Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 342 hír

A világ legerősebb és legdrágább chilije Sárrét szívében terem

Hajdú-Bihar megyében, a Sárrét szívében, Bárándon meglehetősen csípős a családi hangulat Erdei Rolandéknál. A mesterdiplomás agármérnök az egyik legjelentősebb chilitermelőnek számít idehaza, amihez kellett egy diplomamunka, némi elszántság, jó piaci érzék és mély elköteleződés az agrárium iránt. Eredményei magukért beszélnek,…

A pénzügyi vezetők nem érzik úttörőnek magukat a digitális megoldások terén

Alaposan átalakította a pénzügyi vezetők mindennapjait a koronavírus-járvány – derül ki a PwC Future of Finance kutatásából. Amíg tavaly a szakemberhiány miatt aggódtak leginkább, addig idén egyértelműen a COVID-19 miatti gazdasági bizonytalanságot értékelik a legnagyobb külső kockázatnak. Az új helyzetben…

Soproni Tamás valódi közösséget épít Terézvárosban

Ez a lényeg
-
  Ma 16:06 Vélemény

Minden kerületit közös munkába hív a polgármester, hogy együtt újítsák meg Terézvárost.

Ismét gyakorlatoznak a gripenek Eger felett

Heol
-
  Ma 16:00 Belföld

A repülés célja a pilóták képzettségének fenntartása, illetve a légtérvédelem folyamatos biztosítása.

Játékos folytatás a Múzeumok Őszi Fesztiválján Gyulán

Behír
-
  Ma 15:48 Megyei

Az Erkel Ferenc Emlékház, majd az Almásy-kastély parkja lesznek a következő helyszínei a Múzeumok Őszi Fesztiválja programsorozatnak Gyulán.

150 új munkahelyet teremthetnek Péterffyék Pécsett!

Ez a lényeg
-
  Ma 15:24 Vélemény

Újabb remek hír a pécsi polgároknak: A régi vásárcsarnok felújításával 150 új munkahely jöhet majd létre.

A pozsonyi Hviezdoslav téren sem lesz karácsonyi vásár

Körkép
-
  Ma 14:55 Határtalan

A kedvezőtlen járványügyi helyzet és a hozzá kapcsolódó óvintézkedések miatt idén a pozsonyi Hviezdoslav téren sem rendezik meg a hagyományos karácsonyi vásárt. Arról már korábban beszámoltunk, hogy a pozsonyi magisztrátus döntése alapján idén a Fő téren és a Ferencesek terén sem tartják meg a karácsonyi vásárt.   „Az utolsó pillanatig…

November végén Desiré Fesztivál!

November 22-e és 30-a között kerül megrendezésre Szabadkán a 12. Desiré Central Station nemzetközi regionális kortárs színházi fesztivál a Kosztolányi Dezső Színház szervezésében. Az idei

Elment Miskolcról a város utcáin kóborló medve

A városháza tájékoztatása szerint talán megnyugodhatunk: az éjszaka elhagyhatta az állat a város lakott területeit.

Beethoven-művekkel nyit a Liszt Fesztivál Gödöllőn

Beethoven születésének 250. évfordulója előtt tisztelegve a zeneóriás összes zongoraversenye elhangzik csütörtökön fiatal művészek előadásában a Gödöllői Királyi Kastélyban a Liszt Fesztiválon, amely vasárnapig várja a közönséget.

Szalay Sándor tűzoltó húsz éves szolgálatát jutalmazták Egerben

Heol
-
  Ma 12:33 Belföld

A szakember 1998-ben kezdte meg a pályafutását az egri tűzoltóságon technikai előadóként, majd 2000-ben hivatásos állományba került.

Szalay Sándor tűzoltót húsz éves szolgálatáért jutalmazták Egerben

Heol
-
  Ma 12:33 Belföld

A szakember 1998-ben kezdte meg a pályafutását az egri tűzoltóságon technikai előadóként, majd 2000-ben hivatásos állományba került.

Beethoven zongoraversenyeivel kezdődik a Liszt Fesztivál Gödöllőn

Beethoven összes zongoraversenye elhangzik csütörtökön fiatal művészek előadásában a Gödöllői Királyi Kastélyban a Liszt Fesztiválon, amely vasárnapig várja a közönséget.

Liszt Fesztivál Gödöllőn

Beethoven összes zongoraversenye elhangzik csütörtökön fiatal művészek előadásában a Gödöllői Királyi Kastélyban a Liszt Fesztiválon, amely vasárnapig várja a közönséget.