Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 120 hír

Szombaton kezdődik a Nemzeti Vágta

Kovászna, Farkaslaka és Előpatak képviselői is nyeregbe szállhatnak a Hősök terén.  

Szombaton kezdődik a lovas seregszemle

A szombaton kezdődő Nemzeti Vágta az elmúlt 12 évben a vidék és a város ünnepévé nőtte ki magát - fogalmazott Szotyori Nagy Kristóf, a rendezvény versenyigazgatója az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.

Nemzeti Vágta: szombaton kezdődik a lovas seregszemle

A szombaton kezdődő Nemzeti Vágta az elmúlt 12 évben a vidék és a város ünnepévé nőtte ki magát - fogalmazott Szotyori Nagy Kristóf, a rendezvény versenyigazgatója az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.

Szombaton kezdődik a Nemzeti Vágta

Idén 72 magyarországi és határon túli település lovasa kvalifikálta magát a versenyre.

A világkupa szünetében sem pihen meg Jakabos

Bama
-
  Ma 09:30 Sport

A közönség szeretetének örült a legjobban Budapesten.

A VargaBalett Táncműhely jótékonysági báljával kezdődik a báli szezon Makón

Október 19-én, szombaton ismét megtelik a Korona bálterme azokkal a makói, szegedi és hódmezővásárhelyi szülőkkel, akiknek gyermeke a VargaBalett Táncműhelyben tanul balettozni.

Borongósan kezdődik a hét utolsó munkanapja

Agrotrend
-
  Ma 07:48 Időjárás

Közepes hőmérsékletre, borúra, de csapadékmentes időre számíthatunk.

Pompás, kellemes meleg idővel kezdődik a hét vége

Próbálkozott a felhősebb idő, de végül a napsütés nyert! A köd viszont még nem fújt visszavonulót, továbbra is próbálja meghódítani hazánk néhány területét. Az ország nagy részén az éjszaka képződött köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet délelőtti feloszlását napos, csapadékmentes idő követi. Ellenben az Alpokalján és a Kisalföldön néhol…

Negyvenévesen kezdődik az élet!

Behír
-
  Tegnap 20:26 Sport

Adta ki az ukázt önmagának még két éve a békéscsabai Baginé Ilyés Edina, majd elment a Bajza utcai NRGYM edzőterembe, hogy történjen valami. Ez a valami most hétvégén betetőzött: a fővárosban megrendezett, nemzetközi, Hegyvidéki Fitparádén, a Fitlady +35 kategóriában negyedik lett.

Hétfőn kezdődik a gázrobbanásban megsérült szekszárdi ház helyreállítása

Hétfőn kezdődik a múlt héten gázrobbanás miatt megsérült szekszárdi társasház helyreállítása, első lépésben stabilizálják az épületszerkezetet – mondta a kivitelezést ...

Hétfőn kezdődik a gázrobbanásban megsérült szekszárdi ház helyreállítása

hirado.hu
-
  Tegnap 19:16 Belföld

Ha a biztosítás összege nem lesz elég a helyreállításra, a kormány és az önkormányzat segítségére is szükség lesz.

Jövő csütörtökön tartja alakuló ülését a gyulai testület

Október 24-én tartja alakuló ülését az újonnan megválasztott gyulai képviselő-testület – jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján dr. Görgényi Ernő.

Újabb bírságok és még több ellenőrzés a pénzmosás és terrorizmus finanszírozása kapcsán

Az utóbbi időben egyre több bírságot szabott ki a hatóság a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozás megelőzéséről és megakadályozásáról szóló törvény miatt. Ennek legutóbbi módosításai is jelentős számú vállalatot érintenek, de jövő januárban egy új irányelv is megjelenik, melyet követően még több ellenőrzésre lehet számítani.