Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A mexikói és német zászlók színeit viseli a legújabb BMW Art Car

Öt hétig tartott, mire elkészült az egyedi fényezés.

Afterparty – Új bemutatóra készül a Tünet Együttes

2021. szeptember 22-én és 23-án este 8 órakor a Trafóban lesz látható a Tünet Együttes új bemutatója, az Afterparty – egy fiktív törzs fiktív rituáléja. A Tünet Együttes ajánlója: A létezés eufóriája című filmmel világszerte ismertté vált Szabó Réka rendezésében a mozgásszínházként és zeneműként egyaránt értelmezhető előadás egy, a művészeti…

Hajmeresztő elméletek kaptak szárnyra egy új betegségről

Amerikai diplomaták és hírszerzők 2016 óta számolnak be rejtélyes rosszullétekről, ami az agyrázkódáshoz hasonló tüneteket okoz. A Havanna-szindrómaként emlegetett betegség oka egyelőre nem ismert, de hajmeresztő elméletek kaptak szárnyra.

Elkapták a rendőrök a gyáli sorozatbetörőt

A dabasi rendőrök azonosították és felkutatták azt a 25 éves gyáli férfit, aki sorozatosan lopott a település házaiból és raktáraiból.

Kiküldték Márki-Zay Pétert és Pálinkás Józsefet Debrecen egyik kedvenc étterméből

A debreceni Belga Étterem és Söröző adott otthont Márki-Zay Péter (Mindenki Magyarországa Mozgalom) és Pálinkás József (Új Világ Néppárt) fórumának, de a rendezvényt váratlan incidens szakította félbe. Pálinkás József a Facebookon azt írta, egy óra után a tulajdonos/üzemeltető távozásra szólította fel őket, és azonnal lekapcsolta a villanyt.…

Merénylet Budapesten: Pablo Escobar nálunk akarta megöletni az ellenfelét – Egy magyar exnyomozó vallomásai

Eddig nem ismert, hihetetlen gyilkossági kísérletről számolt be lapunknak egy exnyomozó, Kátai Elek, aki korábban is osztott meg már lapunkkal érdekes régi bűnügyet. Nem más akarta eltenni láb alól több mint harmincévvel ezelőtt Kolumbia magyarországi nagykövetét, mint a hírhedt drogbáró.

Felborult egy autó Gyömrőn

Egy parkoló gépkocsinak ütközött, majd árokba hajtott, és az oldalára borult egy személyautó Gyömrőn, a József Attila utcában, a Liszt Ferenc utcai kereszteződésnél. A járműben egy ember utazott, ő ki tudott szállni. Műszaki mentés céljából a monori hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére, ahol teljes…

Felborult egy autó Gyömrőn

Egy parkoló gépkocsinak ütközött, majd árokba hajtott, és az oldalára borult egy személyautó Gyömrőn, a József Attila utcában, a Liszt Ferenc utcai kereszteződésnél. A járműben egy ember utazott, ő ki tudott szállni. Műszaki mentés céljából a monori hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére, ahol teljes…

Holtan találtak három illegális bevándorlót a lengyel-fehérorosz határ közelében

A három haláleset miatt eljárást indítottak, de további információkat nem osztottak meg a nyomozással kapcsolatban.

Most kaptuk: Rejtélyes módon meggyilkolt nő holttestét találták meg a parkban

Az eset kapcsán már le is tartóztattak egy férfit: a rendőrök úgy vélik, köze lehet a fiatal nő halálához.

Sokkot kaptak a rendőrök, amikor beléptek a lakásba: vér borított mindent, de nem ez volt a legrosszabb - 18+

Mindkét gyermekének túl sok altatót adott az anya, ezért azok örök álomra szenderedtek.

Holtan találtak három embert a lengyel-belarusz határon

Nem ez az első eset, hogy a határmentén holttesteket találnak.

Három embert találtak holtan a lengyel-fehérorosz határ közelében

A három meghalt embert három különböző, a fehérorosz határhoz közeli helyen találták meg, minden jel szerint illegális bevándorlók holttestei.

Illegális bevándorlás – Három embert találtak holtan a lengyel–fehérorosz határ közelében

Blikk
-
 Tegnap 21:06Külföld

Három embert találtak holtan a lengyel-fehérorosz határ közelében, feltehetőleg illegális bevándorlókról van szó - közölte a lengyel közszolgálati hírtelevízióval (TVP Info) a lengyel határőrség szóvivője. A lengyel hatóságok vasárnap rekordszámú, 324 határsértési kísérletet jegyeztek.

62-en találták el a hatoslottó nyerőszámait

Hírklikk
-
 Tegnap 21:00Bulvár

Az 1,5 milliárd forintos fődíjat meg kell osztaniuk a nyerteseknek egymás között.