Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 170 hír

Szállodaprojektben szerzett további részesedést az Akko Invest

Portfolio
-
  Ma 11:41 Gazdaság

Zamárdiban található 24 szobás szálloda projektben szerzett részesedés az Akko Invest - jelentette a be a társaság kedden.

Másfél év alatt 100 gólt szerzett – a ZTE-nél folytathatja

Zaol
-
  Ma 11:40 Sport

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint jó eséllyel a ZTE-nél folytatja pályafutását az NB III-as Lipót Pékség 22 éves támadója, Zimonyi Dávid.

Jégkorong: újabb nagy fogás a bajnoki címre törő Gyergyótól

NSO
-
  Ma 11:37 Sport

A Gyergyói HK-nál komolyan gondolják, hogy az Erste Liga bajnoki címét veszik célba: az erdélyi hokicsapat a Volánból hazatérő Szabó Krisztián után most kipróbált, az ECHL-ben és a brit elitligában is bizonyító pontgyárost igazolt az amerikai csatár, Eric Neiley személyében.

Kutyáját uszította a rendőrökre egy ittas szabolcsi férfi

Az állat megharapta a két körzeti megbízott egyikének a lábát és a karját.

Kutyáját uszította a rendőrökre egy ittas szabolcsi férfi

Az állat megharapta a két körzeti megbízott egyikének a lábát és a karját.

Így kér bocsánatot Szabó Tímea!

A parlament napirend előtti felszólalásaiban, illetve az azonnali kérdések és válaszok órájában ismét elszalasztotta az ellenzék a lehetőséget, hogy méltó módon bocsánatot kérjen Orbán Viktortól és kormányától. Pedig a koronavírustörvény irigylésre méltó sikeressége kitűnő alapot szolgáltatott volna erre.

Bejelentette, hogy megverték, majd a kiérkező rendőrökre uszította kutyáját egy férfi Szabolcsban

Gyorsított eljárásban bíróság elé állítja az ügyészség azt a szabolcsi férfit, aki szombat este kutyájával támadt rendőrökre. A 39 éves férfi este 9-kor kért rendőri segítséget, mondván, többen megverték a falu kocsmája előtt. A bejelentés után azonban elment kutyát sétáltatni, így a rendőrök nem találták otthon. Mikor az ittas férfi meglátta a két

Átigazolás: másfél év alatt 100 gólt szerzett – a ZTE-nél folytathatja

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint jó eséllyel a ZTE-nél folytatja pályafutását az NB III-as Lipót Pékség 22 éves támadója, Zimonyi Dávid – ezt a zalaiak sportigazgatója, Sallói István is megerősítette.

Kutyáját uszította a rendőrökre egy ittas szabolcsi férfi

Budapest - Eljárás indult egy szabolcsi férfi ellen, aki ittasan bejelentést tett, majd a helyszínre érkező, jogszerűen intézkedő rendőrökre uszította a kutyáját múlt szombaton - tájékoztatta a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője kedden az MTI-t.

Kutyáját uszította a rendőrökre egy ittas szabolcsi férfi

Az állat megharapta a két körzeti megbízott egyikének a lábát és a karját, ezzel nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket okozva.

Rendőrökre uszította kutyáját a részeg szabolcsi férfi

Az eljáró rendőrök iratainak átadására szólították fel a férfit, aki ennek nem tett eleget.

Kultúra a fotelből − Erdélyi Tímea

kultura.hu
-
  Ma 10:15 Kultúra

Erdélyi Tímea egy sikeres kimenetelű műtéti beavatkozásnak köszönhetően hamarabb kezdte a karantént, mint színész kollégái általában. Felépülése egybeesett a járvány elleni globális küzdelemmel, így rá különösen nagy hatást gyakorolt ez az időszak.

Újranyitási előkészületek a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárnál

Magyar Nemzet
-
  Ma 10:12 Könyv

Az első ütemben, a Központi Könyvtár mellett 15 könyvtár kezdi meg a könyvek kölcsönzését.