Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ennyien még soha nem haltak meg egy nap alatt koronavírusban

6635 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 231 844 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 182 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 5324 főre emelkedett.

Újabb negatív rekord dőlt meg a koronavírusos halálozásokban

Az elhunytak száma 5324 főre emelkedett. A gyógyultak száma is folyamatosan nő, jelenleg 67 033 fő, az aktív fertőzöttek száma 159 487.

Megnyílt Daredevilnek az út az MCU-ba

Mafab
-
 Ma 09:10Film

Meglehetősen zavaros körülmények között állította le két évvel ezelőtt a Netflix az egyébként kirobbanóan sikeres 272740 sorozatát. Nem csak a rajongók, de lényegében a stáb is értetlenül állt a dolog előtt és rettentő csalódottak voltak. Viszont a Netflix és a Marvel közötti megállapodás értelmében a sorozat törlése után két évig utóbbi nem kezdhe

Felújítási támogatás: néha megéri inkább magunknak végezni a munkát, mégha emiatt le is mondunk az ingyen pénzről

HVG
-
 Ma 09:10Gazdaság

A 2021-től elérhető lakásfelújítási támogatás igénylésével otthonunk korszerűsítési költségeinek felét – legfeljebb 3 millió forintot – utólag visszakaphatunk a Magyar Államkincstártól. Ehhez azonban vállalkozási szerződésre van szükség, vagyis szakembert kell megbíznunk olyan munkák esetében is, amelyeket mi magunk is el tudnánk…

A baloldal a megszorult embereken nyerészkedne, a vírus alatt emelnének adót

A kormány a járvány elleni küzdelem részeként folyamatosan csökkenti az állami adókat, számos baloldali vezetésű városban, kerületben azonban emelnék a helyi közterheket.

Koronavírus: meghalt 182 beteg, 6635 új fertőzöttet találtak

Ma reggel összesen 7693 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 663-an vannak lélegeztetőgépen. Immár 6635 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 231 844-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 182 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma…

Számon kérte a kocsilopást, megverték sodrófával

Két nagyatádi férfi ellen emelt vádat a nagyatádi ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt. A sértett tudta nélkül elvitték az autóját, majd egy sodrófával bántalmazták, amikor ezt számon kérte rajtuk.

Mr. Bean még a Mátrixban is csak ökörködne – Coub-válogatás

Figyelmeztetünk amiatt is, hogy ne akard lenyúlni Arnold Schwarzenegger munkáját.

A gyermekek védelme érdekében megvizsgálták a csokimikulások minőségét

A laboratóriumban megvizsgált 17 csokoládémikulásból mindössze egy zsírtartalma volt magasabb a csomagoláson feltüntetettnél.

Többnyire ártatlan csokimikulásokat gyötörtek meg kíméletlenül

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a gyermekek védelme érdekében idén is ellenőrzi a kipucolt csizmákat nemsokára megtöltő édességeket. A laboratóriumban megvizsgált 17 csokoládémikulásból mindössze egy zsírtartalma volt magasabb a csomagoláson feltüntetettnél.

Munkások találtak rá egy megcsonkított holttestre egy zsákutcában

Egy nő megcsonkított és lefejezett holttestét – amelynek hiányzott a lábfeje és a keze – találták meg a múlt hétfőn Baltimore délnyugati részén egy mosogatóterjesztő cég alkalmazottjai.

Megújult a Vaspálya utca, új parkolóhelyek is épültek

Bruttó 81 millió forintból befejeződött a Vaspálya utca még földes részének aszfaltozása, illetve felújítása a Noszlopy utca és Vasgyár utca közötti szakaszon - írja a Kőbányai Hírek.A területen 32 új parkolóhelyet is kialakítottak, illetve megújult a gyalogosjárda is. A szilárd burkolatot kapott útszakasz 164 méter hosszú és 7 méter széles, melybő

Rengetegen halnak meg szájüregi daganatban

A szájüregi daganatos megbetegedések száma nem mérséklődik olyan ütemben, mint a dohányzás és az alkoholfogyasztás.

Lefagyasztották 1992-ben, megszületett 2020-ban

Amikor Mollyt embrióként hibernálták, akkor az anyja még csak egyéves volt.