Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 179 hír

Szögi István a 23. helyen végzett 1500 méteren

A veszprémi Sportolj Velünk SE atlétája, Szögi István előfutamában a 12. helyen ért célba és nem jutott tovább az elődöntőbe 1500 méteren a tokiói olimpia atlétikaversenyeinek keddi napján.

Szögi István nem jutott elődöntőbe 1500 méteren

Szögi István előfutamában a 12. helyen ért célba és nem jutott tovább az elődöntőbe 1500 méteren a tokiói olimpia atlétikaversenyeinek keddi napján.

Szögi István nem jutott elődöntőbe 1500 méteren

A 25 éves sportolónak vegyes érzései vannak.

Nagyok dr. Budai Istvánnal

MédiaKlikk
-
 Tegnap 22:00Vélemény

Az augusztus 3-i adás tartalmából.

Tata futóbajnok büszkesége, Szögi István hajnalban áll rajthoz Tokióban

Kemma
-
 Tegnap 20:36Sport

Ismét egy Komárom-Esztergom megyei sportolónak szurkolhatunk a tokiói olimpián. Szögi István magyar idő szerint augusztus 3-án áll rajthoz.

Európai Precíziós Gazdálkodási Konferencia: kulcsszerepben a Széchenyi István Egyetem

A felsőoktatási intézmények aktív részesei az innovációra épülő gazdaságfejlesztésnek. Többek között ezt a célt szolgálta a rangos Európai Precíziós Gazdálkodási Konferencia is, amelynek szervezésében, megrendezésében a Széchenyi István Egyetem szakembereinek meghatározó szerepük volt.

Hollik István: Gyurcsány azt reklámozza, ami nincs

A Demokratikus Koalíció elnöke a közösségi oldalán börtönbüntetéssel fenyegetőzött, amire válaszolt a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Péni István: Állok még én olimpiai dobogón

Három számban is indult az olimpián a sportlövő Péni István. Ötödik, hetedik és tizedik helyezést ért el, az ötkarikás játékok előtt éremesélyesnek mondták a szakemberek.

Hollik István reagált Gyurcsány börtönnel fenyegetőző posztjára

A Fidesz politikusa szerint a DK elnöke – régi kommunista szokás szerint – koncepciós pereket, párt-esküdtszéket és rögtönítélő bíróságot akar a jogállam és demokrácia helyett.

Magyar éremesőt ígér a kedd, Szögi István is bemutatkozik

A birkózó Lőrincz Tamás révén egy arany- vagy ezüstérem már biztos, de a finndingis Berecz Zsombortól és a kajakosoktól is várható kiemelkedő, dobogót érő eredmény kedden a tokiói olimpián. A veszprémi SVSE atlétája, Szögi István bemutatkozik 1500 m-en.

Erőss István a Magyar Képzőművészeti Egyetem új rektora

Erőss István a Magyar Képzőművészeti Főiskolán végzett 1995-ben. 2008-tól az egri Eszterházy Károly Egyetemen tanszékvezetőként és intézetigazgatóként tevékenykedett, 2013-14-ben vendégprofesszorként tanított a Tajvani Nemzeti Művészeti Egyetemen (NTUA).

Erőss István a Magyar Képzőművészeti Egyetem új rektora

Erőss István, aki Radák Esztert váltja mandátumának lejártával a rektori székben, az egyetem nemzetközi elismertségének növelését tűzte ki célul.

Újabb dokumentumfilm készül Fekete Istvánról

infoVáros
-
 Tegnap 13:14Megyei

Budapestről Babai János producer és két munkatársa Czetele Győző és Pátkai Ádám felkereste többek között a dombóvári Fekete István Múzeumot is, ahol felvétel készült a múzeum történetéről és annak újabb bővítéséről is.

Tilos a megállás a Horvát István út és a vasút között október végéig

Feol
-
 Tegnap 13:00Megyei

Az érintett rész átmenetileg egyirányú lett.