Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 35 hír

Itt a lista: Ezekben a városokban a legjobb élni most

Portfolio
-
  Tegnap 17:02 Gazdaság

Idén is elkészítette az InterNations a rendszeres felmérését arról, hogy a világ mely városaiban a legjobb élni külföldiként. A dobogóra most három ázsiai város került fel, de a top 10-ben több európai város is szerepel.

730 ezer olyan ember dolgozik ma Magyarországon, akinek el tudnák venni a munkáját a robotok

HVG
-
  Tegnap 13:03 Infotech

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézetének (GVI) új elemzése szerint a magyar munkavállalók nem kevés része olyan területen dolgozik, ahol a feladatok nagy részét gépek is el tudnák végezni.

A keresztények békéjéért dolgozik Szudán

vasárnap.hu
-
  19.12.06 15:33 Külföld

Nasreldin Mofreh, Szudán vallásügyi minisztere – és nem mellesleg az országos átmeneti haditanács tagja – nyilatkozott úgy a napokban, hogy...

Ezekben a városokban jóval több a turista, mint a helyi lakos

Travelo
-
  19.12.06 14:28 Utazás

Ahol meglehetősen nagy a nyüzsgés.

Menő sárga-fekete dzsekiben dolgozik a barátunk. (Videó)

Szakmaverzum
-
  19.12.06 12:55 Színes

Méhészekre van szükség, ezért emelik a támogatásokat.

Négy motoros összkerékhajtású elektromos SUV-n dolgozik a Porsche

Villanyautósok
-
  19.12.06 07:58 Autó-motor

Úgy megy majd a hóban, mintha sínen húznák. A teljes anyag Négy motoros összkerékhajtású elektromos SUV-n dolgozik a Porsche címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Túlhajszolja magát a Mintaapák sztárja, Polyák Lilla: napi 14 órát egyfolytában dolgozik

Life
-
  19.12.06 07:45 Bulvár

Túlhajszolja magát a Mintaapák sztárja, Polyák Lilla: napi 14 órát egyfolytában dolgozik

A japán vállalatoknál 35 ezer magyar ember dolgozik

VG
-
  19.12.05 15:26 Külföld

Az Eximbank létrehozott egy 1,2 milliárd dolláros hitelkeretet, amely a magyar-japán vállalatközi együttműködés finanszírozását szolgálja.

Izgalmas középmotoros sportautón dolgozik a Maserati

Player
-
  19.12.05 13:05 Autó-motor

Meglepetésre a Maserati egy vadonatúj sportautó álcázott prototípusáról mutatott képeket, ahogyan megjáratják a modenai gyár körül. A középmotoros újdonság erőforrása nem a Ferraritól jön, hanem házon belül fejlesztik.

Nem tágat a sűrű köd: ezekben a megyékben érdemes vigyázni

Folytatódik a jellemzően borult, párás, helyenként ködös idő. Főként inkább csak délkeleten szakadozhat fel a felhőzet. Hószállingózás, ónos szitálás bárhol kialakulhat - írja a met.hu.

Nem tágít a sűrű köd: ezekben a megyékben érdemes vigyázni

Folytatódik a jellemzően borult, párás, helyenként ködös idő. Főként inkább csak délkeleten szakadozhat fel a felhőzet. Hószállingózás, ónos szitálás bárhol kialakulhat - írja a met.hu.

Ha már ennyi ideje folyik az orra, ott már nem vírus dolgozik

Babaszoba
-
  19.12.05 07:09 Életmód

Nátha, arcüreggyulladás, orrmandulagyulladás, torokmandulagyulladás, középfülgyulladás akut és krónikus formában. Betegségek, melyek leginkább megnehezítik a magyar kisgyerekes családok életét télvíz idején.

Példás partnerséggel dolgozik a város és a ménesbirtok

A képviselő-testület tagjaival találkozott a szerdai, rendkívüli ülésen Lázár János kormánybiztos, és tájékoztatást adott a ménesbirtok terveiről, majd bemutatatta az új vezérigazgatót, Kovács Norbertet.

Tovább dolgozik az MNV, hogy orosz kézbe adják a Dunakeszi Járműjavítót

HVG
-
  19.12.04 18:50 Gazdaság

Az MNV további intézkedéseket tesz a Dunakeszi Járműjavító értékesítése érdekében – közölte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő, de ezeknek a lépéseknek a részleteiről nem írtak semmit, az indoklásuk szerint azért, hogy sikeres legyen az ügylet.

Tudjátok mi a jó ezekben a képekben? Hogy Ti küldtétek!

Mint már megszokhattátok tőlünk igyekszünk az estéteket jobbnál jobb csajokkal feldobni. Higgyétek el a mostani sorozatban sem fogtok csalódni.