Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 68 hír

„Ezek ülni fognak” – látja a jövőt Majka és Curtis

Alkalmazkodik a járványhelyzethez az újra együtt muzsikáló két rapper: mellőzik a nagykoncerteket, színháztermekben rendezik meg a bulijaikat. Majka és Curtis kénytelen-kelletlen tudomásul vette az érvényben maradt szabályt, ami 500 fő feletti koncerteket továbbra sem engedélyez. Úgy döntöttek, swing turnét szerveznek, a…

Itt a bejelentés: így tartja meg koncertjeit Majka és Curtis

Ülőköncert-turnét indít Majka és Curtis, miután a kormány döntése nyomán a nagyobb fesztiválokat lefújták. Ismert, a kormány augusztus 15-e után sem engedélyezi az 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvények megtartását.

Semmi alkohol - Majka és Curtis színházakba szervez ülőkoncerteket

Mivel 500 fő feletti koncerteken továbbra sem lehet majd tartani, Majka és Curtis más

Megtalálták a megoldást! – Nagy bejelentést tett Majka és Curtis: erre készülnek a kormány döntése után

Blikk
-
  Ma 12:35 Bulvár

Úgy tűnik, Majka és Curtis megtalálták a megoldást a koncertezésre.

Úzvölgyi incidensek: pert indított a Mikó Imre Jogvédelmi Szolgálat

Miután az ügyészség úgy határozott, hogy a tavaly júniusban, az úzvölgyi katonatemetőben történtek nem minősülnek uszításnak, sem diszkriminációnak, a Mikó Imre Jogvédelmi Szolgálat pert indított a bíróságon.

A Mikó Imre Jogvédelmi Szolgálat pert indított az úzvölgyi rongálás ügyében

Miután a román ügyészség szerint nem minősül diszkriminatívnak a tettlegességgé fajuló, tavaly júniusban az Úz-völgyében lezajlott incidens, és visszautasította a Mikó Imre Jogvédelmi Szolgálat óvását, a szolgálat pert indított a bíróságon.

Forgács Imre: Globális felelőtlenség

Népszava
-
  Tegnap 18:45 Vélemény

Az ENSZ-nek közel kétszáz tagállama van, de alig akad ország, ahol ne a járványt tekintenék a – választások sorsát is eldöntő – legnagyobb problémának. A kormányok ugyan saját választóiknak tartoznak felelősséggel, de látniuk kellene, hogy a világjárvánnyal való küzdelem csak nemzetközi lehet.

Mi köze Montágh Imrének a Pygmalionhoz?

Klubrádió
-
  Tegnap 18:13 Vélemény

A Galaxis kalauz legutóbbi műsorában a kommunikáció volt a fő téma.

Csúnyán bebukott a 7500 dollár összdíjazású Vodoo League

Esport 1
-
  Tegnap 14:30 Gaming

Egy kisebb Dota 2 esemény, ami iskolapéldája annak, hogyan ne szervezz e-sport versenyt.

Sonii összeveszett Ninjával – Azonnal ki is rakták a Valorant csapatból

Leet
-
  Tegnap 13:30 Gaming

Van az a pont, amikor a kompetitív véna elpattan és mindent beterít a sebből kilövellő toxikusság. A “100 Blifted” Valorant csapat – LeX, Sonii, Morgausse és Ninja – éppen a kompetitív ranglétrát mászták együtt, amikor a keret két tagja egymásnak ugrott. Nem ment jól nekik a játék aznap este, legalább annyi vereséget szedtek össze a

Összeveszett barátnőjével a pécsi benzinkúton a 30 éves férfi, autós üldözés lett a vitából

Közúti veszélyeztetés elkövetése miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság egy 30 éves szekszárdi férfi ellen. A férfi 2020. március 28-án este az egyik pécsi benzinkúton összeveszett a barátnőjével, majd üldözni kezdte.

Räikkönen nagyon csúnyán kiakadt – videóval

Motorsport
-
  Tegnap 07:45 Forma1

A korábbi pletykák szerint Kimi Raikkonen visszavonulás előtt áll. Ez nem lehet meglepetés, mivel az Alfa Romeo továbbra is az egyik leggyengébb autó, amivel a pontszerzés is nehézkes. Sokan sokkal többre számítottak a Ferrari támogatását élvező csapattól.Ezzel pedig egy korszak zárulhat le, és nem valószínű, hogy Räikkönen máshol…

„Az isten útjai kifürkészhetetlenek” – Ódor Imre nemrég tartotta aranymiséjét

Zaol
-
  Tegnap 07:00 Megyei

Nemrég tartotta aranymiséjét Ódor Imre szepetneki plébános, akit 50 évvel ezelőtt szenteltek pappá. Az atya, címzetes esperes és tiszteletbeli kanonok 40 éve szolgál Szepetneken, s 76 évesen ellát még 3 fíliát, Sormást, Eszteregnyét és Nagykanizsa bajcsai városrészét is.