Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 386 hír

Forgács Péter: “Ahhoz, amit új vezetés épít, az SZFE közösségének nem sok köze van”

Minden nehézség dacára az elsődleges szempont, hogy lehetőségeikhez mérten fenntartsák a Színház- és Filmművészeti Egyetemen a megszokott oktatási rendet. Forgács Péter, az SZFE tanára szerint azok a tanárok sem hagyták el a hallgatókat, akik felmondtak az egyetemen.

Erős gesztus: Jakab Péter a gettó felszabadításának emlékére gyújtott gyertyát

A jobbikos politikus a gyűlölködés és az uszítás ellen közösségi oldalán is megerősítette hitvallását.

A pétervásárai sportvezetőnél a dupla tragédia után maradt a mély fájdalom

Heol
-
 Ma 19:54Sport

Egy emberként fogott össze a sporttársadalom Pál László házának leégése után. A Heves Megyei Labdarúgó Szövetség korábbi elnöke, egyben tiszteletbeli társadalmi elnök akár fel is lélegezhetett volna, ha nem éri súlyos családi gyász. Tegnap felújított otthonában fogadta lapunkat Pétervására korábbi polgármestere.

EBESZ-megfigyelőket akar Kárpátaljára Szijjártó Péter

Mert Brüsszel “rácsapta az ajtót” a nemzeti kisebbségekre a Minority SafePack elutasításával. A külgazdasági és külügyminiszter arra kérte keddi hágai tárgyalásain Kajrat Abdrahmanovot, az EBESZ új kisebbségügyi főbiztosát, hogy Kárpátalján is állandó jelleggel legyen jelen a szervezet speciális ukrajnai megfigyelő missziója, mert sok…

Az év első 3 hónapjában lehet fészket eltávolítani, fát kivágni

Óvjuk a biológiai sokféleséget. A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) felhívja a lakosság, az önkormányzati és állami szervek figyelmét, hogy a költési időszak kezdete előtt, az év első három hónapjában lehet és kellene elvégezni azokat a természetvédelmi szempontból érzékeny munkákat, amik áprilistól tilosak, mert…

Szijjártó Péter ezúttal a hollandoknak szólt be

A külgazdasági és külügyminiszter szerint a józan ész azt diktálná, hogy harmonikus együttműködés legyen a két ország között.

Ismét teljes szélességében halad a forgalom a 61-es számú főúton

Ismét teljes szélességében halad a forgalom a 61-es számú főútonFejér Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 19., k - 17:16 Alsószentiván közelében a rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást.

Forgalomkorlátozás mellett dolgoztak a Continental Arénánál a szakemberek

Digitális átjátszó készülékeket helyezett el az egyik internetszolgáltató a Continental Aréna tetején.

Így darál be a budapesti forgalom: ennyi időt veszítesz egy 30 perces úton a dugók miatt

Bár a koronavírus-korlátozásoknak köszönhetően Budapesten is brutálisan csökkent a forgalmi zsúfoltság mértéke 2020-ban 2019-hez képest, a magyar főváros útjai így is beletartoznak Európa legforgalmasabb városainak első negyedébe.

Szijjártó Péter: Kárpátalján is legyen állandó EBESZ-misszió!

Szijjártó Péter azt kérte, Kárpátalján is állandó jelleggel legyen jelen a szervezet speciális ukrajnai missziója.

Forgalomkorlátozás Alsószentiván közelében

Alsószentiván közelében egy kamion műszaki mentése miatt forgalomkorlátozásra számítsanak a járművezetők.

Forgalomkorlátozás a 61-es főúton

Alsószentiván közelében egy kamion műszaki mentése miatt forgalomkorlátozásra számítsanak a járművezetők – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Forgalomkorlátozás van a 61-esen, kamion műszaki mentése miatt

Alsószentiván közelében egy kamion műszaki mentése miatt forgalomkorlátozásra számítsanak a járművezetők!

Forgalomkorlátozás a 61-es számú főúton

Forgalomkorlátozás a 61-es számú főútonFejér Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 19., k - 15:12 Alsószentiván közelében egy kamion műszaki mentése miatt forgalomkorlátozásra számítsanak a járművezetők!