Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 98 hír

Elhunyt Pál Csaba hajdúhadházi lelkipásztor

Cívishír
-
 Ma 12:55Megyei

Rengeteget tett a városért, a közösségért.

Ötleteket ad a karácsonyi készülődéshez a csabai bábszínház

Beol
-
 Ma 11:29Kultúra

A koronavírus-járvány miatt egy jó darabig a bábszínház kapuja is zárva lesz a közönség előtt. A társulat mégsem kezdett online előadás-sorozatba, tagjai inkább valami másba vágták a fejszéjüket.

Gépjárművek átírásával trükközött a csabai páros

A Békéscsabai Járási Ügyészség 315 rendbeli közokirat-hamisítás bűntette miatt emelt vádat egy 48 éves büntetett előéletű békéscsabai nő és társa, egy 65 éves, szintén büntetett előéletű békéscsabai férfi, valamint további 8 bűntársuk ellen, akik gépkocsik átírásával trükköztek.

Több mint duplájára emelte Győrben az építményadót Dézsi Csaba András polgármester, de lehet, hogy későn

Ugytudjuk
-
 Ma 08:09Megyei

900 forintról 2000 forintra nőtt a négyzetméterenkénti összeg, pont egy nappal azelőtt, hogy a kormány befagyasztotta az önkormányzati adók emelését. Lehet, hogy így sem lesz már érvényes az emelés.

Szabados Csaba: ,,Könnyebb lenne felsorolni, mit nem követek” – Körkérdés 2020

Futballszakíró, 2003 óta foglalkozik újságírással. Tucatnyi médiumnál több száz cikke jelent meg, emellett a Focivilág égisze alatt futballkönyvek munkatársa, társszerzője volt. Az írás mellett a szerkesztőségi munka többi részében is szerzett rutint, végigjárta a ranglétrát a gyakornokitól a főszerkesztői posztig, közbeiktatva az olvasószerkesztés

Nem nőtt, de nem is csökkent az örökítőanyag mennyisége Csaba szennyvízében

Müller Cecília hétfőn számolt be arról, hogy a múlt héten elvégzett vizsgálatok alapján Miskolcon csökkent, Békéscsabán, Nyíregyházán, Székesfehérváron, Salgótarjánban nem változott, míg Szombathelyen nőtt a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának mennyisége.

Bartók Csaba: Bánhegyi István András, a tízéves zseni

Képmás
-
 Tegnap 17:06Életmód

A tízéves Bánhegyi István klasszikus csodagyerek, aki két és fél évesen írt és olvasott, számolt. Ma már négy nyelven beszél, kiemelkedő rajztehetség, tudja azt is: felnőttként orvos lesz. A királyhelmeci kisfiút a Ma7.sk videós anyagából ismerhette meg a közönség. Az adásról, amely a külhoni Média a Családért-díj decemberi jelöltje lett, az azt ké

Havi 800 ezer forint közpénzbe kerül Horváth Csaba zuglói polgármester imázsának építése

Átlátszó
-
 Tegnap 15:31Belföld

Victora Zsolt zuglói MKKP-s képviselő próbált utánajárni a zuglói önkormányzat médiacége (ZIM) által végzett tevékenységnek, ezért levelezni kezdett a jegyzővel.

Jó cél érdekében sütött együtt Pindroch Csaba és Mautner Zsófi

A gyerekeknek a rekeszizmukra is szükségük volt Csaba mellett.

Jó cél érdekében sütött együtt Pindroch Csaba és Mautner Zsófi

A Magyar Posta novemberben induló adventi kampánya, adományozásra és összefogásra ösztönöz ezúttal a hátrányos helyzetű családok megsegítésére, továbbá az Ökumenikus Segélyszervezet munkájának támogatására fókuszál.

Böjte Csaba elhagyhatta a kórházat, videóban üzent

vasárnap.hu
-
 Tegnap 11:29Életmód

Hála és szeretet van a Szent László Kórház minden munkatársa iránt a szívemben – mondta Böjte Csaba a kórház kapuján...

Mi a tót? Vagy mi a csabai szlovák?

Behír
-
 Tegnap 11:22Belföld

Címünk első kérdése tőlem; a pontosítás a békéscsabai szlovák önkormányzat elnökétől ered. Kiszely András azt vallja, eredendően végig kellene gondolnunk a származásunkat, és ha tisztában lennénk vele, nem is lenne ekkora elvándorlás ebből a városból, hiszen ez a világ egyik legfantasztikusabb helye.

Dömötör Csaba: Rengetegen szurkoltak azért, hogy ennek a kormánynak ne sikerüljön eredményeket elérni

Origo
-
 Tegnap 10:31Belföld

A koronavírus-járvány elleni védekezés is téma volt napirend előtt kedden az Országgyűlésben.