Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 397 hír

Nagyon nehéz helyzetben van a vendéglátás, sorra mennek csődbe a budapesti vállalkozások

ATV
-
 Ma 07:30Belföld

Bíró Lajos és Kereszti Gábor több budapesti éttermet is tulajdonol, vagy vezet. Rálátnak a piac egészére, ezért őket kérte meg a Heti Napló stábja, hogy egy kicsit magyarázzák el, mi is zajlik most az ágazatban, és ők hogyan élik meg a válságot. A Heti Napló riportja.

Százötvenszer mentett életet a magyar férfi: a vérében van a segítség Lászlónak, aki a járvány alatt sem képes megállni

A nyugdíjas rendőr 150 egységnyi vére kering más embe­rekben – a 80-as évek óta ugyanis ennyi életmentő folyadékot csapoltak le a testéből.

Kultúrharc az ókorban: allegóriákkal mentek neki a keresztényeknek a neoplatonisták

Közel negyven év után a Varsói Egyetem régészeinek sikerült megfejtenie az egyik legkifinomultabbnak tartott késő antik, IV. század közepén készült padlómozaik együttes ábrázolásainak üzenetét a ciprusi Pafoszon.

Útfelújítás: még el sem kezdték, máris mentegetőznek

Akár 2023-ig is elhúzódhat a Zsókavár és az Erdőkerülő utca felújítása a XV. kerületben, pedig 2019-re ígérték.

Elképesztőt ment idén az egyik legfelkapottabb befektetés a világon

Egészen hihetetlen hónapokat tudhatnak maguk mögött a fenntarthatósági célokat szem előtt tartó ESG-alapok: az idei első kilenc hónapban a bennük kezelt vagyon 64%-kal ugrott meg, a növekedés minden régióra és minden eszköztípusra kiterjedt. Ez az a befektetés, amelynek keresletét a koronavírus nem vetette vissza, sőt: idén sokkal több…

Az Adidas most tényleg túl messzire ment

Roadster
-
 Ma 05:08Otthon

Egy messzi-messzi galaxisig.

A thaiföldi barlangi mentés történetét Ron Howard dolgozza fel

Ron Howard Ausztráliában forgatja a thaiföldi barlangi mentés történetét.

Csapattársa mentette meg a magyar kézilabda-válogatott kapusának életét

Szikora Melinda úgy érzi, újjászületett a svédek ellen megnyert felkészülési mérkőzés előtt.

Már a mentők is Innovv kamerákat használnak - Semmi nem marad rejtve

SportMotor
-
 Tegnap 20:32Autó-motor

Hányszor fordult elő, hogy jó lett volna visszanézni a tempós kanyarvadászatot vagy necces közlekedési helyzetet, de senki nem vette fel? Nos, a K2-vel ilyen többé nem fordulhat elő.

Az Assos mentette meg az NTT-t – Már épül a 2021-es worldtour csapat

Bikemag
-
 Tegnap 19:47Sport

A svájci ruhagyártó tartja életben a névadó szponzorát vesztett dél-afrikai worldtour csapatot, ami jövőre Qhubeka-Assos néven fog szerepelni. A 2020-as év szinte minden csapat számára nehézségéket hozott, versenyek maradtak el, a támogatások csökkentek és több szponzor jelentette be távozását a kerékpársportból a járvány okozta…

„Nyugatra nem ment, itt volt dolga” – végső búcsú Halzl Józseftől

Végső búcsút vettek Halzl Józseftől, a Rákóczi Szövetség tiszteletbeli elnökétől szombaton Budapesten, a Farkasréti temetőben.

Így viheted majd át a Cyberpunk 2077 mentéseidet az új konzolokra

Ha valaki esetleg még a jelenlegi generáción kezdene bele a CD Projekt Red hamarosan megjelenő játékába, annak a stúdió segít a költözésben az új konzolokra.

Árokba borult autót mentenek a tűzoltók a Budapest és Fót közötti úton

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy személyautó szombat késő délután Pest megyében, a Budapest és Fót közötti úton, Fótliget közelében. A balesethez a fővárosi hivatásos, valamint az újpesti és a fóti önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentést.