Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 114 hír

Magasak az adók, csökkent az egyéni vállalkozók száma Szlovákiában

Mandiner
-
  Ma 01:21 Külföld

Negyedével csökkent az egyéni vállalkozók száma az elmúlt tíz évben Szlovákiában, ahol eközben a társas vállalkozásoké mintegy felével nőtt, derült ki a Szlovák Takarékpénztár elemzéséből.

Csökkent az ingatlan adás-vételek száma a harmadik negyedévben a Duna House adatai szerint

Némi megtorpanást hozott a harmadik negyedév az ingatlanpiacon, ami a tranzakciószámban és az alacsonyabb keresletben is megmutatkozott, a kereslet mintegy ...

Csökkent az ingatlaneladások száma

HVG
-
  Tegnap 20:05 GazdaságIngatlan

Bár az árak még növekednek, Budapesten már a stagnálás jelei is mutatkoznak.

Így csökkentenék a kockázatokat a húzóágazatban - új építésgazdasági stratégia készült

Napi
-
  Tegnap 17:06 Otthon

Az elmúlt két év építőipari boomjával szemben a a következő időszak lassabb, de tartós növekedése kevesebb üzleti kockázatot hozna az ágazat számára. A konszolidáltabb bővülés, vagy szinten tartás érdekében országos programokra lenne szükség - írja a 2019-2023-as időszakra készített építésgazdasági stratégiájában az Építőipari…

Csökkent az ingatlan adás-vételek száma a harmadik negyedévben

Debmedia
-
  Tegnap 16:57 Gazdaság

Némi megtorpanást hozott a harmadik negyedév az ingatlanpiacon, ami a tranzakciószámban és az alacsonyabb keresletben is megmutatkozott, a kereslet mintegy tíz százalékkal csökkent- közölte a Duna House kedden az MTI-vel. A tájékoztatás szerint, bár az árak még növekednek, Budapesten már a stagnálás jelei is mutatkoznak. Az…

Csökkentik a nyugdíjkorhatárt bizonyos dolgozóknál a szomszédban

Napi
-
  Tegnap 16:10 Külföld

Minden, nehéz körülmények között ledolgozott év után négy hónappal csökken a nyugdíjkorhatár Romániában. Az erről szóló törvénytervezetet kedden egyhangúlag szavazta meg a képviselőház - írja a a Maszol.ro hírportál.

Csökkent a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamcsökkenéssel értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet (dkj) keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).

Kissé csökkent az aukciós átlaghozam

TőzsdeFórum
-
  Tegnap 13:05 Életmód

Hozamcsökkenéssel értékesítettek 3 hónapos diszkont kincstárjegyet.

Magyarországgal együtt húsz tagállam agrárminisztere utasította el a KAP forrásainak csökkentését

A Mezőgazdasági és Halászati Tanács 2019. október 14-i ülésén Magyarországgal együtt összesen húsz tagállam agrárminisztere támogatta azt a közös nyilatkozatot, amely a Közös Agrárpolitikára (KAP) fordítható források jelenlegi szinten történő megtartását szorgalmazza a következő uniós költségvetési ciklusban.

ÁSZ-elnök: egyszámjegyűre csökkent az áfakerülés mértéke

Fokozatosan fehéredik a magyar gazdaság az elmúlt évek intézkedéseinek köszönhetően. Az áfakerülés mértéke tíz százalék alá csökkent - értékelt az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke.

Húsz tagállam utasítja el az uniós agrárpénzek csökkentését

Origo
-
  Tegnap 11:48 Gazdaság

Magyarország is ott van az elutasítók között.

Csökkenteni kell az élelmiszer-veszteséget és pazarlást

Világszerte 820 millió ember éhezik, és kétmilliárd fő szenved az alultápláltságtól. Az éhezők számának csökkentéséhez először az élelmiszer-veszteséget és pazarlást kell mérsékelni, amellyel ráadásul a természeti erőforrásokkal való felelős gazdálkodáshoz,

Tedxgyőr: új utat javasol Dr. Hanula Barna a széndioxid emisszió csökkentéséhez

Kisalföld
-
  Tegnap 10:31 Megyei

Dr. Hanula Barna, a Széchenyi István Egyetem Audi Hungaria Járműmérnöki Karának dékánja is előadást tartott a legutóbbi TEDXGYŐR rendezvényen.

Így csökkentenék a légszennyezést a városokban

A világ legszennyezettebb nagyvárosai közül 35 tett ígéretet a légszennyezettség csökkentésére pénteken Koppenhágában, hogy így megvalósítsák az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a levegő minőségére vonatkozó célkitűzéseit.