Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 328 hír

Decemberben is csökkentek az árak az euróövezetben

Sorban az ötödik hónapban csökkentek a fogyasztói árak.

Ukrajna: csökkent az aktív betegek száma

Index
-
 Ma 13:24Külföld

Az utóbbi 24 órában 212 fertőzött életét követelte a Covid19.

A budapesti bérleti díjak 15 százalékkal csökkentek novemberre

Az országos lakbérek tavaly novemberre 12 százalékkal, a budapestiek 15 százalékkal voltak alacsonyabbak a januárihoz mérten - közölte a Központi Statisztikai Hivatal honlapján az ingatlan.com-mal közös lakbérindexük friss adatait.

Vajdaságban 11 ezer alá csökkent a fertőzöttek száma

Kedden a tartományban 335 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak, ebből 86-ot Újvidéken – áll a Vajdasági Közegészségügyi Intézet jelentésében. Vajdaságban jelentősen csökkent a fertőzöttek száma, a friss

Miért segít a napi rutin felállítása csökkenteni a stresszt?

Talán már te is többször hallottad, hogy érdemes felállítani egy napi rutint, ami szerint beosztod a napjaid, de nem biztos, hogy érted, mi ennek az értelme. Hiszen úgyis a feladatok határozzák meg, hogy mikor mit csinálsz. A rutin azonban lehet lazább is, és csökkenti a stresszt. Az emberi természet egyszerűen így van kódolva, a rendszer

A focipálya építése közben csökkentené a zöldfelület arányát a biatorbágyi önkormányzat

Gombhoz varrnák a kabátot Biatorbágyon, ugyanis az öltöző és a lelátó már nem fér be a focipálya mellé, ezért az

Decemberben is csökkentek a fogyasztói árak az euróövezetben

Tavaly decemberben sorban az ötödik hónapban csökkentek a fogyasztói árak éves bázison az euróövezetben az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szerdán publikált jelentése alapján. A fogyasztói árak az euróövezetben

Alkatrészhiány miatt tíz napra ismét leáll a termelés a kecskeméti Mercedes-gyárban

A beszállítói nehézségek okozta alkatrészhiány miatt szerdától tíz napra ismét leáll a termelés a kecskeméti Mercedes-gyárban – közölte a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. az MTI-vel.

Az euróövezet és az EU átlagával szemben Magyarországon jelentősen nőtt az ipari termelés novemberben

Alig volt érzékelhető a koronavírus-járvány okozta sokk az építőiparon novemberben: éves összevetésben enyhén csökkent, míg havi összehasonlításban emelkedett az építőipari termelés az euróövezetben és az Európai Unióban.

A román kormány előrejelzése szerint 4,4 százalékkal csökkent tavaly a gazdaság

A román kormány gazdasági előrejelzési bizottságának várakozása szerint tavaly a román gazdaság teljesítménye 4,4 százalékkal csökkent 2019-hez képest, ami rosszabb előrejelzés az ősszel közölt 3,8 százalékos visszaeséshez mérten.

Építőipari ágazat technológiai korszerűsítésére, hatékonyságának növelésére irányuló támogatás

A hazai kis- és középvállalkozások, továbbá 1-9 fő létszámú, főtevékenységként tervezési, egyéb mérnöki tevékenységet ellátó mikrovállalkozások versenyképesség-növekedését segítő pályázatot február 15-től lehet benyújtani.

Ezer alá csökkent az új magyar fertőzöttek száma

24.hu
-
 Ma 09:05Belföld

k 294-en vannak lélegeztetőgépen.

Beadványban kéri a közüzemi díjak csökkentését a megyei tanács (videó)

A Kárpátaljai Megyei Tanács keddi soron kívüli ülésén elfogadott egy beadványt, melyben a magas közüzemi díjak csökkentését kérik a kijevi központi hatalomtól.

Nyolc százalékot esett Bulgária mezőgazdasági termelése tavaly

A bolgár agrárgazdaság teljesítményéről készült első becslések azt mutatják, hogy a 2020-ban elért 7754,0 millió levás kibocsátási érték 8,3 százalékos csökkenést jelent 2019-hez képest, közölte az ország statisztikai intézete. A növénytermelés értéke 5 076,1 millió leva volt tavaly, amely 11,8 százalékos csökkenést jelent 2019-hez képest. A…

Így csökkent Románia gazdasága 2020-ban

A román kormány gazdasági előrejelzési bizottságának várakozása szerint tavaly a román gazdaság teljesítménye 4,4 százalékkal csökkent 2019-hez képest, ami rosszabb előrejelzés az ősszel közölt 3,8 százalékos visszaeséshez mérten.