Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 190 hír

István király – Boráros Imre címszerepében a Soproni Petőfi Színház színpadán

Sopron, a hűség városa decemberben emlékezett meg az 1921-es soproni népszavazás centenáriumáról. Az évfordulóhoz kapcsolódva a Soproni Petőfi Színház, a 2021/2022-es színházi évad mottójául a „Szabadság” szót választotta. A Szabadság évadának előadásai közt szerepelnek a nemzeti történelmet felidéző darabok, köztük a…

Eb 2020: Van néhány ügyes gyerek a csapatunkban – Szőke István

NSO
-
 Tegnap 21:10Foci EB

Kedden Szőke István volt a vendég a városligeti szurkolói zóna Nemzeti Sport-pódiumán. A 13-szoros válogatott labdarúgó saját karrierjének szép emlékei mellett a továbbjutásról döntő szerda esti Németország–Magyarország mérkőzésről ejtett szót.

Nagy biznisz készül a Mátyás téren: Dombóvári István meg akarja venni a Barátok közt Rózsa bisztróját

Magdi anyus visszatérése mellett Dombóvári István is feltűnik a végéhez érkező Barátok közt sorozatban.

Új címzetes egyetemi docensek a Széchenyi István Egyetemen

A győri Széchenyi István Egyetem számára fontos munkatársai megbecsülése: az intézmény Szenátusa Némethné Farkas Katának és Winkler Csabának címzetes egyetemi docens címet adományozott.

Bukta a Molnár Antal Zeneiskola a Damjanich utcai épületet – hol késik Bajkai István segítsége?

A tankerület nem akarta megfizetni a tízmilliós tartozását, sem a bérleti díjat, így a zeneiskola nem költözhet be Damjanich utca 4. alá. Ez az épület az, amelyről korábban a Freeszfe Egyesület lemondott.

Encsen vehette át Szepsy István az életműdíjat

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Magyar Bor Akadémia Életműdíj Bizottsága 2020. év elején meghozott döntése alapján Szepsy István mádi borász kapta meg az életműdíjat....

Nagy István: a magyar gazdákra mindig számíthat az ország

Demokrata
-
 Tegnap 16:48Gazdaság

A magyar gazdákra mindig és minden körülmények között számíthat az ország, mára a magyar nemzetgazdaság húzóágazatává vált az agrárium – közölte az agrárminiszter.

Gyászol a pécsi zenei élet: elhunyt Barth István Liszt-díjas fuvolaművész

Pécs Aktuál
-
 Tegnap 16:47Belföld

Életének 85. évében, vasárnap elhunyt Barth István, aki kidolgozta az éneklésen alapuló fuvolaoktatás pedagógiai programját a 8-10 éves gyermekek számára készített, testméretükhöz igazodó, saját készítésű Fafuvi elnevezésű hangszerein. A Liszt- és Doppler-díjas fuvolaművész a Pannon Filharmonikusok örökös tagja, a Pécsi…

Szepsy István: a tokaji bor megújítója

A Magyar Bor Akadémiai tagság javaslatára, az „Életműdíj Bizottság”, 2020-ban az elmúlt több, mint fél évszázados borvidéki és saját pincészeti, Tokaj felemelkedéséért végzett munkájáért, a Magyar Bor Akadémia életműdíját Szepsy Istvánnak adományozta.

Új közösségi tér nyílt a Szent István Házban a római magyarok számára

Magyar Kurír
-
 Tegnap 16:45Kultúra

A római Szent István Ház június 19-én, szombaton nyitotta meg kapuit az Örök Városban élő magyar közösség előtt: az alagsorban új termet alakítottak ki kulturális és kötetlen programok céljára. A találkozóra a nagy meleg ellenére is szép számmal érkeztek, közel ötvenen voltak az érdeklődők.

Új címzetes egyetemi docensek a Széchenyi István Egyetemen

Némethné Farkas Kata 1986 óta a Széchenyi István Egyetem, illetve jogelődje munkatársa. Jelenleg a Felnőttképzési Központ vezetője, amely szervezeti egységben több mint két évtizede tevékenykedik. 2011-ben bekapcsolódott a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar oktatási munkájába. Tárgyait azóta több mint kilencezer hallgató vette fel. 2003…

Ujhelyi István: Szorul a hurok Orbánék körül

Orbán Viktor hazudott a magyar embereknek és átverte a saját képviselőit.

Szebeni István elárulta, terveznek-e újabb gyermeket: az elmúlt időszak nagyon összekovácsolta őket

Life
-
 Tegnap 14:45Életmód

Szebeni István és felesége, Anita lassan 10 éve házasok, és még mindig fülig szerelmesek egymásba. A műsorvezető elárulta, terveznek-e még gyermeket.