Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 188 hír

Dobsa István: A kicsinyesség politikája – avagy nemzetépítés Gyurcsány-módra

Mandiner
-
 Tegnap 21:02Vélemény

A kárpátaljai emberek nem érdekeltek a magyar gazdaság megrövidítésében, és nem szolgálnak politikai eszközként sem.

Ujhelyi István rémhírterjesztésért feljelenti a kormányt

Szerinte a Fidesz volt annyira pancser, hogy nem készült fel kellően a tömeges érdeklődésre a pfizeres oltás iránt.

„Most rászállnak a propagandisták mindenkire” – Vágó István a keleti vakcinákról

Mandiner
-
 Tegnap 19:09Vélemény

A DK-s politikus szerint „az az érv, hogy »a magyar szakemberek bevizsgálták«, enyhén szólva is csúsztatás” a keleti vakcinák kapcsán.

Terheléses támadás: Ujhelyi István rémhírterjesztésért feljelenti a kormányt

Az MSZP-s EP-képviselő szerint, ha a kormányzat csak saját „pancserságát” akarta leplezni a vakcinaregisztráció összeomlása miatt, felelnie kell.

Rémhírterjesztésért eljárást kezdeményez a kormány ellen Ujhelyi István

Az európai parlamenti képviselő szerint ki kell derülnie, hogy tényleg terheléses támadás érte-e a vakcinaregisztrációs kormányzati oldalt, vagy csak a kabinet takargatja ezzel saját inkompetenciáját.

Jó hírt közölt az ingázók számára Nagy István

„Kezdeményeztem, hogy a Hegyeshalmi Kishatár átkelőhelyet csak a magyar és osztrák állampolgárok használhassák. A többieket az M1-es autópályán levő nemzetközi határátkelő felé terelik” – mondta közösségi oldalán a mosonmagyaróvári országgyűlési képviselő, agrárminiszter.

5G-t kutat a Magyar Telekom a győri Széchenyi István Egyetemmel

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Telekom, a T-Systems Magyarország és a győri Széchenyi István Egyetem az 5G hálózatok és az 5G alapú szolgáltatások fejlesztésének elősegítése, valamint műszakiszakember-utánpótlás biztosítására.

5G-t kutat a Magyar Telekom a győri Széchenyi István Egyetemmel

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Telekom, a T-Systems Magyarország és a győri Széchenyi István Egyetem az 5G hálózatok és az 5G alapú szolgáltatások fejlesztésének elősegítése, valamint műszakiszakember-utánpótlás biztosítására.

Terheléses támadás? Rémhírterjesztésért kezdeményez eljárást a kormány ellen Ujhelyi István

Ha igaz a terheléses támadás, súlyos nemzetbiztonsági kérdést vet fel, ha viszont nem, akkor pancserség – véli a szocialisták európai parlamenti képviselője.

István ereszcsatornát és kerékpárt lopott Hódmezővásárhelyen

A 37 éves férfi 2021. márciusában egy belvároshoz közeli utcában leszakított több méternyi réz ereszcsatornát egy családi ház homlokzatáról, majd májusban egy lezáratlan kerékpárt lopott el egy dohánybolt elől.

A tűzoltókat ünnepelték a bajai Szent István király templomban

Baon
-
 Tegnap 12:52Belföld

Szombaton a bajai Szent István király templomban megemlékeztek Szent Flórián napjára.

Pilóta akart lenni a nagykanizsai Móritz István, most makettek révén viszi tovább álmát

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 12:39Belföld

Móritz István gyermekkora óta készít repülőgépmaketteket édesapja, Móritz István Béla nyugalmazott honvéd alezredes hatására. Az évek alatt figyelme a harci repülőgépek felé fordult.

Vágó István úgy leteremtette a jobbos propagandistát, amit tanítani kellene

BalraMagyar
-
 Tegnap 11:31Vélemény

Rossz emberrel húzott újjat a jobboldal üdvöskéje. Megjelent egy cikk a 888.hu-n, aminek a képernyőképét a kvízmester meg is osztotta a közösségi oldalán: A kvízmester azonban nem maradt adós a válasszal erre a nyílvánvalóan provokatív írással szemben: Azzal vádol ez a Bohár nevű figura (tegezve!), hogy szerintem “a WHO is Orbán Viktor…

Gyümölcsfákat telepített az Agrárminisztérium erkélyére Nagy István

A lakókörnyezet élhetőbbé tételére, a városi életminőség javítására hívja fel a figyelmet Nagy István agrárminiszter a minisztérium Facebook-oldalára szombaton feltöltött videóban.