Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 128 hír

Bochkorék valóságshow-t csinálna egy malaccal

A Retró Rádió reggeli csapata, Bochkorék azt találták ki, hogy örökbe fogadnak egy malacot. A Retro Rádió reggeli csapata a polgármester felhívására jelentkeznek, miszerint bárki nevelhet náluk disznót a településen, vagyis tulajdonképpen örökbe fogadhatja azt – a jószágot a helyiek nevelnék fel, ezzel pedig nőhet a foglalkoztatottság a faluban.

Hírcunamit indított a Hyundai

Autó Pult
-
 Tegnap 19:57Autó-motor

Valóságos hírcunamit zúdított ránk a Hyundai: az első és legfontosabb tudnivaló egy szabadidőjármű érkezése. A kisautós alapokra épülő Hyundai Bayonról megjelent néhány részletfotó alapján elmondható, hogy a márka legújabb típusa is az ’érzéki sportosság’ formai filozófiát követi.

Nagyhalak után kutat a Nébih a Mályi tavon!

Boon
-
 Tegnap 19:00Belföld

Észak-magyarországi vízterületeken megfogott, majd visszaengedett, 10 kg-nál nagyobb pontyok fényképeit várja a Nébih Állami Halőri Szolgálata a sporthorgászoktól.

Mérgező kétszersültet hívott vissza a Nébih

Etilén-oxid szennyezettség miatt visszahívta a Knäckebröd Flerkorn nevű 250 grammos, többgabonás kétszersültet gyártója, a finn Lantmännen Cerealia, a magyarországi forgalmazója az IKEA - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal

Oltási kampányt indított a parlamenten kívüli Progresszív Szlovákia

ma7.sk
-
 Tegnap 17:27Határtalan

Csütörtökön indította oltási kampányát a parlamenten kívüli Progresszív Szlovákia.

Vásárolt ebből a kétszersültből? Szennyezettség miatt visszahívta a Nébih, ne fogyassza el!

Etilén-oxid szennyezettség miatt visszahívta a Knäckebröd Flerkorn nevű 250 grammos, többgabonás kétszersültet gyártója, a finn Lantmännen Cerealia, a magyarországi forgalmazója az IKEA - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön.

Elég erős szavakkal indította Red Bull-os karrierjét Sergio Pérez

Élete lehetőségét kapta, mi mást is mondhatna.

Online kampányt indított az éttermekért a Szentkirályi

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

AZ IKEA-ban forgalmazott, rovarirtó-anyaggal szennyezett kétszersültet hív vissza a NÉBIH

Etilén-oxid szennyezettség miatt visszahívta a Knäckebröd Flerkorn nevű 250 grammos, többgabonás kétszersültet gyártója, a finn Lantmännen Cerealia, a magyarországi forgalmazója az IKEA - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön.

Megpróbáltak megerőszakolni egy nőt a HÉV-en, hajtóvadászatot indított a rendőrség!

A gödöllői HÉV vonal Szilasliget és Gödöllő, Erzsébet park közötti szakaszán, a szerelvény 3. kocsijában egyedül utazó 47 éves nővel szembe január 19-én 5 óra 15 perc körül leült egy általa nem ismert férfi, aki minden előzmény nélkül felszólította, tolja le a nadrágját, különben előveszi a kését és megöli - írja a police.hu.A nő megtagadta a követ

Hajtóvadászatot indított a rendőrség a férfi ellen, aki meg akart erőszakolni egy nőt a gödöllői Hév-en

A rendőrség nagy erőkkel keresi a HÉV-en erőszakoskodó férfit, aki egy egyedül utazó nőre támadt rá a hét elején.

Malackodós valóságshow-t terveznek Bochkorék

Ripost
-
 Tegnap 12:00Bulvár

Ha elérik a 40 ezres követőszámot, saját malacuk lesz egy vidéki településen, akinek mi is követhetjük a mindennapjait.

Autójával elütött egy robogóst a sofőr, a rendőrök eljárást indítottak ellene

Autójával elütött egy robogóst a sofőr, a rendőrök eljárást indítottak ellene Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 21., cs - 10:29 A Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.