Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Betiltják az avarégetést Magyarországon

A környezet védelmének általános szabályairól szóló törvény és a természet védelméről szóló törvény módosítását az agrárminiszter nyújtotta be – 148 igen szavazattal és 21 tartózkodás mellett az Országgyűlés ezt elfogadta a 2020. május 3-án, szerdán tartott ülésén.

Koronavírus: holnaptól szabadon utazhatnak a németek Magyarországra, a WHO módosította a maszkviseléses ajánlás…

3990 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, Fejérben újabb 2 embernél mutatták ki a koronavírust, vasárnaptól megszűnnek a korlátozások a Magyarország és Németország közötti személyforgalomban, a WHO módosította a maszkviselésre vonatkozó ajánlását - ezek voltak június 6. legfontosabb hírei.

Már nem szállítják, Magyarországon kotyvasztják az amfetamint

Droglabort számolt fel a rendőrség a Fejér megyei Tordason. A lefoglalt anyagokból minimum 100-150 kilogramm amfetamint tudtak volna előállítani a tetten ért személyek, ennek feketepiaci ára megközelíti a 300 millió forintot.

Semjén Zsolt: Történelmi kézfogás Magyarország és Szlovákia között

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az interjúban kifejtette: a szlovák kormányfő bátor és korrekt gesztust tett a magyarság felé azzal, hogy száz...

Dzsudzsák Balázst szabadságra küldték

Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya továbbra sem tudja, folytatódik-e a félbeszakított idény az Egyesült Arab Emírségekben. A szélső szombaton az M1 aktuális csatornán elmondta, szabadságot kapott klubjától, az Al-Ain FC-től, mert még mindig nem lehet tudni, folytatják, vagy befejezettnek nyilvánítják-e a…

Vasárnaptól megszűnnek a korlátozások a Magyarország és Németország közötti személyforgalomban

Németországban a járványkezelés eredményesnek bizonyult, ez pedig megadja a lehetőséget arra, hogy a kormány megszüntesse a személyforgalomra vonatkozó korlátozásokat - közölte a külgazdasági és külügyminiszter szombaton közösségi oldalán.

Kész, vége: lehúzza a rolót Magyarországon ez a legendás autómárka

Sajtóértesülések szerint vége a Lada hazai pályafutásának. Az információt az ügyfélszolgálat is megerősítette, az importőr elvileg jövő héten ad ki közleményt az ügyben. A márkaszerviz elvileg megmarad. Az Origo írt még

Új, olcsó fülhallgatómárka érkezett Magyarországra, két újdonságát is kipróbáltuk

HVG
-
  Ma 17:00 Infotech

Olcsó és minőségi – ezzel a két hívószóval próbálja a fogyasztók érdeklődését felkelteni NiceBoy, amely most a fülhallgatók piacán is intenzív terjeszkedésbe kezdett. A cseh gyártó Magyarországon is beszerezhető újdonságait két másik márka termékéhez hasonlítva teszteltük.

Szijjártó: Vasárnaptól megszűnnek a korlátozások a Magyarország és Németország közötti személyforgalomban

Németországban a járványkezelés eredményesnek bizonyult, ez pedig megadja a lehetőséget arra, hogy a kormány megszüntesse a személyforgalomra vonatkozó korlátozásokat – közölte a külgazdasági és külügyminiszter szombaton közösségi oldalán. Szijjártó Péter szerint a személyforgalmi korlátozások megszüntetése rég várt…

Vége lehet a Ladák magyarországi forgalmazásának

Orosz lapokban korábban megjelent, hogy a Lada autómárka elhagyja az európai piacot. A magyarországi importőr illetékese nem cáfolta a pénteken felröppent hírt - adta hírül a hvg.hu.

Orbán Viktor: Magyarország ismét győzelemre áll

Ripost
-
  Ma 16:10 Belföld

Orbán Viktor a Facebookon is megismételte Sátoraljaújhelyen mondott szavait.

Orbán Viktor: Magyarország ismét győzelemre áll

A miniszterelnök Trianon 100 éves évfordulójának megemlékezésén azt mondta: a száz év magány korszaka véget ért.

Az a magyar, akinek fáj Magyarország kormányzóinak gyávasága —  történelem “jelennézetben”

Nos, ezen a századik évfordulón is túljutottunk. Sajnos ezúttal újra kihagytuk a szimbolikus esélyt, hogy szembenézzünk a magyar történelem egy fontos lapjával, és a jövő felé forduljunk. Székelyhimnusszal a mannáért Ehhez képest az Országgyűlés pár percre szavalókörré és dalárdává alakult, ahol 133 mameluk leste, hogy ha hangosabban üvölti…

Vasárnaptól megszűnnek a korlátozások a Magyarország és Németország közötti személyforgalomban

Németországban a járványkezelés eredményesnek bizonyult, ez pedig megadja a lehetőséget arra, hogy a kormány megszüntesse a személyforgalomra vonatkozó korlátozásokat.

Orbán: Magyarország ismét győzelemre áll

Nincs a világnak egy nemzete sem, amely kibírt volna ilyen száz évet, de mi nemcsak kibírtuk, hanem ismét győzelemre állunk - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Sátoraljaújhelyen.