Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 141 hír

Horoszkóp a hétre - a csillagok most ezt jósolják Neked

ProfitLine
-
 Tegnap 19:00Gazdaság

A csillagok állása mit mutat Számodra a jövő héten? Szerencsés leszel vagy inkább vigyázz, hogy elkerüld a leselkedő veszteségeket? Szerelem vagy csalódás vár? Mit tartogat számodra a június harmadik hete? Heti horoszkópunk most segít eligazodni az élet viharában. Horoszkóp érvényessége: 2021. június 14-től 20-ig.

Itt a látványos videó, egymillió fényévre a Földtől felrobbant egy csillag

Index
-
 Tegnap 16:31Tudomány

Hússzor közelebb volt, mint bármely eddig észlelt szupernóva.

Négy csillagjegy, mely gyakran magának való

Vannak született társasági lények és vannak, akik másképpen gondolkodnak ezekről a dolgokról. Ők azok, akiket néhányan furcsának gondolnak, pedig valójában egyszerűen csak eltérnek az átlagtól.

Csillagászati összegért kelt el a tizenöt perces űrútra szóló jegy

Nagyon keményen feltornázták az első ürrepülőjegy árát.

A csillagjegyed szerint így kérsz bocsánatot

Az élet sajnos nem mindig a béke tengere és megesik, hogy hibázunk, ezzel megbántva valakit. Egyesek könnyen belátják és kezelik ezt a helyzetet, míg mások kevésbé.

4 csillagjegy: közöttük vannak a tökéletes pasik

Ripost
-
 Tegnap 10:00Életmód

Igazi rajongók, fantasztikus udvarlók és hű társak lehetnek ezekben a csillagjegyekben született férfiak. Mutatjuk, kik ők!

Heti horoszkóp: nézd meg, mit ígérnek a csillagok!

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

Harrach Pétert választotta ellenpápává ma délelőtt Orbán Viktor, fehér füstöt bocsátva ki magából – Cseri László szeri…

Cseri László fotóművész barátunk több alkotásával találkozhatott már olvasónk cikkeink illusztrációjaként. A művész egyedi szemszögből, tele iróniával látja Orbánia drámai valóságát.

4 csillagjegy, aki mindent félbehagy

Van, aki szívós, és soha nem adja fel, függetlenül attól, ki mit mond neki. Másoknál pedig akkor is hamar elfogy a lendület, ha egy egész szurkolócsapat áll mögöttük. Könnyen feladós csillagjegyek következnek.

Ezek a csillagjegyek utálják a változásokat

A változás nem mindig jelent rosszat, vannak, akik mégis tartanak tőle. Ezek a csillagjegyek különösen rosszul viselik, ha kizökkentik őket a jól megszokott kerékvágásból. Te köztük vagy?

Sminkhoroszkóp: A csillagjegyed elárulja, hogy milyen típusú smink illik hozzád a legjobban

Legyen szó arról, hogyan öltözködj, hová utazz, vagy milyen frizurát válassz, a csillagokra biztosan számíthatsz, hogy jó döntést hozz. Mivel a horoszkópod néhány alapvető személyiségjegyedre is hatással van, döntésképtelen helyzetekben könnyen a segítségedre lehet.