Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 247 hír

NB I: az Mtk 2025 nyaráig hosszabbított fiatal tehetségével

NSO
-
 Ma 17:34Foci

A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK Budapest hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2025 nyaráig meghosszabbítja a 22 éves Nagy Zsombor szerződését. 

Havazásra, ónos esőre is készülni kell csütörtökön

A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 2 és 9 fok között várható, de a nyugati határvidéken csak -1, +1 fok körül valószínű.

Havazásra, ónos esőre is készülni kell csütörtökön

A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 2 és 9 fok között várható, de a nyugati határvidéken csak -1, +1 fok körül valószínű.

Havazásra, ónos esőre is készülni kell csütörtökön

A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 2 és 9 fok között várható, de a nyugati határvidéken csak -1, +1 fok körül valószínű.

Elment még pálinkáért, de mire visszatért vele kitört a balhé

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 32 éves férfi és egy 32 éves nő ellen garázdaság vétsége miatt.

Csütörtökön felszökhet a vérnyomásunk

Csütörtökön kettősfront érkezik térségünkbe. A front ónos esőt hoz, amely komoly veszélyt jelent a közlekedés során.

Ingyen szállás a repülőjegy mellé: így csábít az Emirates a télből a nyárba

A világ egyik legmagasabb felhőkarcolójában lakhatnak az utasok.

Csütörtökön Tanyai Termék Piac a piaccsarnok külső részén

Hiros
-
 Ma 14:25Megyei

A koronavírus járvány elleni védekezés érdekében hozott kormányrendelet miatt csütörtökönként a kecskeméti Városháza előtt megrendezésre kerülő Kecskeméti Tanyai Termék Piac 2020. november 19-től a veszélyhelyzet idejére a Budai utcán lévő Kecskeméti Piaccsarnok külső részén kerül megrendezésre változatlan nyitva tartással és…

Visszatért a képernyőre Várkonyi Andrea

Ha csak egy beszélgetés erejéig is, de visszatért a képernyőre Várkonyi Andrea, aki máris karácsonyi lázban ég.

Jövőre átigazolhat a teljes Astralis? - És vajon karrigan valóban visszatér a FaZe-hez?

Esport 1
-
 Ma 13:40Gaming

Ezúttal is sok érdekes információt tudtunk meg DeKay-től.

II. nyaras ponty telepítés a Dráva folyóba

Peca
-
 Ma 13:10Életmód

A Horgász Egyesületek Baranya megyei Szövetsége 2020. november 30-án, II. nyaras pontyokat telepített (0,8 kg/db átlagsúllyal) a Dráva folyóba, a Drávasztárai kikötőnél 1650 kg mennyiségben. A halak a legkisebb kifogható mérethatárt még nem érik el, így kérik a horgászokat, óvják a halakat! Forrás & fotók: Horgász Egyesületek Baranya Megyei…

Öt országban hódít a legújabb nyári alma, a SweeTango

Tavaly vezették be az európai piacra a SweeTango® nevű almafajtát, amelyet klubfajtaként termesztenek spanyol, olasz, svájci, osztrák és német gazdák. Az idei teljes kereskedelmi évről szóló jelentés szerint a fogyasztók örömmel fogadták az új fajtát. A SweeTango® igazi nyári almaként kerül a boltokba.

Remek forma a márciusi győri olimpia selejtezőtornára - ez lesz a cél a csütörtökön kezdődő dániai világbajnokságon

A magyar női kézilabda-válogatott számára a márciusi, győri olimpiai selejtezőtornára való felkészülés lesz az egyik legfontosabb feladat a csütörtökön kezdődő és december 20-ig tartó dániai Európa-bajnokságon.

A Thor 4-ben visszatér a halálból az MCU ikonikus karaktere?

Mafab
-
 Ma 09:55Film

A Marvel moziverzum filmjeiben sokáig nem volt „divat”, hogy a szuperhősök vagy segítőik meghaljanak. Aztán felbukkant Thanos, és szép sorjában hullani kezdtek a jófiúk is. A Thanos elleni harcban sok közönségkedvenc szereplő esett áldozatul ilyen vagy olyan módon. Ám nem biztos, hogy mindenkitől végleg búcsút kellett akkor vennünk. A…

Csütörtökön online nyílt napot tartanak az ELTE Informatikai Karán

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat. A felsőoktatási intézmény közlése szerint az érdeklődők tájékozódhatnak az induló képzésekről, a felvételi követelményekről, a hallgatói életről és