Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 224 hír

Elérhető ingatlanárakat várnak a rozsdaövezeti lakásáfa öt százalékra csökkentésétől

RTL Klub
-
  Tegnap 18:30 Bulvár

Elérhető ingatlanárakat vár a kormány a rozsdaövezeti lakásáfa 5%-ra csökkentésétől - derült ki az Országgyűlésnek benyújtott javaslatukból. Lakbérből is olcsóbbat ígérnek az új társasházakban, amelyek egykori iparterületekre épülnének. Az Ingatlan.com úgy számol, hogy az első lakók másfél év múlva, nagyjából a mostani átlagáron költözhetnek…

Fizetésének csökkentését kérte Pozsony főpolgármestere

Ez intézkedés oka a koronavírus-járvány következtében kialakult gazdasági helyzet. A főpolgármester havi bruttó bére a csökkentés után 6048 euró lesz. Vallo maga kérte, hogy csökkentsék a fizetését. Január 1-jétől a valorizált összeg növekedése után havonta 6520 euró bruttó fizetés jár Vallónak. „Azáltal, hogy a bér egy részének eredetileg…

Csökkentek az Apple Watch eladások az első negyedévben

Androgeek
-
  Tegnap 18:00 Infotech

Az IDC nevű elemzővállalat statisztikái kimutatták, hogy az idei év első negyedében 29,7 százalékot ugrott a hordható okoseszközök (fülesek, órák, csuklópántok) eladásai világszerte, ezzel a 72,6 millió értékesítési számot elérve. Ugyanezt az időintervallumot vizsgálva kiderül, hogy az Apple 21,2 millió hordható okoseszközt...

Csökkent az akut légzőszervi megbetegedésben szenvedők és az influenzások száma

Parameter
-
  Tegnap 17:32 Határtalan

Az orvosok 6292 esetet jelentettek. 220 esetben influenzát és influenza-szerű megbetegedést diagnosztizáltak. A megbetegedések száma az előző héthez képest 11,9 százalékkal csökkent. A 22. naptári héten nem jelentettek súlyos akut légzőszervi betegségeket, de 17 pácienst diagnosztizáltak COVID-19 betegséggel. A legtöbben a 20…

Bejelentés csökkenti az adminisztrációs terhet is

Sonline
-
  Tegnap 17:30 Belföld

A Somogy Megyei Kormányhivatal tájékoztatása szerint újabb kormányzati intézkedés segíti az állampolgárok egészségének védelmét, egyben a vállalkozások működését.

A kulturális tárca csökkentené a Matica slovenská támogatását

ma7.sk
-
  Tegnap 16:35 Határtalan

Natália Milanová ( OĽaNO ) kulturális miniszter reagált Boris Kollár (Sme rodina) házelnök csütörtöki kijelentésére, amikor a Matica slovenská (MS) székházában járt, hogy az intézményt alulfinanszírozza az állam.

Kamatot csökkentett a román jegybank

25 bázisponttal, 1,75 százalékra csökkentette a román alapkamatot a jegybak.

Csökkent a szolgáltatások exportja

A szolgáltatások exportja 6,9 százalékkal, importja 3,9 százalékkal csökkent az első negyedévben.

Magyar és lengyel bázisokon is csökkenti repülőgépeinek számát a Wizz Air

AIRportal
-
  Tegnap 15:30 Gazdaság

Több bázisán is mérsékli aktív flottája méretét a Wizz Air: Budapesten 15-ről 13-ra, Debrecenben 2-ről 1-re csökken a repülőgépeinek száma, de lengyel városokban is hasonló a helyzet.

1,75 százalékra csökkentette az irányadó kamatot a Román Nemzeti Bank

A Román Nemzeti Bank igazgatótanácsa pénteki monetáris politikai ülésén 25 bázisponttal, 1,75 százalékra csökkentette a román alapkamatot.

A jegybank 1,75 százalékra csökkentette az irányadó kamatot

A Román Nemzeti Bank igazgatótanácsa pénteki monetáris politikai ülésén 25 bázisponttal, 1,75 százalékra csökkentette az alapkamatot.

A bérleti díj csökkentését javasolja az önkormányzatoknak a BKIK

A kamara a mikro-, kis- és középvállalkozások részére javasol megoldást a kereskedelmi ingatlanok bérleti díjának ésszerű mérsékléséről a járványidőszakban.

Koronavírus: Tovább csökkent a lélegeztetőgépre kapcsolt betegek száma Szerbiában

Szerbiában az elmúlt 24 órában 5.215 személyt teszteltek, közülük 54-nél mutatták ki a koronavírus-fertőzést, tudatja a covid19.rs honlap. Kórházi kezelésre 558 személy szorul, 8 pácienst lélegeztetőgépre kapcsolva ápolnak. Szerbiában eddig 11.354 fertőzöttet regisztráltak, akik közül 6.524 már felgyógyult. Az elmúlt 24 órában egy személy halt bele

Kinek segíthet a koleszterinszint csökkentésében a szója?

Női NetCafe
-
  Tegnap 14:08 Egészség

Az eddigi kutatások azt mutatták, hogy a szója csak azon emberek koleszterinszintjét csökkenti, akik szervezete képes azt az ösztrogénhez hasonló equol nevű összetevővé átalakítani.

Nógrád megyében is csökkent a fehérgólya-állomány

Nool
-
  Tegnap 13:45 Belföld

Szűkebb hazánkban is csökkent a fehérgólya-állomány. A legújabb adatok alapján jelenleg mintegy négyezer pár él hazánkban. A számokat tekintve 1999-hez viszonyítva 2019-re a hat nógrádi járás közül négyben nem következett be változás.