Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

BlackFriday helyett inkább AdakozóKedd

Veol
-
 Ma 11:00Megyei

Többek között a Magyar Hospice Alapítvány, a Munch.hu ételmentő startup vállalkozás és az MTK Budapest sportklub is csatlakozott idén az AdakozóKedd mozgalomhoz Magyarországon.

Nagyon fontos engedélyt kapott meg az erőmű, nincs megállás

Úgy tűnik, tényleg egyre közelebb kerülünk az új giga-pénznyelőhöz.

6,9 milliárdos forgalom az idei Black Fridayen az eMAG-nál

Media1
-
 Ma 09:59Gazdaság

A járványhelyzet jelentős lökést adott a magyarországi e-kereskedelemnek: közel 26 ezer új internetes vásárló csatlakozott az idei Black Fridayhez.

Sírógörcsöt kapott Hódi Pamela, Rácz Jenő sem igazán hitt a szemeinek

A modellt egy erősebb, határozottabb karakterként ismerhettük meg, de a Konyhafőnök VIP-ban nagyon hamar elsírta, és elhagyta magát.

Tragédia: Munkavégzés közben kapott szívrohamot a darukezelő, már nem tudták megmenteni az életét

A Nový Čas információi szerint egy darukezelő szívrohamot kapott magasban, a gép kabinjában. A helyszínre elsőként a tűzoltók érkeztek ki, akik megpróbálták újraéleszteni a 60 év körüli férfit, de nem jártak sikerrel – az orvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani. Az csak a boncolást követően derül ki, hogy pontosan mi okozta a férfi halá

Tom Brady pocsék estéje, ismét otthon kapott ki a Tampa Bay Buccaneers

Origo
-
 Ma 09:01Sport

A hatszoros Super Bowl-győztes irányító passzainak közel fele célt tévesztett a Rams elleni meccsen.

Ez jelenleg az öt legnépszerűbb fegyver a Black Ops Cold Warban

Hiába friss játék még a Black Ops Cold War, már most rengeteg frissítés érkezett hozzá, mely természetesen folyamatosan változtat a metán is. Nehéz tehát kiigazodni a rengeteg fegyver közül, ha ki szeretnénk választani a legjobbat, amivel harcba indulhatunk. De a statisztikák nem hazudnak! A játék beépített Combat Record rendszerének…

5 tipp a legjobb Black Friday ajánlatok megszerzéséhez

Sokaknak a Black Friday csak egy nap, amikor akciós termékekre csaphatnak le minden mennyiségben - a megfelelő haditerv nélkül azonban utólag fájhat a fejük az impulzusvásárlóknak.

Két nagykanizsai orvos Szent Kozma – Szent Damján díjat kapott

Zaol
-
 Ma 07:00Megyei

A Magyar Orvosi Kamara Zala Megyei Területi Szervezetének elnöksége 2010 óta minden novemberben Szent Kozma – Szent Damján díjat adományoz egy alapellátásban és egy fekvőbeteg-ellátásban dolgozó orvosnak, kimagasló szakmai színvonalú gyógyító-megelőző tevékenysége, segítőkészsége, aktív közéleti tevékenysége elismeréseként.

Mesterséges intelligencia és mellrákszűrés: magyar szoftver hozhat áttörést, Angliában már zöld utat kapott

Forbes
-
 Ma 05:00Gazdaság

Magyarországon vannak a gyökerei, Londonban a központja, San Franciscóban, Amszterdamban és Budapesten az irodája és már 15 brit kórházban alkalmazzák a szoftverét. A Kheiron Medical története.