
-
 Tegnap 17:14Divat

Miközben Lewis Hamilton épp a laptopjával dolgozott, a kis kedvence kidőlt, de nem a szokásos pózban, már ha van ilyen nála.

Szlovákiában nyert fődíjat a Népirtás Pozsonyligetfalun

Médiapiac
-
 Tegnap 17:00Média

A Népirtás Pozsonyligetfalun című film, Eperjesen, illetve Trencsénben havonta megrendezésre kerülő EduFilm Fesztiválon, a decemberi fordulóban a Legjobb dokumentumfilm díjat nyerte el.