Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az út közepén feküdt a kivilágítatlan férfi, nem élte túl az ütközést

Az eset nem sokkal éjfél előtt történt. Az eddigi információk szerint a BMW-t vezető 21 éves férfi a község felől haladt, amikor elgázolta a kivilágítatlan férfit, aki az úton feküdt. Jana Mésarová rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe. A sofőr szervezetében nem állapítottak meg alkoholt, az csak a…

Legális migrációs útvonalakat szorgalmaz az EP szakbizottsága

Az Európai Parlament ezen a héten állásfoglalást készül elfogadni tengeri mentésről, szolidaritásról, menekültek elosztásáról és legális útvonalakról.

"Ez nem egy cirkusz, hanem a parlament"

Ez nem egy cirkusz, hanem a parlament, azé az országé, amelyet a legjobban szeretünk - így értékelte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az Országgyűlésben hétfőn történteket.

„Nemzeti osztályok, kivéve a Kalóz hajóosztály”

Porthole
-
  Ma 21:22 Vitorlás

Ezt lehetett olvasni szinte minden túraverseny kiírásában. Szigorú, kizáró, rosszhangulatú kitétel. Nyilván nem azt jelenti, hogy a Kalóz egy nemzetietlen osztály, csupán azt, hogy ilyen hajóval senki ne merészeljen a nagyok közelébe keveredni.

Rubóczki Tamás: Tények a Huxit-ról – ez történik ha a németországi javaslatot elfogadja az Ep!

OLKT
-
  Ma 21:21 Belföld

Mi történne, ha kilépnénk az Eu-ból? Bár szó sincs arról, hogy hivatalosan bárki is ilyen döntést tervezne, időről időre azért felmerül egy-egy gondolat erejéig az a kérdés, hogy mi lenne, ha Magyarország kilépne az Európai Unióból. Vagy a jelenlegi miniszterelnök Orbán Viktor elintézné azt, hogy minket kipenderítsenek a tagországok közül....

Érdeklődik a medve a füstölt sonka iránt, de azért csapdába nem sétál érte

Székelyhon
-
  Ma 21:12 Határtalan

Több háziállatot is megölt Homoródalmáson egy medve, amelyre közel egy hónapja kért – eddig eredménytelenül – kilövési engedélyt az illetékes vadásztársaság. Azóta csapdát és vadkamerát is kihelyeztek a helyszínen, és az is kiderült, hogy a továbbra is károkat okozó medve egy kifejlett, felnőtt egyed.

Nem tudott kormányt alakítani Netanjahu

Az izraeli miniszterelnök kudarcot vallott a nemzeti egységkormány felállításával, riválisa, Beni Ganz veheti át az ország vezetését.

Dömötör Csaba: Nem cirkusz, hanem a parlament

Magyar Nemzet
-
  Ma 21:10 Belföld

Akárhányszor balhéznak, annyiszor fogjuk türelemmel végignézni, és folytatjuk azt a munkát, amivel megbíztak minket – írta Dömötör Csaba, hozzátéve: egészen addig, amíg a választók erre felhatalmazást adnak.

Ilyen gitártörést még nem látott a rocktörténelem

ma.hu
-
  Ma 21:10 Kultúra

Újra akcióban az Udvarias Tömeggyilkos frontembere.

Még ha nem is ő az első, aki kimondja, hiányzol

LuxiMagazin
-
  Ma 21:05 Életmód

Egyszer olvastam valahol, hogy az a különbség  férfiak és nők között, hogy a nők rögtön érzik, de egy férfinak időbe telik, hogy felismerje, ilyenkor hiányzik neki a másik. Elkezdtem azon tűnődni, miért szakítanak egymással az emberek? Az idő múltával jön egy másik kapcsolat, aminek ugyanúgy vége lesz. És mindig 2 szív törik össze. Egotól…

Netanjahu nem tudott kormányt alakítani

Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök visszaadta a kormányalakításra szóló megbízását Reuven Rivlin államelnöknek, aki bejelentette, hogy Beni Ganzot, a centrista Kék-fehér párt elnökét kéri majd fel az új kabinet megalakítására – jelentette hétfő este az izraeli média. Fotó: Youtube Netanjahu két nappal a rendelkezésére álló 28 nap…