Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 297 hír

NB II: csökkent a listavezető előnye – Körkép

FociClub
-
 Ma 18:52Foci

Egyre több az üldöző mögöttük...

Heti makronaptár – Ipari, kiskereskedelmi, külkereskedelmi statisztika jelenik meg a jövő héten

Több statisztikai jelentés várható a jövő héten, kiemelkednek közülük a harmadik negyedévi bruttó hazai termék (GDP) részletes adatai, de megjelenik az októberi ipari termelésről, a kiskereskedelmi és a külkereskedelmi forgalomról szóló statisztika is. Hétfőn közli a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a keresetek január-szeptemberi, és a…

A szakemberek szerint az allergia gyógyítása csökkenti a koronavírus-fertőzés veszélyét

A szakemberek szerint az allergia gyógyítása csökkenti a koronavírus-fertőzés veszélyét.   Miloš Jeseňák, a Turócszentmártoni Egyetemi Kórház allergológusának elmondása szerint az eddig publikált adatokból kiderült, hogy allergiás és krónikus légzőszervi allergiás megbetegedéssel küzdő páciensek esetében nem nagyobb az…

Külön hatóság felügyeli majd a techcégeket az Egyesült Királyságban

Az Egyesül Királyság azt tervezi, hogy az Európai Unióból való kilépést követően egy új hatóságot állít fel a digitális piac szereplőinek ellenőrzésére.

Csökkenti a francia állam az istentiszteletek korlátozását

A francia államtanács vasárnap kötelezte a kormányt arra, hogy három napon belül módosítsa azt a rendeletet, amelyben a koronavírus-járvány miatt harminc főre korlátozta a részvételt a vallási gyülekezeteken.

Az Egyesült Királyságra koncentrál a Microsoft Flight Simulator következő frissítése

Esport 1
-
 Ma 15:05Gaming

A következő nagy frissítésben Angliába, Walesbe és Skóciába is elrepülhetünk.

40 év alatt 1,5 millió madarat mentett meg az ózonszennyezés csökkentése az Egyesült Államokban

Erre jutottak a kutatók, akik elemezték a madarak számának havi változásait, a légszennyezettségi adatokat és a szabályozási státust 3214 amerikai megyében 15 éves időtartamban, a nitrogén-oxid-kibocsátás csökkentésének programjára összpontosítva.

BÉT: Csökkent a forgalom a héten, de erősödött a BUX

Csökkent a forgalom, de erősödött a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 39 308,90 ponton zárt pénteken, 1104,23 ponttal, 2,89 százalékkal magasabban az előző heti záróértékénél.

Hétfőn dönthetnek Jakab Péter tiszteletdíjának csökkentéséről

Az Országgyűlés háromnapos üléssel folytatja munkáját a következő két hétben.

Csökkent a forgalom, de azért tudott erősödni a BUX

Csökkent a forgalom, de erősödött a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 39 308,90 ponton zárt pénteken, 1104,23 ponttal, 2,89 százalékkal magasabban az előző heti záróértékénél - írja az MTI.

Ipari szennyezésben haltak meg már 3 ezer évvel ezelőtt is

Az nem titok, hogy napjainkban egyre többen lesznek a környezetszennyezés áldozatai. Ám volt hasonlóra példa már háromezer évvel ezelőtt is. Minderre bizonyítékokat is találtak a régészek.

Külön államtitkárság szervezi az oltást az Egyesült Királyságban

Külön államtitkárságot hozott létre a brit kormány a koronavírus-járvány elleni oltási kampány megszervezésére és irányítására.

Jakab Péter tiszteletdíjának csökkentéséről is szavaznak krumplizsákos akciója miatt a parlamentben

Háromnapos üléssel folytatja munkáját a parlament. Az Országgyűlés háromnapos üléssel folytatja munkáját a következő két hétben. A képviselők hétfőn az államfő által visszaküldött előterjesztésről szavazhatnak újra, míg kedden további húsz indítványról döntenek. Az ülés hétfőn 13 órakor kezdődik, először megemlékeznek a közelmúltban…

Berobbant az emberölések, csökkent a nemi erőszakok száma a járvány alatt

Liner
-
 Ma 05:54Külföld

Egy 223 rendőrkapitányság adatait összesítő jelentésből kiderült, hogy a koronavírus-járvány kitörése óta jelentősen megnövekedett az emberölések és szándékos testi sértések száma, viszont csökkenés tapasztalható a rablás és nemi erőszak terén.