Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 118 hír

Tőzsde – Csökkenéssel nyitottak a New York-i indexek

GazdaságPortál
-
 21.01.22 16:22Pénzügy

Csökkenéssel nyitottak pénteken az irányadó New York-i tőzsdemutatók, követve ezzel az európai trendet. A 30 vezető iparvállalat DJIA-indexe 0,61 százalékos, az S&P 500-as mutató 0,48 százalékos, a technológiai részvények Nasdaq Composite mutatója pedig 0,44 százalékos mínuszban indította a kereskedést. A nagy nyugat-európai…

Lesz havas jelenete is a Pókember 3-nak, ami talán végre New Yorknak is igazságot szolgáltat

GameStar
-
 21.01.20 11:10Film

Most már tényleg illene harapni egyet a Nagy Almából.

A jó magyartanár olvasóvá teszi és nyitottságra készteti diákjait

Sonline
-
 21.01.20 11:30Kultúra

Bántó Zsuzsanna, a fonyódi Mátyás Király Gimnázium nyugalmazott igazgatója Szegeden szerzett friss magyar-orosz szakos tanári diplomával 1978-ban került az iskolába, s később, igazgatóként is ragaszkodott a katedrához.

Azt pusmogják, hogy készül a Fallout: New Vegas 2

IGN
-
 21.01.20 11:57Gaming

Amióta az Obsidian és a Bethesda is a Microsoft tulajdonába került, azóta reménykednek a rajongók abban, hogy elkészülhet minden idők egyik legjobb Fallout-játékának folytatása – és úgy tűnik, ez a remény nem hiábavaló.

Októberre halasztották a New Orleans-i Dzsesszfesztivált

Parameter
-
 21.01.20 12:06Határtalan

A dzsesszfesztivál rendszerint tavaszi esemény, ami április utolsó hétvégéjén kezdődik. A szervezők azonban keddi közleményükben arról tájékoztatták a közönséget, hogy ezúttal október 8. és 17. között tartják meg a hagyományos zenei fesztivált. JAZZ FEST 2021 RESCHEDULED FOR OCTOBER 8-17 Due to the ongoing Covid-19…

Gabe Newell a világ másik végébe költöztetné a Valve-t, a TI-t és a CS:GO Major tornát is

Továbbá megértően nyilatkozott a Cyberpunk 2077 kapcsán és beszélt az Inde VR Headsetről is.

Bennfentes szerint már készül a Fallout: New Vegas 2

Leet
-
 21.01.20 14:15Gaming

Tavaly hatalmas meglepetés volt, amikor a Microsoft bejelentette, hogy felvásárolta a ZeniMax Mediát 7,5 milliárd dollárért, aminek leányvállalata többek között a Bethesda Softworks is. Ennek a hatalmas üzletnek az eredményeként az olyan címek, mint a The Elder Scrolls, a Fallout, a Wolfenstein, a DOOM és a Quake, az Xbox család része lett.…

LoL: MVP címmel nyitotta Bluerzor a 2021-es tavaszi LFL szezont

Esport 1
-
 21.01.20 15:00Gaming

Kiváló egyéni teljesítménnyel rukkolt elő Bluerzor a Team BDS első LFL meccsén.

Tőzsde – Emelkedéssel nyitott New York

Emelkedéssel nyitottak szerdán az irányadó New York-i tőzsdemutatók, két és fél órával azelőtt, hogy Joe Biden megválasztott amerikai elnök leteszi a hivatali esküt.

Csengődön közös fiókot nyitott a Magyar Posta és a Takarékbank

Kalohírek
-
 21.01.20 16:31Megyei

A szolgáltatás összevonásának célja a költségek csökkentése a gazdaságos működtetés érdekében, továbbá, hogy a kistelepüléseken élők számára hosszú távon biztosítsák az alapvető postai és pénzügyi szolgáltatások elérését.

Tőzsde – Emelkedéssel nyitottak a New York-i indexek

Emelkedéssel nyitottak szerdán az irányadó New York-i tőzsdemutatók, két és fél órával azelőtt, hogy Joe Biden megválasztott amerikai elnök leteszi a hivatali esküt. A 30 vezető iparvállalat DJIA-indexe 0,28 százalékos, az S&P 500-as mutató pedig 0,46 százalékos pluszban indította a kereskedést. A technológiai részvények Nasdaq Composite…

Tőzsde - Emelkedéssel nyitottak a New York-i indexek

Emelkedéssel nyitottak szerdán az irányadó New York-i tőzsdemutatók, két és fél órával azelőtt, hogy Joe Biden megválasztott amerikai elnök leteszi a hivatali esküt.

New Orleansból érkezik a Detroit Lions új vezetőedzője

Origo
-
 21.01.20 18:27Sport

Dan Campbell tizenegy évet töltött el az NFL-ben.

Ezek voltak a Szex és New York írójának kedvenc outfitjei a sorozatban

Candace Bushnell több olyan összeállítást is megemlített, amelyet Sarah Jessica Parker viselt.