Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megoldódott az eltűnt, majd holtan talált szentesi édesanya ügye

Tavaly februárban tűzött ki a rendőrség 10 millió forintos nyomravezetői díjat a 2006-ban eltűnt Koncz Judit ügyében. Azóta kiderült: a nőt élettársa gyilkolta meg.

Teljesen felszámolja korábbi életét: azután, hogy coming outolt, most a feleségétől is elválik Elliot Page

Benyújtotta a válókeresetet, elválik a feleségétől, Emma Portnertől a transzneműségét csaknem két hónappal ezelőtt nyíltan vállaló színész, Elliot Page.

Akár 275 km is lehet a Peugeot villanyfurgonjának hatótávja

Külsőre alig észrevehető a különbség a villanymotoros és a többi Partner között, de sokkal fontosabb ennél, hogy a terhelhetősége sem

Lázár János: Azt tervezem, hogy 2022-ben egyéniben indulok a Hódmezővásárhely-Makó választókerületben.

Lázár János egy hosszú interjút adott a 24.hu-nak. Ebben beszélt jövőbeli terveiről is, és a közélettel kapcsolatos véleményéről is, több témakörben.

Izrael figyelmeztette Joe Bident, hogy ne lépjen vissza az iráni nukleáris megállapodásba

Origo
-
 Ma 10:34Külföld

Biden külpolitikáját már az USA egyik legfontosabb szövetségese is támadja.

´Hogyan lehetett apró gyerekeket tűzbe dobni?´

Glamour
-
 Ma 10:31Kultúra

Kornis Ottó Füst című könyvéről

El lehet olvadni Dwayne ’The Rock’ Johnson és kislánya Instagram-képétől

iFaktor
-
 Ma 10:30Bulvár

A világhírű akciószínészt szemmel láthatóan kenyérre lehet kenni, ha kislánya közelében van. A filmekben általában egy másik oldalát láthatjuk a kidolgozott testű izomkolosszusnak. A 48 éves színész megosztott egy közös képet, amelyen éppen kislánya haját fésüli és a következőt fűzte hozzá:"Annak ellenére, hogy két évesen úgy…

Kijavították a hibát, mely lehetővé tette a tömeges adatgyűjtést a TikTok-on

Súlyos biztonsági rést sikerült találnia egy biztonsági cégnek a TikTok-on, amit a kínai óriás időközben már javított is, emiatt vette a szájára a dolgot a sajtó, hiszen így már bátran lehet beszélni arr

Addig halogatták a felújítást, hogy életveszélyes lett az angyalföldi ház, és ki kellett költözniük a lakóknak

Megrepedtek és süllyedni kezdtek a falak, egy lakásban beszakadt a mennyezet. Van, aki az egész életét itt élte le, más befektetés céljából vett lakást, és most minden megtakarítása odaveszett. A lakók az önkormányzatra, az önkormányzat a lakóközösségre mutogat.

Termékvisszahívás: üvegdarab lehet a sajtban

A Lidl Magyarország honlapján tájékoztatja ügyfeleit a Kőröstej Kft. termékvisszahívásáról.

Még lehet pályázni az állami zenei ösztöndíjakra

A három különböző ösztöndíjra január 31-ig lehet pályázni. A nyertesek egy éven át havi 200 ezer Ft anyagi támogatást kapnak.

Hogyan tanuljak az egyetemen?

Az egyetemen hirtelen megváltozik a tanulás tempója és mennyisége ahhoz képest, mint amit a gimiben megszoktál. Hogyan vedd fel a ritmust? Adunk pár tippet. 1. Tanulj meg jól jegyzetelni Már az órán is fontos, hogy olyan jegyzeteket tudj készíteni, amit később a vizsgára készülés során használni tudsz. Sok esetben a tanár olyanokat mond el órán,

Így vélekednek a gyöngyösiek arról, hogy Hiesz György jogosulatlanul kapott védőoltást

Gyöngyös polgármestere beismerte: valóban soron kívül kapta meg a koronavírus-elleni oltást. Megkérdeztük a helyieket, mit gondolnak a történtekről.