Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az igazságügyi miniszter két bíró ellen is fegyelmi eljárást indított

Körkép
-
  Ma 16:51 Határtalan

Gál Gábor (Most-Híd) igazságügyi miniszter hetekkel a Jankovská-botrány kirobbanása után végül fegyelmi eljárást kezdeményezett az egykori smeres államtitkár, Monika Jankovská ellen, aki a Marián Kočnerrel folytatott üzenetváltások napvilágra kerülése után lemondott, ám az államtitkári széket elhagyva a bíróságon folytatta.   A…

Csodalámpával a németek ellen - új Lexus RX

Vezess
-
  Ma 16:28 Autó-motor

Alig láthatóan, de mélyrehatóan felfrissítette legnagyobb európai szabadidő-autóját a Lexus. Kipróbáltuk a megújult RX-et, amelynek legnagyobb dobása egy pörgő penge és a konnektivitás.

Erősödik a hazai ellenzék, már színpadot is tudnak együtt bérelni

Parameter
-
  Ma 16:22 Határtalan

Az egyik a november 17-i, majd a február 21-i színpadbérlés a Kuciak-gyilkosság második évfordulóján, továbbá a Gorilla-ügy. Ezt a hétfői sajtótájékoztatón közölte Richard Sulík, az SaS, Boris Kollár, a Sme rodina, Igor Matovič, az OĽaNO elnöke, valamint a parlamenten kívüli Za ľudí elnöke, Andrej Kiska, Michal Truban (PS), Miroslav Beblavý…

Együtt készül az ellenzék 2022-re

Az ellenzéki együttműködés folytatását ígérte Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője hétfőn az Országgyűlésben Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalására válaszolva. Az MSZP elnöke azt mondta, „együtt fogunk készülni 2022-re”. Csökkenteni kell a társadalmi egyenlőtlenségeket Közölte, az ellenzéki pártok megértették a…

Az önkormányzati választás az ellenzéki együttműködés kezdete

Az önkormányzati választás az ellenzéki együttműködés kezdete, "ahogy most felszabadítottuk Budapestet, úgy fogjuk 2022-ben felszabadítani az egész országot" - hangoztatta Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője a miniszterelnök hétfői napirend előtti felszólalása után.

Reményt, de nem megoldást adott az ellenzéki összefogás

444
-
  Ma 15:44 Belföld

Kiderült, hogy teljes ellenzéki együttműködéssel le lehet győzni, meg lehet szorongatni a Fideszt. Ám ettől még nagyon nehéz lesz 2022-ig fenntartani és újra kötni a mostani szövetséget, és a Fidesz mindent megtesz majd, hogy ez ne sikerüljön. A bizalmatlanság már most, az új pozíciók elosztásakor problémákat okoz.

Körözött autóval utazgatott a férfi, aki ellen elfogatóparancs is érvényben volt

A Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai a miskolci sofőrt őrizetbe vették.

Megvan, melyik két miniszter ellen akar vallani a vádalku keretében Andruskó

Körkép
-
  Ma 15:13 Határtalan

Andruskó Zoltán, a Kuciak-gyilkosság egyik főgyanúsítottja a múlt héten vádalkut kötött az ügyészséggel. Sajtóértesülések szerint együttműködésért cserébe 8-16 évre csökkenthetik börtönbüntetését. Az alku részeként Andruskó azt ajánlotta, hogy információkat ad a rendőrségnek a jelenlegi kormány két miniszterének törvényellenes…

Több per folyik a Liget-projekt épületei ellen

A múzeumi negyed két emblematikus épületének - a Néprajzi Múzeumnak és az Új Nemzeti Galériának - az építési engedélyét is megtámadták. De nem csak itt hibádznak az engedélyek. A folyamatban lévő eljárásokról Karácsony Gergely tételes listát kapott.

Parlamenti botrány: Orbán beszédét zavarta az ellenzéki

Borsodihír
-
  Ma 15:06 Belföld

A tévészékházi performansz után most egy parlamenti következett.

Botrány a parlamentben: Orbán beszédét zavarta az ellenzéki

A tévészékházi performansz után most egy parlamenti következett.

Gyurcsány: lázadás a kormány politikája ellen

A kormánypártok politikája elleni lázadásként értékelte az önkormányzati választás eredményét Gyurcsány Ferenc.

DK: Az önkormányzati választás a kormánypártok politikája elleni lázadás volt

„A 10 ezer lakos feletti településeken több ellenzéki képviselőt választottak, mint kormánypártit”– hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) frakcióvezetője.

MSZP: Együtt készül az ellenzék 2022-re

hirado.hu
-
  Ma 14:57 Belföld

Az ellenzéki együttműködés folytatását ígérte Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője.